Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εχω την γνωστή MicroSD πλέον που εχουν τα περισσότερα κινητά. Για να περάσω επάνω mp3 απλά την βάζω επανω στον αντάπτορα και μετα στο reader που είναι επάνω στο pc ενσωματομένο. Για κάποιο λόγο ξαφνικά κι ενώ προσπαθώ να μετακινήσω/διαγράψω/μετονομάσω αρχεία, μου λέει οτι δεν μπορεί να το κάνει γιατι η κάρτα έχει προστασία. Κοιτάζω το κουμπάκι που έχει αριστερά η κάρτα και απλά επιβεβαιώνω οτι ΔΕΝ ειναι γυρισμένο στην θέση προστασίας. Και να ήταν... το reader δεν έχει την δυνατότητα να "διαβάσει" την θέση απο το κουμπί προστασίας όπως πχ μία φωτογραφική. Καταλαβένετε τους λόγους φαντάζομαι. Την εβαλα/εβγαλα ξανα και ξανα αλλά τίποτα. Ούτε φορμάτ δεν μπορούσε να κάνει σε κάποια στιγμή. Τελικά την φορμάρισα 2 φορές (μία κανονικά και μία γρήγορα) και ξαναπέρασα την μουσική μου και τις φωτογραφίες μου. Καμία ιδέα τι μπορεί να ηταν;
bade Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 και εγω το ιδιο προβλημα εχω με 2 καρτες η μια 1gb και η αλλη 4 gb περιμενω και εγω απαντησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Απ' οτι εχω βρει μεχρι τωρα κάποιο mp3 μάλλον ηταν ιος ή ειχε μεσα του ιο και μαλλον για αυτο εγινε το ολο πράγμα. Αν καποιος όμως ξέρει κάτι παραπάνω, ας μας πει.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Την έχω φορμάρει ηδη, οπως έγραψα και στο 1ο ποστ.
aquamarine Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 βαλε ενα κοματακι χαρτοταινια εκει που ειναι το κουμπακι και βαλτην στον reader , αν δεν στην διαβασει βαλε ακομη μια στρωση χαρτοταινια πανω στην αλλη και λογικα θα παιξει.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παιδια κάτι μου λέει οτι τα ποστ μου δεν ποστάρονται... Εχω φορμάρει την κάρτα ήδη και λειτουργεί κανονικά. Δεν εβγαλε πρόβλημα ξανά. Πιθανόν να ηταν καποιο μολυσμένο αρχείο.
overpower Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παιδια κάτι μου λέει οτι τα ποστ μου δεν ποστάρονται... Εχω φορμάρει την κάρτα ήδη και λειτουργεί κανονικά. Δεν εβγαλε πρόβλημα ξανά. Πιθανόν να ηταν καποιο μολυσμένο αρχείο. Nah διαβαζουν μονο την 1η σειρα. Εκνευριστικο ετσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Nah διαβαζουν μονο την 1η σειρα. Εκνευριστικο ετσι? Οχι ενταξει δεν το ειπα με κατηγορηματικό τρόπο. Και μονο που μπαινει καποιος στην διαδικασία να βοηθήσει είναι κατι κι αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα