Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση π.χ. αν αγορασω ενα τροφοδοτικο 850w  να μην λειτουργει σωστα με τα υπολοιπα πραγματα που εχει μεσα ο υπολογιστης μου?

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση π.χ. αν αγορασω ενα τροφοδοτικο 850w  να μην λειτουργει σωστα με τα υπολοιπα πραγματα που εχει μεσα ο υπολογιστης μου?

ποιό έχεις σκοπό να αγοράσεις;;

Δημοσ.

Δεν εχω καποια συγκεκριμενο στο μυαλο μου απλα εβλεπα κατι vinteo στο youtube και ελεγαν πως το 

Corsair Professional Series  AX 850 Watt ATX/EPS Modular 80 PLUS Gold (AX850) 

ειναι παρα πολυ καλο

Δημοσ.

παρεμπιπτόντως η AX σειρά είναι απο της κορυφαίες

ανάλογα με τις απαιτήσεις συστήματος αγοράζεις και το ανάλογο/σωστό/ποιοτικό τροφοδοτικό!

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια... δεν ξερω τι εγινε..αλλαξα παστα και μετα οταν πηγα να το ανοιξω δεν ανοιγε η οθονη και ουτε το πληκτρολογιο και το ποντικι δουλευε.... Βοηθεια...!!

και ουτε το ποντικι δουλευε**

Δημοσ.

τι του έβαλες σοκολατίνα??  Άμα δεν ανοίγει και καθόλου η οθόνη πιο ποντίκι να δουλέψει, τσέκαρε τις συνδέσεις κάτι έχεις ξεχάσει να βάλεις μάλλον...

Δημοσ.

Το ανεμιστηρακι δουλευει μια χαρα . artic silver 5 εβαλα υπαρχει περιπτωση να εβαλα πολυ και να γινεται αυτο το πραγμα? α και απο το κουμπι εκκινησης δεν μπορω να τον κλεισω μονο ανοιγει τον κλεινω απο πισω και οταν τον ξανα ανοιγω την πρωτη φορα κλεινει μονος του και ανοιγει παλι μονος του

ειπες να κοιταξω τις συνδεσεις επειδη ειμαι αρκετα αρχαριοσ που να κοιταξω;;;

Δημοσ.

Μα καλά όλο την ένεση έβαλες?? τι ποσότητα χρησιμοποίησες περίπου? έλεγξε αν πατάει καλά η ψήκτρα του επεξεργαστή αν έχουν κουμπώσει οι ράμ σωστά και η κάρτα γραφικών, δοκίμασε για αρχή να τρέξεις μόνο με μνήμες κάρτα γραφικών συνδεδεμένα στην μητρική και τίποτα άλλο ( εννοείται και τον επεξεργαστή με την ψήκτρα του), η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου η μήπως απλά δεν μπαίνει στα windows?

edit: πήρες τελικά τροφοδοτικό; το 6pin για το ρεύμα τις κάρτας γραφικών το έχεις συνδέσει? το 4pin που είναι πάνω αριστερά στην μητρική πάνω από τον επεξεργαστή για να του δίνει ρεύμα το έχεις συνδέσει και αυτό? τα καλώδια από το κουτί τα σύνδεσες σωστά στην μητρική? γιατί παίζει ρόλο η φορά αν τα είχες βγάλει βέβαια γιατί λογικά δεν πρέπει να τα είχες πειράξει...

Δημοσ.

Λιγη ποσοτητα εβαλα η ενεση που πηρα ειναι 3.5 gr εβαλα μια μπιλιτσα μικρη και λιγο ακομα το πολυ 0.5 gr κατω απο την ψυκτρα εκει στο ασημενιο κουτακι (αρχικα το καθαρισα με υποπροπιλικη αλκοολη ) τωρα ομως εχω μπερδευτει μητρικη επεξεργαστης ψυκτρα ολα αυτα.. :S ο επεξεργαστης ειναι μια μεγαλη "καρτα" που εχει μια ψηκτρα πανω ? και οταν λες να δοκιμασω να τρεξω μονο με μνημεσ καρτα γραφικων συνδεδεμενα στην μητρικη και τιποτα αλλο (εννοειται και τον επεξεργαστη με την ψηκτρα του)...δηλαδη ολα τα αλλα καλωδια που εχει να τα βγαλω? και τα ανεμιστηρακια?

Δημοσ.

όχι εννοούσα περιφερειακά δίσκους dvd κλπ, anyway επειδή δεν το πολυκατέχεις κακώς άλλαξες την πάστα μόνος σου, προτείνω να τσεκάρεις ότι είχες βγάλει αν έχει ξαναμπεί όπως ήταν στην θέση του, αυτό που λες είναι η κάρτα γραφικών.

τροφοδοτικό πήρες τελικά η με το παλιό είσαι? Αν έχεις την δυνατότητα βρες κανένα φίλο γνωστό που να ξέρει τίποτα παραπάνω από εσένα να το κοιτάξετε μαζί γιατί έτσι δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη..

Δημοσ.

.... κατω απο την ψυκτρα εκει στο ασημενιο κουτακι...ο επεξεργαστης ειναι μια μεγαλη "καρτα" που εχει μια ψηκτρα πανω ?

την καρτα που την ειδες ?

Δεν νομιζω να εβγαλες τιποτα αλλο ?

παντως περιεργα μας τα λες.

εισαι συγουρος οτι ενα καλωδιο εκει γυρο απο την θεση του επεξεργαστη παταει καλα ?

μηπως ξεσυνδεσες και τιποτα αλλο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...