Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,για τα συγκεκριμένα δεν γνωρίζω και πολλά και δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής κάποιου άλλου. Ποιο προτείνεται για απλή χρήση;Ποιο κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας; 

Δημοσ.

Τί εννοείς "απλή" χρήση;

Όσο καλύτερα την περιγράψεις, τόσο περισσότερο θα πάρεις μια όσο το δυνατόν σωστή απάντηση.

Δημοσ.

Τί εννοείς "απλή" χρήση;

Όσο καλύτερα την περιγράψεις, τόσο περισσότερο θα πάρεις μια όσο το δυνατόν σωστή απάντηση.

Απλή εννοώ χρήση απλού τηλεφώνου,κλήσεις,μηνύματα και καμιά φορά gps.

Δημοσ.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4576&idPhone2=4930

Εννοείτε με διαφορά το SONY XPERIA J, εκτός αν προτιμάς λειτουργικό Windows και όχι Android (εγώ προσωπικά προτιμώ Android), οπότε πας στο ΝΟΚΙΑ. Από θέμα μπαταρίας τώρα φαίνεται πως το 610 είναι κάπως καλύτερο, αλλά από θέμα SAR (αν σε ενδιαφέρει το θέμα ακτινοβολία) το XPERIA J είναι μακράν καλύτερο.

Βέβαια για την χρήση που λες ότι θες και τα 2 προσφέρουν ό,τι προσφέρουν όλα τα κινητά της αγοράς(κλήσεις, μηνύματα), απλά αφού έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτά τα 2 για μένα διάλεξε το καλύτερο που όπως σου είπα θεωρώ ότι είναι το XPERIA J.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σταθώ στο "απλή"/βασική χρήση και θα προτείνω Windows Phone.

Απλό και εργονομικό μενού με άμεση πρόσβαση μέσω Tiles στα βασικά (Τηλέφωνο, Επαφές, Μηνύματα).

Άμεσο και πιο smooth από το J.

Με καλύτερη διαχείριση ενέργειας από το Android.

Lumia από εμένα λοιπόν.

• Like 2
Δημοσ.

Μηπως καλύτερα να τα δεις και τα δυο απο κοντά;

Aν δεν μπορεις δες τα τουλάχιστον σε ενα βιντεακι:

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε, στο Sony θα καταλήξω λόγω android και sar.Το κινητό είναι για την κοπέλα μου και όχι για εμένα. Εγώ έχω ένα nokia Ε5 καθώς με ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία της μπαταρίας. Μόλις και τα αφής φτάσουν σε τέτοια επίπεδα αυτονομίας θα πάρω και εγώ ένα...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...