Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 To γκρι που ανεφερες στην καρτα γραφικων,επανω στον επεξεργαστη της,και στο ανεμιστηρακι της,ναι,ηταν θερμοαγωγιμη παστα.Ειπες την καθαρισες,και εβαλες καινουρια.Μικρη ποσοτητα φανταζομαι. Επιτρεψε μου μια λιγο ψιλοανοητη ερωτηση απο την πλευρα μου. Το ανεμιστηρακι το ξανασυνδεσες στην καρτα γραφικων;Eναι κουμπωμενο καλα;
Lazy17 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το εβαλα παω να το ελεγξω μακαρι να μην το εβαλα σωστα και να ειναι αυτο το προβλημα...παντως πειτε μ τι μπορει να φταει και εγω θα προσπαθησω να κανω οτι μπορω.
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τσέκαρε πρώτα εσύ τις συνδέσεις, τη θερμοαγώγιμη κ.λπ., και βλέπουμε.
Lazy17 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εχει πυρετο το πισι μ... ανοιξα το speedfan και ειδα κατι 100αρια θερμοκρασιες.....τρελαθηκα
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Χα,μαλλον δεν συνδεσε τον ανεμιστηρα.οσο χαλια και εαν την εβαλε την παστα,δεν επρεπε να εχει 100ρες.
Lazy17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ενταξει παιδια εστρωσαν οι θερμοκρασιες μου απλα προσθεσα λιγο περισσοτερη παστα και ολα μια χαρα ειναι το ανεμιστηρακι δουλευε μια χαρα...τωρα μπορω να δω ανετα video σε 1080p+ ευχαριστω για ακομα μια φορα...το cpu βαρουσε 108 αλλα τωρα ειναι 32 Ενω βλεπω live stream
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δε μπορεί, και κάτι άλλο θα έφταιγε, δεν πρέπει να είχε πατήσει σωστά η ψύκτρα.
stevenosfp1999 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 <p>Δε μπορεί, και κάτι άλλο θα έφταιγε, δεν πρέπει να είχε πατήσει σωστά η ψύκτρα.</p> Η έβαλε μερικά μόρια παστας μόνο.
Lazy17 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Παιδια δεν ξερω αλλα αυτες τις μερες με εχει τρελανει η forthnet δεν εχω ιντερνετ για 3-4 ωρες καθε μερα :s νομιζα πως εφταιγε το πισι μ ανοιξα τον πινακα ελεγχου και πατησα συνδεσεις δικτυου μ εβγαλε 2 εικονιδια ενα 1394 net adapter και ενα αλλο απο διπλα local area connection atheros...μπλα μπλα τι ειναι αυτα τα δυο..;;; που πρεπει να βαζω το Ipv4;;; εχω xp windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα