DexterWhite Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ποιο από τα 2 συνιστάτε για επεξεργασία βίντεο και γιατί? Δουλεύω αρκετό καιρό με το Βέγκας και ψήνομαι να δοκιμάσω και το premiere τώρα.. εχει πολλες διαφορες? θα μου παρει χρονια να το μαθω?
notikos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 και τα δύο προγράμματα ειναι αξιόλογα, φοβερες διαφορές ωστόσο δεν έχουν. αφού εχεις γνώση του vegas νομίζω οτι το prepiere θα το ξεπετάξεις σε λίγες ΄μερες. Το vegas είναι πιο "τρελίαρικό" στα ετοιμα εφφε κλπ το premiere ειναι πιο fflat στα έτοιμα αλλα κάνεις ότι θέλεις.
micos000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το μεγάλο ατού των ποργραμμάτων της adobe είναι η απρόσκπτη σύνδεση μεταξύ τους (premiere+photoshop+after effects+audition=παπάδες με ράσα, μαζί και το μοναστήρι)
Waldo_Vrs Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το μεγάλο ατού των ποργραμμάτων της adobe είναι η απρόσκπτη σύνδεση μεταξύ τους (premiere+photoshop+after effects+audition=παπάδες με ράσα, μαζί και το μοναστήρι) Ακριβώς...και μόλις τελειώσεις πας βέβαια και μια εκκλησία γιατί μόνο με τη βοήθεια του θεού δεν θα κρασάρει κάποιο απο όλα! Premiere FFS
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα και μιλάω εκ πείρας. Δεν μιλάω βέβαια για το bridge γιατί δεν το δουλεύω αλλά για τα προγράμματα αυτόνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα