Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω τα windows 7 και εδώ και καιρό η ανταπόκριση τους είναι χάλι. Γενικά εξ αρχής αργούν να φορτώσουν λίγο παραπάνω και μετά για να ανοίξει φακέλους και οτι άλλο σχετικό βασανίζεται. Ίσως να μην είναι κάτι το τρομερό -έχω σαν στάνταρ τα openSUSE-linux που πάνε σφαίρα σε dual boot και μου κακοφαίνεται.

Κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Καμία λύση;

δοκιμασε recovery.και μετα το format.επισης τρεξε κανα αντιικο σε ασφαλη λειτουργεια να βεβαιωθεις οτι δεν προερχεται απο καποιον ιο.

Δημοσ.

Ποιο antivirus εχεις ?Πόσο ελεύθερο δίσκο έχεις  ? Επίσης άνοιξε τον task manager την στιγμή που κολλάει να δεις ποια η ποιες εφαρμογές καθυστερούν το σύστημα .

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, κολάει με προγράμματα αργεί να φορτώσει στην εκκίνηση και στους φακέλους.

Format δεν κάνω ακόμα θα μπλέξω με το να ψάχνω windows -δεν εχω το cd- και με τέτοια.

Χτες του έκανα ανασυγκρότηση δίσκου και εκαθάριση και ανέβασε στροφές απότομα.

Ο δίσκος έχει πολύ χώρο ελεύθερο.

Antivirus εχω το AVG.

Δημοσ.

Καλημέρα, κολάει με προγράμματα αργεί να φορτώσει στην εκκίνηση και στους φακέλους.

Format δεν κάνω ακόμα θα μπλέξω με το να ψάχνω windows -δεν εχω το cd- και με τέτοια.

Χτες του έκανα ανασυγκρότηση δίσκου και εκαθάριση και ανέβασε στροφές απότομα.

Ο δίσκος έχει πολύ χώρο ελεύθερο.

Antivirus εχω το AVG.

κοψε το avg και δοκιμασε κατι σε avast .microsoft security essentials.επισης κανε απο το κεντρο ενεργειων κανα ελενχο να δεις μηπως προερχεται απο κανα update το προβλημα.επισης πατα εκει που λεει ελενχος για λυσεις στο κεντρο ενεργειων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...