zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ποιά είναι η διαδικασία αγοράς μιας τέτοιας δυνατότητας παροχής internet; 1. Πρέπει να έχω σύνδεση σε κινητό για να χορηγηθεί από τον ίδιο πάροχο ή π.χ. μπορώ να έχω κινητό Cosmote και το usb stick να είναι π.χ. Vodafone? 2. Εάν το laptop είναι παλιό, π.χ. PowerBook 5ετίας θα υπάρχει θέμα με τη σύνδεση; 3. Επίσης πως μπορώ να υπολογίσω το πόσα mb θα είναι η σύνδεση που θα θέλω να αγοράσω; 4. Πιάνει παντού; 5. Aπό θέμα ακτινοβολίας είναι σα να έχω κοντά μου κινητό που να λειτουργεί;
iznodur Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ταυτότητα και ΑΦΜ χρειάζεσαι, κάνεις σύνδεση κανονικά και το παίρνεις σε 10 λεπτά έτοιμο να σερφάρεις. Πιάνει όπου πιάνει και το κινητό σου, τις ίδιες κεραίες χρησιμοποιούν. 1) Ναι μπορείς αλλά τις περισσότερες φορές πρέπει να περάσεις χειροκίνητα κάποιες ρυθμίσεις 2) παίζει κανονικά 3)Τα βλέπεις από το εκάστοτε πρόγραμμα που σου δίνει ο πάροχος είτε από το ίντερνετ live 5) ναι Προσωπικά έχω επιλέξει το Mobile Broadband Control 30GB με €24,90/μήνα δώρο 1 USB modem, και δεν τα έχω περάσει ποτέ
zoranb Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν τα έχεις περάσει αλλά τι κατεβάζεις γενικότερα;
iznodur Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δεν τα έχεις περάσει αλλά τι κατεβάζεις γενικότερα; δεν λιώνω στις ταινίες, μπαίνω παντού σερφάρισμα, youtube και κατεβάζω κάνα τραγουδάκι και καμιά σειρά. Αλλά αν το ψάξεις τα 30 GB που δίνει η Wind δεν τα δίνει άλλο δίκτυο καλά από τιμή δεν το συζητάμε
Hopi Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 δεν λιώνω στις ταινίες, μπαίνω παντού σερφάρισμα, youtube και κατεβάζω κάνα τραγουδάκι και καμιά σειρά. Αλλά αν το ψάξεις τα 30 GB που δίνει η Wind δεν τα δίνει άλλο δίκτυο καλά από τιμή δεν το συζητάμε Ακριβώς. Για να ξεπεράσεις το όριο πρέπει να κατεβάζεις αβέρτα Torrent. Διαφορετικά τα 30GB για mobile internet (μη ξεχνιόμαστε...), είναι απλά ότι καλύτερο προσφέρεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
platinum Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 σούπερ είναι αυτό το πακετάκι και υπεραρκετό και για χρήση στο σπίτι τουλαχιστον για όσους κατεβάζουν με σχετική φειδώ...Το είχα πριν βάλω σταθερό και για μειλ, σερφαρισμα αλλά και μερικά torrent μια χαρά με κάλυψε...
zoranb Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 και έχει χρονικό περιορισμό ή μπορώ να το έχω π.χ. για όλη τη χρονιά;
zoranb Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Σχετικά με το πακέτο αυτό, 1. οι 30 μέρες που λέει είναι για νέες ενεργοποιήσεις και ξεκινούν από τη στιγμή που θα το πάρω το πακέτο, κατάλαβα καλά; 2. υπάρχει κάτι ύποπτο σε αυτά που αναφέρονται ή κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά τη χρήση;
zoranb Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 στο USB stick αυτό της wind μπορώ να βάλω και άλλης εταιρίας sim όταν το θέλω;
zoranb Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Βρε παιδιά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νόμιζα με το πακέτο αυτό της wind. Αφενώς υπάρχει 2μηνη δέσμευση στο πακέτο αυτό αφετέρου ο λογαριασμός συνεχίζει να έρχεται εάν δεν τον κόψεις κλπ. Εγώ νόμιζα πως πληρώνεις και το παίρνεις και ισχύει για ένα μήνα και εάν δεν του τερματίσεις τα GB μένει εκεί! Εγώ τόσο downloading δεν πρόκειται να κάνω, θέλω μόνο browsing, λίγο fb και άντε λίγο skype, τίποτα παραπάνω. Κάποια λύση φθηνή κ για λίγα πράγματα υπάρχει;
mardukas Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 μα όλα τα συμβόλαια έχουν κάποια δέσμευση...Αλλιώς μπορείς να πάρεις καρτοίντερνετ με 29,90 για 3 γιγα...
zoranb Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δηλαδή τι είναι αυτό ακριβώς το να κατεβάζω εκ περιτροπής και μόλις φτάσω στο όριο να το ανανεώνω; Τόσο απλά; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2013 από zoranb
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 zoranb δεν εισαι φοιτητης ρε συ; εχει η βοντα με 4,74 γιουρα φοιτητικο προγραμμα με 4 γιγα και δωρο στικακι..
zoranb Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 δεν είμαι όχι, κάτι οικονομικό για τους non students δεν υπάρχει; η φάση με τις κάρτες τι λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα