Προς το περιεχόμενο

[console] PS3 super slim 12GB @mediamarkt 149€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αρκετά εύκολο, υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο σχετικά με το πως να γίνει. παραθέτω σχετικό

απλά να ο σκληρός θα πρέπει πληρεί τα χαρακτηριστικά που μου τόνισαν παραπάνω τα παιδιά...
  • Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλα μου ντε... υπόψην ότι έχει ένα μόνο χειριστήριο μέσα έτσι... οπότε δεν θα έχεις την δυνατότητα να παίξετε συμπαίκτες-αντίπαλοι...

Δημοσ.

Πως το εμφανίζουμε στην γυναίκα πάλι αυτό ??? 

:-D   :-D   :-D   :-D

-"Αγαπη μου, γιατι δεν πας κομμωτηριο να φτιαξεις τα μαλλακια σου; Θελω να εισαι ομορφη " 

- "Αληθεια αγαπη μου; Θες να κανω κατι ιδιαιτερο;" 

- "Θελω κατι πριγκιπικο, μην σε νοιαζουν τα λεφτα"

5 ωρες αργοτερα ερχεται, εχει χαλασει χαλαρα 120 ευρω, εσυ εχεις το ps3 και ολα μια χαρα 

• Like 1
Δημοσ.

-"Αγαπη μου, γιατι δεν πας κομμωτηριο να φτιαξεις τα μαλλακια σου; Θελω να εισαι ομορφη " 

- "Αληθεια αγαπη μου; Θες να κανω κατι ιδιαιτερο;" 

- "Θελω κατι πριγκιπικο, μην σε νοιαζουν τα λεφτα"

5 ωρες αργοτερα ερχεται, εχει χαλασει χαλαρα 120 ευρω, εσυ εχεις το ps3 και ολα μια χαρα 

ΑΡΑ 149 το ps3 και 120 πας στα 269€ ....

ο Matrix να αλλάξει τον τίτλο παρακαλώ σε

[console] PS3 super slim 12GB @mediamarkt 149€ [ προσφορά μόνο για ελεύθερους η μελλοντικούς χωρισμένους, οχι για παντρεμένους  ]

:-D

• Like 3
Δημοσ.

Καλή είναι η προσφορά, αλλά νομίζω πως η αντίστοιχη που είχε το ΧΒΟΧ 360 250GB με 159 ευρώ ήταν πολύ καλύτερη!

Παραπάνω GB , 3 παιχνίδια δώρο και 1 χρόνο συνδρομή gold!  Πρέπει να προσπαθήσει περισσότερη η Sony για να μας πείσει!!  Περιμένουμε καλύτερες προσφορές μέχρι το Πάσχα!! :-)

Δημοσ.

Χαμός θα μας πάρουν οτι μας έχει απομείνει , μας δημιουργούν καταναλωτική μανία!

Δεν χτύπησα το ΧΒΟΧ λόγω προτίμησης των αποκλειστικών παιχνιδιών του πλαυστατιον αλλα όντως σαν προσφορά ήταν καλύτερη του ΧΒΟΧ

Δημοσ.

Μακάρι να είχε και κάνα παιχνιδι δώρο η έστω συνδρομή στο playstation store... Να ανταγωνιστεί και το bundle του 360.

Αποστολή από το Nexus 7 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...