Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιας και λεμε* για τροφοδοτικα μπορει καποιος να μου πει πως θα μαθω εαν το τροφοδοτικο μου χρειαζεται αλλαγμα?

παρολο που ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα εχω ακουσει πολλους που λενε οτι τα εχει φαει τα ψωμια του και τετοια.

τι εχω να κερδισω απο την αλλαγη του με ενα νεο ?

*συγνωμη οχι λεμε αλλα λεγαμε θα ηταν πιο σωστο :P

Αν δε μας πεις από τι αποτελείται το σύστημά σου και ποιο τροφοδοτικό έχεις, και με ποια αφορμή σου είπαν ότι τα έχει φάει τα ψωμιά του, πώς θα βγάλουμε άκρη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπροστα και πισω εχεις το ιδιο το ανεμηστηρακι ? εαν οχι καλο θα ηταν να κοιταξεις και ποιο ειναι το μπροστινο

και καλο θα ηταν νομιζω να αλλαξεις την ψυκτρα του επεξεργαστη. οι θερμοκρασιες ειναι λιγο πιο πανω απο το κανονικο. εαν δεν θες υπαρχει και φθηνοτερη λυση. αλλαγη παστας. εχεις κανει ποτε?

Επεξ/σία από vaiosgtr
Δημοσ.

και τα δυο ανεμιστηρακια ειναι ιδια το κοιταξα

ψυκτρα δεν εχω αλλαξει ποτε και ουτε παστα εχω βαλει :) 

Δημοσ.

ειναι πολυ ευκολο να αλλαξεις παστα. κοιτα 

καθως και αυτο και θα σε βοηθησουν.

επισης σου προτινω να αγορασεις ενα τετοιο και να μειωσεις την ταχυτητα απο το μπροστα ανεμηστηρακι

αν και το καλυτερο θα ηταν να δωσεις 15-20 ευρω να παρεις ενα καλυτερο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για το βιντεακι θα το εφαρμοσω :)

Περιμενω προτασεις για επεξεργαστες και ανεμιστηρακια

Δημοσ.

Χαχαχα ενταξει μην ανησυχεις :) ^^^ τροφοδοτικα και ανεμιστηρακια ηθελα να πω :) μηπως πρεπει να ανοιξω αλλο αρθρο γι αυτο το θεμα ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχει ενοτητα για τροφοδοτικα. αλλα μπορεις να πας στα νεα συστηματα και αναβαθμισεις

παντως ή θα υποστεις τον θορυβο ή θα δωσεις κατι παραπανω απο 60 ευρω για αξιολογα πραγματα

Επεξ/σία από vaiosgtr
Δημοσ.

Αμα ειναι για ενα αρκετά καλο τροφοδοτικο που θα αντεξει 5++ χρονια μπορώ να δώσω και παραπάνω απο 60 ευρω...αλλα μην το πάρω και μετα απο λίγο καιρό είναι για πέταμε.(θελω και να είναι αθόρυβο δεν αντεχουν αλλο τα αυτιά μου)

Ο θόρυβος προέρχεται απο το πίσω ανεμιστηρακι που βρίσκεται κάτω απο το τροφοδοτικό...την παρασκευή αν όλα παν καλά θα παω να κανώ μια βόλτα και να ακούσω αποψεις απο διάφορα μαγαζια αλλα επειδη δεν τους πολυ εμπιστεύομαι θέλω να ακουσω και προτασεις απο αλλα άτομα για να κρίνω ποια και τι θα αγοράσω.

Μετά απο μια γρήγορη αναζήτηση στο google είδα πως τα τροφοδοτικά Corsair η καπως ετσι ειναι αξιόλογα 

π.χ. http://www.ebw.gr/el/Product/73673/Power-Supply-ATX-650W-Corsair-650TXV2EU-14cm-(82)

αυτό εδώ

Έχω και κάτι αποριες 1)επειδη σε αυτο το τροφοδοτικο που έχω βλεπω πως συνδέεται με πάρα πολλα καλώδια όταν θα αγορασω καινούργιο θα έχει ήδη ετοιμα καλωδια ενσωματομένα στο καινουργιο τροδοφοτικο η θα πρεπει να τα βάλω εγω...?

2)Ολα τα τροφοδοτικα δεν εχουν τις ίδιες διστασεις ετσι δεν ειναι? Μήπωςπρέπει να μετρήσω τι διαστασεις εχει το παλιο μου για να βρώ ενα με αναλογες διαστασεις γιατι απο ότι ειδα πιανει σχεδον ολο τον χώρο στην "ειδική θήκη που εχει"....

Επίσης πάλι απο την ίδια εταιρία είδα ανεμιστηράκια
http://coolbytes.gr/all-fans/6424-corsair-air-series-sp120-high-performance-high-stataic-fan-twin-pack-0843591014281.html

Αν τα προσθεσεις και τα δυο μαζι(ανεμιστηρακια-τροφοδοτικο) τσιμπάει αρκέτα... αλλα περιμένω να ακουσω την γνώμη σας.

Δημοσ.

Δεν μας βοηθας καθολου....θορυβο τελικα κανει το ανεμιστηρακι που ειναι κατω απο το τροφοδοτικο?δηλαδη το ανεμιστηρακι που φυσαει τον αερα εξω απο το κουτι στο πισω μερος του κουτιου,σωστα?τι ειναι,120 mm η 80 mm ?εαν δεν ξερεις μετρα με εναν χαρακα τις γωνιες απο την μια τρυπα στην γωνια της αλλης.με 5 euros Περνεις ανεμιστηρα.

Δημοσ.

θανο διαβασε πρωτα ολο το θεμα. θα δεις οτι εχει 12αρι και μαλιστα κανει 12 ευρω απο e-shop

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804053

και εσυ τωρα λες να παρει ενα με 5 ευρω ? τι θα κερδισει

lazy17 νομιζω πως κανεις λαθος ο ποιο πολυς θορυβος προερχεται απο το μπροστινο ανεμηστηρακι

phanispal δεν ξερω εαν το διαβαζεις αυτο αλλα εχεις πμ

Δημοσ.

Το πισω ανεμιστηρακι κανει θορυβο οπως αναφερα και πιο πριν εβαλα εναν στυλο στο κεντρο του και τον πιεσα και σταματησε να γυρναει ο ανεμιστηρας τοσο γρηγορα και παραλληλα σταματησε και ο θορυβος!

Δημοσ.

θανο διαβασε πρωτα ολο το θεμα. θα δεις οτι εχει 12αρι και μαλιστα κανει 12 ευρω απο e-shop

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804053

και εσυ τωρα λες να παρει ενα με 5 ευρω ? τι θα κερδισει

lazy17 νομιζω πως κανεις λαθος ο ποιο πολυς θορυβος προερχεται απο το μπροστινο ανεμηστηρακι

phanispal δεν ξερω εαν το διαβαζεις αυτο αλλα εχεις πμ

Απο το να παει να δωσει ενα 20ρικο για εναν 12αρι ανεμιστηρα,καλυτερα με 5 euros ενας.τι θα κερδισει?σε θορυβο ισως μιας και αυτος δεν θα ειναι χαλασμενος.αλλα....ειπα οτι με 5 euros παιρνεις ανεμιστηρα,οχι οτι ντε και καλα παρε εναν των 5.ηθελα να τονισω οτι 20 euros για corsair ανεμιστηρα ειναι πολλα....γιαυτο και ακουστηκε ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...