vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 δεν ξερω κατα ποσο το επιτρεπει το κουτι σου αλλα τα καλωδια μπορεις να τα βαλεις απο πισω. πισω απο την μητρικη. αυτο λεγεται cable managment ψαξε λιγο στο google και θα βρεις διαφορα κολπα. τον σκληρο δισκο μαλλον θα ηταν καλυτερα να μπει δυο ή και τρεις θεσεις πιο πανω επισης οπως σου ειπαν ηδη μην βγαζεις φωτογραφιες απο καμερα. το πληκτρολογιο σου θα εχει συγουρα ενα κουμπακι PrtScn. εαν δεν δουλευει μονο του δοκιμασε το start+PrtScn και μετα δες στον φακελο "οι εικονες μου"
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 τροφοδοτικο : sojy tech model :sl-8500btx
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αυτό είναι; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663448 Αν ναι, στη δεύτερη φωτό δε βλέπω τον ανεμιστήρα στην κάτω μεριά του, πες μου ότι είναι απ' την πάνω μεριά και ότι το κουτί δεν έχει τρύπες στην πάνω μεριά.
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 το κουτι δεν εχει τρυπες απο πανω...εχουν κολλησει το καπακι απο το κουτι και δεν μπορω να το βγαλω... ομως εχει μια τρυπα στο πισω μερος (δες φωτο)
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Lol το έχουν βάλει ανάποδα απ' ότι καταλαβαίνω. 2
vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 μα καλα απο που πειρες τον υπολογιστη ? μην τους ξαναπροτιμησεις ... το τροφοδοτικο θα το βαλεις στο κατω μερος ή θα το γυρισεις αναποδα.
spirosd2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 έχει μπει ανάποδα το τροφοδοτικο, βγάλτα ολα με προσοχή και αναποδογύρισε το να μπορεί να περνει αέρα...
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 το εβγαλα και το καθαρισα ειχε σκονη 6 χρονων xD^^ τωρα θα το γυρισω αναποδα
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αυτός που το συναρμολόγησε πρέπει να ήταν περισσότερο αρχάριος από σένα :Ρ Με τόση σκόνη και χωρίς να παίρνει αέρα, είναι πιθανό να ευθύνεται κι αυτό στα προβλήματα που είχες. Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν είναι ποιοτικό το τροφοδοτικό σου, και η 9800GT αν και δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα, δεν είναι και στο άλλο άκρο.
Lazy17 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ωραια το αναποδογυρισα και ειναι τζιζι τωρα! Παμε για την επόμενη επιδιόρθωση!!! Οταν πήγα να ανοίξω το pc μου η οθονη δεν ανοιξε ενω ο υπολογιστης ειχε ξεκινησε .. τότε ακοσα ένα μπιπ και στο καπάκι 4 μικρότερα...αυτο εγινε για τις επόμενες 2 νέες εκκινήσης.. τωρα ολα μια χαρα ειναι αλλα γιατι έγινε αυτο?? μηπώς κουνησα κανα καλωδιο καθως εβγαζα-εβαζα το τροφοδοτικο;
phanispal Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Σίγουρα ήταν 1 μακρύ και 4 βραχέα; Αν ήταν 1 μακρύ και 3 βραχέα, υποδεικνύουν θέμα με τη RAM. Μπορεί να είναι και θέμα κάρτας γραφικών βέβαια.
vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 μιας και λεμε* για τροφοδοτικα μπορει καποιος να μου πει πως θα μαθω εαν το τροφοδοτικο μου χρειαζεται αλλαγμα? παρολο που ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα εχω ακουσει πολλους που λενε οτι τα εχει φαει τα ψωμια του και τετοια. τι εχω να κερδισω απο την αλλαγη του με ενα νεο ? *συγνωμη οχι λεμε αλλα λεγαμε θα ηταν πιο σωστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα