Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν 1 και 4 τα μέτρησα τωρα που ειπες και για καρτα γραφικων....οταν τελειωσα το game που επαιζα βγηκα και ειδα το παρακάτω μήνυμα στην οθόνη...

post-264446-0-16067300-1366634519_thumb.png

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ αμα μου ξανακανει τετοιες μαγκιες θα παω να το αλλαξω....Την περασμενη εβδομαδα το έδωσα για fotmat :(  θα ερθει το καλοκαιρι και θα ειμαι χωρις pc omg!

Σας ευχαριστω πολύ για την γρήγορη βοηθεια που μου προσφεραται!! Ήδη ο υπολογιστής μου δουλευει καλύτερα!

Δημοσ.

Θελω να μου προτινεται ανεμιστηρακι και τροφοδοτικο για το pc μου και τα δυο μαζί γυρω στα 60 ευρω το πολυ!

silent εννοειται πως θέλω να ειναι :) δεν αντεχω αλλο θορυβο ^^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχας εαν δεν παρεις τροφοδοτικο που να ειναι παραπανω watt απο'τι εχεις καλυτερα να μην παρεις καθολου.

και προτιμησε να ειναι Modular

απο την αλλη εχεις αυτο το ανεμηστηρακι (το πετυχα ?) οπου βγαζει 70,3CFM αερα. ενα σχετικα μετριας τιμης ανεμηστηρακι που θα ειναι πιο αθορυβο μην περιμενεις να ειναι και τοσο δυνατο... βεβαια εαν δεις οτι εισαι οκ απο θερμοκρασιες μπορεις να πειραξεις την ταση ρευματος και να μειωσεις με αυτον τον τροπο και τις στροφες του αλλα και τον θορυβο που κανει. αρα ετσι την βγαζεις τζαμπα με το υπαρχον και εχεις 60 ευρω ολα για το τροφοδοτικο.

ετσι συγουρα μπορεις να αγορασεις ενα καλο τροφοδοτικο ! αλλα πρεπει να ελενξεις πρωτα τις θερμοκρασιες

αληθεια ο μπροστα ανεμηστηρας ποιο μοντελο ειναι ? και βεβαιωσου οτι βαζει αερα :P

Και απο'τι φενεται δεν το πετυχα επειδη αυτο που εχεις εσυ εχει σταμπα μπροστα ενω το sharkoon δεν εχει. θυμασαι ποιο μοντελο ειναι ? 

Επεξ/σία από vaiosgtr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...