curious boy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Έχω το Router LInksys WAG200G και αφού απέκτησα πρόσφατα καινούργιο laptop με windows 8 αντιμετωπίζω το εξής αξιοπερίεργο: Ενώ από τον Firefox μπαίνω στο μενού του routrer και ενεργοποιώ το ασύρματο δίκτυο κανονικά (mixed από την καρτέλα Wireless), δεν μπορώ να κάνω το ίδιο από τον Internet Explorer. Εκεί μπαίνοντας στο μενού του router από την καρτέλα Wireless λείπουν τα κουμπιά Save setting και Cancel changes καθώς και το Wireless SSID Broadcast enable και disable (βλέπε συνημμένο)! Έχω το router χρόνια και πρώτη αφορά αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εάν υπάρχουν ιδέες για λύση θα χαρώ. Ευχαριστώ πολύ Μάριος
salida Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μπορώ να σου πω με σιγουριά οτι με Internet Explorer και win 8 βλέπω κανονικά την καρτέλα Wireless και τα κουμπιά Save settings... πολύ κλασσικά αυτά που θα σου προτείνω: 1) restart router 2) δες αν έχεις εγκατεστημένα add-ons σε Internet Explorer κάντα όλα disable και ξανά enable ενα-ενα μέχρι να βρεις πιο φταίει 3) επαναφορα ρυθμίσεων του Internet Explorer (klik στο γρανάζι επάνω δεξιά -> internet options-> advanced->reset(
curious boy Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για το χρόνο σου Salida! Λειτούργησε με ένα απλό restart. Η καρτέλα φάνηκε κανονικά με κουμπιά της. Αλλά (!): Μόλις ενεργοποίησα το wireless εξαφανίστηκαν ξανά! Ακολούθησα και τα άλλα δύο βήματα που προτείνεις χωρίς να δοθεί λύση. Εξαιρετικά περίεργο που φαίνεται. Που μπορεί να οφείλετα άραγε;
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 πολλες φορες θα δεις ασυμβατοτητες με router και καποιους browsers.συνηθως βεβαια τα περισσοτερα ρουτερ παιζουν οκ με internet explorer και κανουν θεμα με τους αλλους browsers>σε σενα γινετε το αναποδο.σιγουρεψου οτι δεν σου κοβει τιποτα κανα firewall κτλ περα απο plugins.επισης περνα και το τελευταιο firmware για το ρουτερ.
curious boy Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 πολλες φορες θα δεις ασυμβατοτητες με router και καποιους browsers.συνηθως βεβαια τα περισσοτερα ρουτερ παιζουν οκ με internet explorer και κανουν θεμα με τους αλλους browsers>σε σενα γινετε το αναποδο.σιγουρεψου οτι δεν σου κοβει τιποτα κανα firewall κτλ περα απο plugins.επισης περνα και το τελευταιο firmware για το ρουτερ. Ευχαριστώ Poulinos για την βοήθεια, η οποία για την ώρα δεν είχε αποτελέσματα., Έχω το τελευταίο Firmware, ενώ το linksys (είναι και το όνομα που έχω δώσει στο home network) παρουσιάζεται στο μενού του Windows Firewall ως active private network. Κάτι ακόμα που ανακάλυψα τυχαία: Ανοίγοντας τον Internet explorer σε desktop mode και μπαίνοντας στο μενού του router μου ζήτησε να ενεργοποιήσω το network access for this site (πήρα την ένδειξη Private network access is off for this site). Το ενεργοποίησα χωρίς όμως να αλλάξει η συμπεριφορά του Internet Explorer. Επίσης, έχω εγκατεστημένα τον Windows Defender και το Spybot Search and Destroy, τα οποία δεν κατάφερα να απενεργοποιήσω δοκιμαστικά. Άβυσσος μου φαίνεται..
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 α.προσπαθησε να τα ενεργοποιησεις δοκιμαστικα. β.δοκιμασε safe mode. γ.απο αλλο pc Να υποθεσω ολα οκ? δ.βαλε το 192.168.1.1 στα trusted sites. e.κλεισε firewall. το windows defender κλεινει ευκολα απο τα options του
curious boy Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 α.προσπαθησε να τα ενεργοποιησεις δοκιμαστικα. β.δοκιμασε safe mode. γ.απο αλλο pc Να υποθεσω ολα οκ? δ.βαλε το 192.168.1.1 στα trusted sites. e.κλεισε firewall. το windows defender κλεινει ευκολα απο τα options του Συνδέοντας άλλο pc στο ίδιο router λειτουργούν όλα κανονικά. Απενεργοποίησα firewall, windows defender, έβαλα το 192.168.1.1 στα truested sites και το πρόβλημα παραμένει. Το μόνο που δεν δοκίμασα λόγω ανασφάλειας είναι το safe mode. Μήπως να συμβιβαστώ με το πρόβλημα; Η αλήθεια είναι ότι μου έχει κάνει εντύπωση αφού ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 α,μπορεις να συμβιβαστεις αφου με αλλο browser εισαι οκ και εχεις και αλλο pc.απο safe mode παλι μπορεις να το δοκιμασεις.δεν παθαινεις τιποτα να μπεις μεσα στο Interface του ρουτερ απο safe mode.απλα θα πρεπει να ειναι με networking to safe mode για να παιζουν οι καρτες δικτυου
curious boy Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 α,μπορεις να συμβιβαστεις αφου με αλλο browser εισαι οκ και εχεις και αλλο pc.απο safe mode παλι μπορεις να το δοκιμασεις.δεν παθαινεις τιποτα να μπεις μεσα στο Interface του ρουτερ απο safe mode.απλα θα πρεπει να ειναι με networking to safe mode για να παιζουν οι καρτες δικτυου Ευχαριστώ Poulinos! Προσπάθησα λοιπόν να μπω σε safe mode, αλλά να νάτι παράξενο ακόμα: Ο υπολογιστής δεν μπαίνει σε safe mode! Υπενθυμίζω ότι έχω windows 8. Πηγαίνω λοιπόν στις ρυθμίσεις και κάνω εισαγωγή σε safe mode επιλέγοντας, όπως προτείνεις, διατήρηση του δικτύου. Ο υπολογιστής αρχίζει την διαδικασία επανεκκίνησης. Στην συνέχεια όμως παίρνω το μήνυμα Start PXE over IPv4 Και λίγο μετά το μήνυμα: Server response time out. Άρα ούτε αυτό φαίνεται να λειτουργεί! Τι να πω...
rfc Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Για συνδεσε το ρουτερ σε αλλο πισι, ΟΧΙ ομως σε windows 8
curious boy Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Για συνδεσε το ρουτερ σε αλλο πισι, ΟΧΙ ομως σε windows 8 Το έκανα ήδη συνδέοντάς το σε υπολογιστή που τρέχει vista. Εκεί τρέχουν όλα κανονικά αφού μπορώ να ενεργοποιήσω το ασύρματο δίκτυο (καρτέλα wireless, επιλογή mixed) τόσο από τον Internet Explorer όσο και από τον Firefox. Στα windows 8 όμως το πρόβλημα με τον Internet Explorer επιμένει.
rfc Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ναι το ξερω.. περιμενε κανα χρονο μηπως τα φτιαξουν γιατι ειναι ψιλορημαδια ακομη.... αν δεν εχει βγει κανα αλλο windows 9. τα windows 8 μαλλον θα παρουν το δρομο των svista ετσι οπως πανε.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ Poulinos! Προσπάθησα λοιπόν να μπω σε safe mode, αλλά να νάτι παράξενο ακόμα: Ο υπολογιστής δεν μπαίνει σε safe mode! Υπενθυμίζω ότι έχω windows 8. Πηγαίνω λοιπόν στις ρυθμίσεις και κάνω εισαγωγή σε safe mode επιλέγοντας, όπως προτείνεις, διατήρηση του δικτύου. Ο υπολογιστής αρχίζει την διαδικασία επανεκκίνησης. Στην συνέχεια όμως παίρνω το μήνυμα Start PXE over IPv4 Και λίγο μετά το μήνυμα: Server response time out. Άρα ούτε αυτό φαίνεται να λειτουργεί! Τι να πω... αυτο μοιαζει λες και παει να ξεκινησει οχι με network support αλλα διαμεσω network.boot from lan κοινως.δεν το εχω δοκιμασει το safe mode των windows 8 αλλα τωρα με εβαλες στην πριζα να δω αν μπαινει πραγματι. Ναι το ξερω.. περιμενε κανα χρονο μηπως τα φτιαξουν γιατι ειναι ψιλορημαδια ακομη.... αν δεν εχει βγει κανα αλλο windows 9. τα windows 8 μαλλον θα παρουν το δρομο των svista ετσι οπως πανε. αν δεν βγει το πρωτο service pack δεν θα παιξουν ποτε καλα.οπως με ολα τα windows.οποτε υπομονη μεχρι τοτε και βλεπουμε αν θα αξιζουν.παντα ενα καλο λειτουργικο ενα χαλια.κατα τα αλλα τους μαρανε να βγαζουν τωρα τελευταια απανωτα λειτουργικα.οχι το να ειναι καλα.
curious boy Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 αυτο μοιαζει λες και παει να ξεκινησει οχι με network support αλλα διαμεσω network.boot from lan κοινως.δεν το εχω δοκιμασει το safe mode των windows 8 αλλα τωρα με εβαλες στην πριζα να δω αν μπαινει πραγματι. αν δεν βγει το πρωτο service pack δεν θα παιξουν ποτε καλα.οπως με ολα τα windows.οποτε υπομονη μεχρι τοτε και βλεπουμε αν θα αξιζουν.παντα ενα καλο λειτουργικο ενα χαλια.κατα τα αλλα τους μαρανε να βγαζουν τωρα τελευταια απανωτα λειτουργικα.οχι το να ειναι καλα. Χμμ, για να δούμε τι θα γίνει με τα windows 8. Δεν τα καταφέραμε λοιπόν αλλά ευχαριστώ για την υποστήριξη!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 αφου με αλλους browsers εισαι οκ μην ανησυχεις.ασυμβατοτητες θα υπαρχουν παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα