corpse_grinder Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Θα μπορουσε να γινει αυτο και να μην αφησω εκει το λαπτοπ κ να μου τη στειλουν Λαμια μονη της την ψυκτρα; μπας κ γλυτωσω τιποτα μεταφορικα :-/
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το πρόβλημα με το δικό μου συνεχίζεται, με μπαταρία ή χωρίς. Τι λέτε να κάνω;
xristoforos89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το πρόβλημα με το δικό μου συνεχίζεται, με μπαταρία ή χωρίς. Τι λέτε να κάνω; Βουρ στο σερβις. Το ιδιο θα κανω και εγω με ενος φιλου που του παρουσιαζει το ιδιο θεμα με το δικο σου.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλα λογια εχουν αναφερθει για την cosmos. Δεν εχω εμπειρια απο σερβις της λενοβο παντως.
pany07 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Για να δούμε τη διάγνωση του service, γι΄αυτό το "ghost" πρόβλημα που αντιμετωπίζουν xristoforos89 κ΄ phanispal με τα μηχανήματά τους. Θα είναι χρήσιμη γνώση.
corpse_grinder Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Εγω μεχρι στιγμης εχω μεινει υπερευχαριστημενος απτο σερβις του Κοσμος. Θα επισκευαστει (αλλαγη ψυκτρας) και θα σταλει με σπιντεξ Λαμια εντος 2-3 εργασιμων ημερων 1
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 +1 για το service τους λοιπόν . Να τα λέμε τα καλά!
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Θα μπορουσε να γινει αυτο και να μην αφησω εκει το λαπτοπ κ να μου τη στειλουν Λαμια μονη της την ψυκτρα; μπας κ γλυτωσω τιποτα μεταφορικα :-/ Όχι 100%. Πρέπει να έχεις onsite εγγύηση αφενός, αφετέρου το replacement part να είναι CRU (Customer Replaceable Unit). Και στο συγκεκριμένο σενάριο δεν υφίσταται τίποτε από τα δύο. Εγω μεχρι στιγμης εχω μεινει υπερευχαριστημενος απτο σερβις του Κοσμος. Θα επισκευαστει (αλλαγη ψυκτρας) και θα σταλει με σπιντεξ Λαμια εντος 2-3 εργασιμων ημερων Ήξερα που σε έστειλα. Άντε εύχομαι όλα καλά και να ξεμπερεδεύεις με το fanάκι μια για πάντα πλέον.
pany07 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αναζήτηση του "cosmos lenovo service" στο google. 2ο αποτέλεσμα αυτό.
phanispal Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το θέμα είναι ποιος πάει Μεταμόρφωση... Υπάρχει άλλος τρόπος να το στείλω;
pany07 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ναι, οτιδήποτε και οποιονδήποτε τρόπο. Από επαρχία θα ήθελες κανένα ~€10ρικο με courier. Νομίζω ότι από την Cosmos θα έχουν προκάτ απάντηση. Χτύπα τους ένα τηλέφωνο να σε κατευθύνουν.
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Θα πάρω αύριο πρωί να δω τι θα μου πουν. Λίγα μου φαίνονται τα ~10€ πάντως, μακάρι να 'ναι τόσα γιατί αν βάλεις βενζίνη και Αττική Οδό, να τα 8-10€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα