nikolasf Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλησπέρα έχω τα windows 7 και εδώ και καιρό η ανταπόκριση τους είναι χάλι. Γενικά εξ αρχής αργούν να φορτώσουν λίγο παραπάνω και μετά για να ανοίξει φακέλους και οτι άλλο σχετικό βασανίζεται. Ίσως να μην είναι κάτι το τρομερό -έχω σαν στάνταρ τα openSUSE-linux που πάνε σφαίρα σε dual boot και μου κακοφαίνεται. Κάποια πρόταση;
nikolasf Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 http://www.ebw.gr/el/product/9661/Toshiba-Satellite-C660D-16F-(PSC1YE-00T009GE)-(E-350-4GB-500GB)-Othoni-15-6-in-AMD-E-350-1-6-GHz-Mnimi-4-GB-Skliro%CF%82 Αυτός είναι ο υπολογιστής
z4rx07 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 δεν το κανεις ενα format να ανασανει που ειναι και το πιο ευκολο;
Gigamestin Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καμία λύση; δοκιμασε recovery.και μετα το format.επισης τρεξε κανα αντιικο σε ασφαλη λειτουργεια να βεβαιωθεις οτι δεν προερχεται απο καποιον ιο.
Gtr34 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ποιο antivirus εχεις ?Πόσο ελεύθερο δίσκο έχεις ? Επίσης άνοιξε τον task manager την στιγμή που κολλάει να δεις ποια η ποιες εφαρμογές καθυστερούν το σύστημα . 1
nikolasf Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλημέρα, κολάει με προγράμματα αργεί να φορτώσει στην εκκίνηση και στους φακέλους. Format δεν κάνω ακόμα θα μπλέξω με το να ψάχνω windows -δεν εχω το cd- και με τέτοια. Χτες του έκανα ανασυγκρότηση δίσκου και εκαθάριση και ανέβασε στροφές απότομα. Ο δίσκος έχει πολύ χώρο ελεύθερο. Antivirus εχω το AVG.
Gtr34 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μπες σε safe mode κολλαει το ιδιο ? Εγώ θα δοκίμαζα να κανω uninstall το avg να δω πως πάει και χωρίς αυτό
Gigamestin Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλημέρα, κολάει με προγράμματα αργεί να φορτώσει στην εκκίνηση και στους φακέλους. Format δεν κάνω ακόμα θα μπλέξω με το να ψάχνω windows -δεν εχω το cd- και με τέτοια. Χτες του έκανα ανασυγκρότηση δίσκου και εκαθάριση και ανέβασε στροφές απότομα. Ο δίσκος έχει πολύ χώρο ελεύθερο. Antivirus εχω το AVG. κοψε το avg και δοκιμασε κατι σε avast .microsoft security essentials.επισης κανε απο το κεντρο ενεργειων κανα ελενχο να δεις μηπως προερχεται απο κανα update το προβλημα.επισης πατα εκει που λεει ελενχος για λυσεις στο κεντρο ενεργειων
thomasG4 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Κάνε ένα check disk στον δίσκο, όπως περιγράφει εδώ. Θα βελτιωθεί περισσότερο η απόδοση του υπολογιστή έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα