Προς το περιεχόμενο

[console] PS3 super slim 12GB @mediamarkt 149€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρταται παιδια, για εμας που εχουμε ηδη εναν σκληρο και καθεται, εχουμε χειρηστηρια και ηδη ενα μηχανημα κ παιζουμε... το παρων ειναι οτι πρεπει για 2ο!

Οποιος θελει μια πιο ολοκληρωμενη προταση για 1η αγορα, με χειρηστηρια κ χρωματα (αργοτερα και με παιχνιδια) σαν το bundle που ποσταρε ο φιλος πιο πανω, σιγουρα συμφερει! Εξαρταται τι θελεις, τι εχεις! :)  Σιγουρα θα βγουν προσφορες για το Πασχα, αλλα η τιμη του σκετου Super Slim θα ειναι ποτε ξανα στα 150 ευρω ;;;; (δε με νοιαζει ο δισκος γιατι εχω) ...δυσκολα... Μονο οταν βγει το Ps4... ετσι πιστευω! 

Δημοσ.

Για ποιο λογο μπορει να θελει καποιος 2ο -ή/και 3ο- (για δικο του)?

2o δικο μου,  που θα χρησημοποιει ο αδερφος μου! Θα τις ενωσουμε και με τα Acound για share digital παιχνιδιων...

Η ουσια ομως ειναι η προσφορα του Ps3 και το 'γιατι' ειναι αλλη ιστορια νομιζω...  και θα βγουμε off topic!

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που καποιος αγοραζει την προσφορα δε νομιζω οτι ειναι offtopic.

Και μαλιστα μια που απαντησες, θελει πολυ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι ναι-μεν η Sony μπορει να αφηνει να εχεις ενα λογαριασμο για εως 2 'σταθερες' κονσολες (ας πουμε PS3) και επιπλεον εως 2 φορητες, ομως πολλες εταιριες που φτιαχνουν παιχνιδια ΔΕΝ αφηνουν ενα account να ειναι online οχι απο ... 4 αλλα ουτε καν απο 2 συσκευες!

Το λεω γιατι πηρα 2 PSVita (ενα περσι τετοια εποχη για μενα, κι ενα για το βαφτιστηρι μου προσφατα) και ενω εχω αγορασει με το δικο μου account καποια ψηφιακα παιχνιδια και μπορει να τα παιζει κι εκεινος στο δικο του χωρις αλλα εξοδα (βαλαμε κι εκει το δικο μου account) εντουτοις ΔΕΝ μπορουμε να παιξουμε μαζι online καποια εξ αυτων (πχ Fifa 13, NFS) τα οποια μαλιστα δεν υποστηριζουν ουτε Ad-hoc.

Τωρα με το PS3 δεν πολυκαταλαβαινω το προβλημα εφοσον σε μια συσκευη παιζουν ξερω γω 4... 8(?) παικτες (εκτος αν ειστε μακρια οποτε δε μιλαμε για "2η" συσκευη σε καμια περιπτωση ;) ).

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με το play 3 και θα ήθελα να το αγοράσω

1. το συγκεκριμένο μοντέλο με 12 G χρειάζεται οπωσδήποτε σκληρό γιατί δεν μπορείς να σώσεις αυτά που παίζεις?
  1. Επίσης συνδέεται μόνο με hdmi ? ή και scart ?
  1.  Η προσφορά στα 170 με 2ο χειριστήριο του public είναι η πιο φθηνή ?
Δημοσ.

1.  Η προσφορά στα 170 με 2ο χειριστήριο του public είναι η πιο φθηνή ?

Μεχρι τωρα ναι.Εγω απο εκει το πηρα παντως.

Δημοσ.

<p>Παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με το play 3 και θα ήθελα να το αγοράσω</p>

<ol><li>το συγκεκριμένο μοντέλο με 12 G χρειάζεται οπωσδήποτε σκληρό γιατί δεν μπορείς να σώσεις αυτά που παίζεις?</li>

</ol><ol><li>Επίσης συνδέεται μόνο με hdmi ? ή και scart ?</li>

</ol><ol><li> Η προσφορά στα 170 με 2<sup>ο</sup> χειριστήριο του public είναι η πιο φθηνή ?</li>

</ol>

Τα 12GB που έχει είναι υπεραρκετά για τα saves σου. Απλά δεν μπορείς να κατεβάσεις παιχνίδια από PSN και να κάνεις install.

Όσον αφορά το public αν σκοπεύεις να αγοράσεις δεύτερο χειριστήριο τότε καλύτερα πάρτο από εκεί

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντήσεις σας. Σχετικα με το hdmi γνωρίζει κανείς γιατί μου εχει χαλασει στην TV..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ps3 έχει στο κουτί του ένα cable composite και αντάπτορα ώστε να μπει σε scart θυρα.

edit: διορθώθηκε

Επεξ/σία από spook
  • Moderators
Δημοσ.

το ps3 έχει στο κουτί του ένα cable component και αντάπτορα ώστε να μπει σε scart θυρα.

Αυτο δεν ειναι component, ειναι composite. (yellow=composite video, red = right audio channel, white = left audio channel)

To component εχει οπως εγραψε και ο προηγουμενος 5 RCA : 3 (RGB) για το component σημα video, και 2 (red-white) για τον ηχο.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντήσεις σας. Σχετικα με το hdmi γνωρίζει κανείς γιατί μου εχει χαλασει στην TV..

με scart η composite η RCA η οπως αλλιως θες πεστο θα χασεις πολυ απο την αναλυση.

Μια αλλη λυση ειναι να αγορασεις multi to component cable και τοτε θα εξωμοιωσεις τις αναλυσεις του HDMI

το multi ειναι η θυρα που εχει πισω το ΠΣ3 και δινει στα 3 RCS καλωδια

Ψαξε να βρεις multi to component αν εχει η τηλεοραση σου componenτ εισοδο για να καλυφθεις. Δηλαδη κατι τετοιο

http://ocaoimh.ie//2010/04/13/imp-4-in-1-multi-component-av-cable-xbox360wiips2ps3/

Οσο για τα 12GB που εγραψε η κατσικουλα. Για τα saves ειναι υπεραρκετα. Αλλα αν βαλεις παιχνιδι που εχει mandatory install 3-4 GB τοτε θα χρειαστεις σιγουρα σκληρο. Παραδειγμα GT5, GOW3, και MGS4 η heavy Rain αποκλειεται να χωρεσουν παραπανω απο 3 που σου ανεφερα. Μετα δε θα μπορεις να παιξεις κανενα αλλο, που να θελει install 200-300MB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...