Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και καλως σας βρηκα ειμαι καινουργιος στο isnomnia και θελω την βοηθεια σας!!

Ο υπολογιστής μου κανει πολύ θορυβο πως μπορει να το διορθόσω αυτο;;

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι απο ανεμιστηρα ,,,,,εβαλα ενα στυλο στο κεντρο του ανεμιστηρα που φαινεται απο το  πισω μερος του κουτιου και μειωθηκε ο θορυβος...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα καλά..Ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού η ο ανεμιστήρας κάτω από το τροφοδοτικό και πίσω που βγάζει τον ζεστό αέρα έξω?Αν είναι κάποιος ανεμιστήρας απλός δοκίμασε να του βγάλεις το καλώδιο (Molex-3pin) δεν ξέρω τι θα είναι και δες..

Δημοσ.

ειμαι αρχαριος δεν ξερω και πολλα πραγματα για τους υπολογιστες...ανοιξα το κουτι και ειδα 3 ανεμιστηρες ο μεγαλυτερος ειναι αυτος που κανει και τον θορυβο....

Αυτο ειναι το κουτι μου στη φωτο ... ο ανεμιστηρας που ειναι αριστερα πανω κανει τον θορυβο ελπιζω να σε βοηθησα τωρα..

post-264446-0-70432300-1366585130_thumb.png

Δημοσ.

ο πισω ανεμηστηρας σου φιλε τον εχεις αναποδα. το πισω μερος του κουτιου ειναι για να βγαζει. γυρισε τον αλιως. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ο Fortycade.

Βέβαια και σωστά να τον βάλει, πάλι θα κάνει θόρυβο αν λειτουργεί ψηλά.

Αλλά σίγουρα πρέπει να βγάζει αέρα, όχι να βάζει. Εκτός κι υπάρχει και μπροστά ανεμιστήρας που κι εκείνος βγάζει. Που και πάλι ανάποδο θα ήταν, αλλά τέλος πάντων.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!! το αλλαξα και ειδα διαφορα...

εχω αλλη μια απορια... οταν επαιζα "βαρια" παιχνιδια η οθονη εκλεινε (δηλαδη γινοταν μαυρη και χανοταν το σημα ) και καμια φορα εκανα εναν έντονο θορυβο συνεχομενο αλλα η μοναδα δεν εκλεινε ?? αυτο γιατι γινοταν??

Παλι ακουγεται ενας θορυβος απο τον ιδιο ανεμιστηρα....  :( 

Δημοσ.

Θα ελεγα οτι χρειαζεσαι ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικο του pc και αλλαγη παστας. Κατεβασε καποιο προγραμμα οπως το hd monitor να δουμε θερμοκρασιες και πραττεις αναλογα.

Δημοσ.

Τον ανεμιστήρα άλλαξέ τον με κάποιον πιο ήσυχο, αφού βεβαιωθείς ότι από αυτόν προέρχεται ο θόρυβος.

Για το πρόβλημα που λες, τσέκαρε τις θερμοκρασίες γι' αρχή, και πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου και ποιο τροφοδοτικό έχεις.

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες δεν φαίνονται πολυ τσίμπημενες, βέβαια εγω δεν το εμπιστεύομαι το speedfan, κατέβασε το hwinfo καλύτερα και τραβά ένα screenshot.

Παρατήρηση, στους υπολογιστές δεν τραβάμε φωτο με την κάμερα, πατάμε το κουμπάκι που λέει print screen μετά ανοίγουμε την ζωγραφική και κάνουμε επίκοληση, επίσης πες και το υπόλοιπο σύστημα.

Δημοσ.

μονο εναν ανεμηστηρα εχεις στο κουτι σου?

και γιατι spirosd2008 το speedfan δεν ειναι καλο? σου εχει τυχει αλλα να λεει το ενα και αλλα το αλλο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...