Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ήταν 1 και 4 τα μέτρησα τωρα που ειπες και για καρτα γραφικων....οταν τελειωσα το game που επαιζα βγηκα και ειδα το παρακάτω μήνυμα στην οθόνη...
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ε πόσο πιο λιανά να στο κάνει; Θες αλλαγή τροφοδοτικού.
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Οκ αμα μου ξανακανει τετοιες μαγκιες θα παω να το αλλαξω....Την περασμενη εβδομαδα το έδωσα για fotmat θα ερθει το καλοκαιρι και θα ειμαι χωρις pc omg! Σας ευχαριστω πολύ για την γρήγορη βοηθεια που μου προσφεραται!! Ήδη ο υπολογιστής μου δουλευει καλύτερα!
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Λόγω θερμοκρασίας «μπουκώνει» ας πούμε ο επεξεργαστής για παράδειγμα και δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θελω να μου προτινεται ανεμιστηρακι και τροφοδοτικο για το pc μου και τα δυο μαζί γυρω στα 60 ευρω το πολυ! silent εννοειται πως θέλω να ειναι δεν αντεχω αλλο θορυβο ^^
vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 νομιζω οτι ζητας πολλα. αλλα ας πουνε και οι αλλοι
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 γιατι...;; δες εδω... τροφοδοτικα :http://www.multirama.gr/products/category?catid=020500 ανεμιστηρακι :http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804056
vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) καταρχας εαν δεν παρεις τροφοδοτικο που να ειναι παραπανω watt απο'τι εχεις καλυτερα να μην παρεις καθολου. και προτιμησε να ειναι Modular απο την αλλη εχεις αυτο το ανεμηστηρακι (το πετυχα ?) οπου βγαζει 70,3CFM αερα. ενα σχετικα μετριας τιμης ανεμηστηρακι που θα ειναι πιο αθορυβο μην περιμενεις να ειναι και τοσο δυνατο... βεβαια εαν δεις οτι εισαι οκ απο θερμοκρασιες μπορεις να πειραξεις την ταση ρευματος και να μειωσεις με αυτον τον τροπο και τις στροφες του αλλα και τον θορυβο που κανει. αρα ετσι την βγαζεις τζαμπα με το υπαρχον και εχεις 60 ευρω ολα για το τροφοδοτικο. ετσι συγουρα μπορεις να αγορασεις ενα καλο τροφοδοτικο ! αλλα πρεπει να ελενξεις πρωτα τις θερμοκρασιες αληθεια ο μπροστα ανεμηστηρας ποιο μοντελο ειναι ? και βεβαιωσου οτι βαζει αερα Και απο'τι φενεται δεν το πετυχα επειδη αυτο που εχεις εσυ εχει σταμπα μπροστα ενω το sharkoon δεν εχει. θυμασαι ποιο μοντελο ειναι ? Επεξ/σία 22 Απριλίου 2013 από vaiosgtr
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τροφοδοτικό ή θα πάρεις ποιοτικό (και ακριβότερο από αυτά που κοιτάς), ή μην πάρεις καθόλου.
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ποσα watt να κοιταω?? νομιζω αυτο το ανεμιστηρακι πρεπει να έχω http://www.amazon.co.uk/Sharkoon-Silent-Eagle-1000-120x120x25/dp/B000FDE0CQ κανει θορυβο ομως δεν ξερω αν ειναι το μοτερ του η οι ελικες :s
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θα σου προτείνουν, απλά μάλλον θα χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω. Μην κοιτάς τα Watt, δε λένε πάντα την αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα