Massiv0r Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Επαιζα χθες Bad Company 2 για κανα δυοωρο συνολο, ενω ξαφνικα εκλεισε το PC τελειως.. στην αρχη νομιζα επεσε το ρευμα αλλα μετα προσεξα η οθονη αναβοσβηνε, παω να κανω boot.. τζιφος, ουτε οι ανεμιστηρες δεν τρεχανε. Παει το τροφοδοτικο λεω, βαζω ενα παλιο 450w, μπαλες, παει και η μητρικη λεω, βαζω το αρχικο τροφοδοτικο στο παλιο PC, τρεχει κομπλε. θα ναι η μητρικη δεν παιζει, ελα που ομως θυμομουν πως γενικα ειχα προβλημα με τις καρτες γραφικων του πλαισιου, βγαζω το power supply της, τρεχουν ολα κομπλε... οταν την εχω συνδεδεμενη δεν υπαρχει κυκλοφορια ρευματος γενικα, βραχυκυκλωνει. Η εγγυηση απο το πλαισιο εχει ληξει, αλλα την καρτα μου την αλλαξαν πριν ενα χρονο, οποτε θεωρητικα πρεπει να χει εγγυηση απο αντιπροσωπεια εφοσων ειναι σχετικα καινουργεια, μαλλον πυκνωτης ειναι γιατι μυριζει καμενο στις DVI θυρες.Τι επιλογες εχω ?να ψαχτω με το πλαισιο μπας και με σωσουν ?να στην στειλω σε ηλεκτρονικο να μου την "φτιαξει" ? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2013 από Massiv0r
caution Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αν είχε γίνει αντικατάσταση, το νέο κομμάτι έχει εκ νέου 2ετή εγγύηση βάσει νόμου. Πυκνωτής να βγάλει knockout κάρτα, από σπάνιο μέχρι απίθανο. Αν όμως δεν παίζει η κάρτα σε δύο PC, τότε μάλλον σε χαιρέτησε... RMA the damn thing 2
Massiv0r Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ωραιος ρε μαν και σκεφτομουν να την βαλω στον φουρνο...Να τους παω την καρτα γραφικων σκετη η ολο τον υπολογιστη ?Και η αντικατασταση θα εχει εγγυηση, ετσι ?
caution Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όποιο νέο κομμάτι παίρνεις έχει εγγύηση κανονικά, από την ημερομηνία που γράφουν τα παραστατικά του. Οπότε σβήνεις φούρνο, βρίσκεις το χαρτί (εκτός και αν έχει γίνει ονομαστικά η αρχική αγορά) και τους πας όλο το PC γιατί μόνο και μόνο για να σε αποτρέψουν/ταλαιπωρήσουν μπορεί να σε στείλουν να το φέρεις όλο. Εκεί εξήγησέ τους πως η κάρτα έχει αλλαχτεί μεταγενέστερα και άσε να καταλάβουν ότι ξέρεις ότι έχει δική της εγγύηση και λογικά θα βγει άκρη
panos0100 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 γιατι το λες αυτο; εγω ξερω οτι ο πυκνωτης αν σκασει αχρηστευεται και η καρτα Όποιο νέο κομμάτι παίρνεις έχει εγγύηση κανονικά, από την ημερομηνία που γράφουν τα παραστατικά του. Οπότε σβήνεις φούρνο, βρίσκεις το χαρτί (εκτός και αν έχει γίνει ονομαστικά η αρχική αγορά) και τους πας όλο το PC γιατί μόνο και μόνο για να σε αποτρέψουν/ταλαιπωρήσουν μπορεί να σε στείλουν να το φέρεις όλο. Εκεί εξήγησέ τους πως η κάρτα έχει αλλαχτεί μεταγενέστερα και άσε να καταλάβουν ότι ξέρεις ότι έχει δική της εγγύηση και λογικά θα βγει άκρη
Massiv0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ακουστε τωρα να γελασετε, τους την πηγα την δευτερα, λενε θα περιμενω 48 ωρες να μου την αντικαταστησουν, δεν με πηραν τηλεφωνο μεχρι σημερα που τους πηρα εγω να δω τι καναν τελικα.Μου κανει να περιμενω μεχρι 8 μαιου να την αντικαταστησουν, νταξ λεω γαμησε το... με περνουν μετα το απογευμα και μου λενε δεν γινεται να την φτιαξουν και θα μου δωσουν πιστωση 60 ευρω, για μια καρτα που ειχα παρει στα 150 ευρω....Βαση νομου δεν πρεπει να την αντικαταστησουν με μια ισης η μεγαλυτερης αξιας ?Νομικα τι μπορω να τους κανω θα τους γαμησω Επεξ/σία 27 Απριλίου 2013 από Massiv0r
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Απο που προεκυψε το 60αρι?χαχαχαχα ειναι γελοιοι. Φυσικα και δεν το δεχεσε και ισχυουν αυτα που λες. Ξερεις τωρα,στην αρχη με ηρεμο τροπο μπλα μπλα μπλα μετα λιγο ανεβαινει ο τονος της φωνης και μπαινουν γραμματειες καταναλωτη στην μεση και τετοια.
Massiv0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) - Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής του ελαττωματικού προϊόντος η Πλαίσιο Computers το αντικαθιστά με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών ή και διαφορετικού κατασκευαστή.Η καρτα γραφικων στην πρωτη αντικατασταση που μου βαλανε ητανε μεταχειρισμενη εξαρχης, δεν μου δωσανε ουτε το κουτι της ουτε τιποτα και φαινοταν οτι ηταν χρησιμοποιημενη απο το Fan της. Εγω φταιω που μου βαλανε σαπια ?Πραγματικα δεν το πιστευω οτι ειναι πολιτικη εταιριας σαν το πλαισιο αυτο, απο εκει ψωνιζετε μαγκες παρτε το χαμπαρι.Και απορω πως κοστολογισαν μια καρτα γραφικων σαν την 6850 στα 60 ευρω, ουτε μεταχειρισμενη 4850 δεν βρισκεις τοσο, πουθενα. Να επιμεινω στην αντικατασταση η να τους το κανω ξεκαθαρο οτι θα ψαχνοντε ? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2013 από Massiv0r
lostresam Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αποψη μου επιμεινε μπας κ βγεις αποζημιωμενος...
Massiv0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δεν ειναι παρανομο να βγαζουν πιστωτικο αγορας που δεν ειναι εντος ακομα και της τρεχον τιμης κοστους http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=6850
Massiv0r Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πηγα εκει, με το που ειπα την λεξη νομος το πιστωτικο απο 59,90 πηγε στα 70 και 80 την δευτερη φορα, φυσικα δεν δεχτηκα, ζητησα αντικατασταση, μου προτειναν 7770, τους κανω 7790, μου λεει οκ.Σκαλωσα ομως, εν μερη μαλακια μου την επερνα κουτατη με εγγυηση, δεν γνωριζα οτι ειχε αντιστοιχες επιδοσεις... και μολις ακουσαν για 7850, στην στειλαν για RMA.Γνωριζοντας ομως οτι η Sapphire ουτε καν κανει service σε καρτες με artifacts, λες να βγω κερδισμενος ?Η αλλη πλακα ειναι οτι το πλαισιο μου ειπε οτι την στειλαν για RMA στην Sapphire και δεν επισκευαζοταν ενω την ειχαν στειλει στα κεντικα τους, τοτε τωρα που την στειλανε ?
Grey Warden Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Σε ποιο κατάστημα Πλαίσιο έγινε αυτό αν επιτρέπεται; Απαράδεκτη συμπεριφορά. Την κάρτα θα έπρεπε να την αντικαταστήσουν με μία ίδια ή να σου κάνουν πιστωτικό της αξίας της κάρτας όταν την αγόρασες. Τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο. Πήγαν και να σε κοροϊδέψουν με λύσεις τύπου 7770.
panther_512 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Και μετά περιμένουμε να πάμε μπροστά σε τούτο τον τόπο....... Παζάρια για το αυτονόητο. Από κάνα μαγαζάκι της γειτονιάς, άντε να το καταλάβεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Από επώνυμη αλυσίδα όμως?
qsis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Και μετά περιμένουμε να πάμε μπροστά σε τούτο τον τόπο....... Παζάρια για το αυτονόητο. Από κάνα μαγαζάκι της γειτονιάς, άντε να το καταλάβεις ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Από επώνυμη αλυσίδα όμως? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάνει τόση έκπληξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα