miki96 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 λοιπον εχω εναν εξωτερικο σκληρο samsung s2 portable κανα δυο χρονακια τωρα....εχω περασει σ'αυτον τα παντα :αρχεια,ταινιες,μουσικη, παιχνιδια...μεχρι πριν δυο μερες ηταν απολυτως λειτουργικος και δν ειχα κανενα προβλημα...ξαφνικα σημερα τον συνδεω και δεν μου τον τρεχει απευθειας.παω να τον ανοιξω απο τον υπολογιστη μ και πλεον δεν τον αναγνωριζει με το ονομα που ειχε(samsung) αλλα τον γραφει ως τοπικο δισκο(G:)..τον ανοιγω αλλα μου βγαζει μυνημα οτι:η δισκετα στη μοναδα δισκου G δεν ειναι διαμπορφωμενη και ρωταει αν θελω να τη διαμορφωσω τωρα...φυσικα θελω να φτιαξω το προβλημα αλλα χωρις απωλειες.στη προβολη συμβαντων μου δινει τα εξης:Η συσκευή, \Device\Harddisk1\D, έχει ένα κατεστραμμένο μπλοκ. κατι αναλογο βγαινει και σε αλλο pc που δοκιμασα αρα δν φταιει ο υπολογιστης...τι κανω? ευχαριστω εκ των προτερων
jim_p Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μηπως τον συνδεεις στο pc σου μεσω καποιου usb hub? Αν ναι, συνδεσε τον απευθειας.
miki96 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 οχι κατευθειαν με το δικο του καλωδιο...
TheELF Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τρέξε το Hard Disk Sentinel διάλεξε τον εν λόγο προβληματικό δίσκο και ανέβασε εδώ την εικόνα να δούμε τι παίζει με τον δίσκο.
rfc Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ή παρε τα αρχεια σου με κανα live cd και καντον κανα δυο φορματ
miki96 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 παιδες ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια...αποφασισα ομως να κανω ενα απλο format για να τελειωνω μια και καλη μιας ο σκληρος δεν εχει μηχανολογικο προβλημα...ευχαριστω κ παλι!!
miki96 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 sorry που σας ξαναενοχλω με τα ιδια παιδες αλλα τωρα προεκυψε κατι αλλο...οταν συνδεω τον σκληρο ο υπολογιστης δεν τον αναγνωριζει(βγαζει μηνυμα οτι υπαρχει αγνωστη συσκευη usb) ενω μετα απο εναν μη συγκεκριμενο αριθμο διακοπης και επανασυνδεσης τελικα συνδεεται...τι συμβαινει hdd.bmp
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Κανε πρώτα αυτο που σου ειχε προτείνει ο TheELF με το hdsentinel αν τον δει. Άλλαξε ενα καλώδιο μηπως τελικά φταίει αυτο και βάλε τον στις πισω usb της μητρικής οχι μπροστά γιατι καμια φορά οι μπροστά δεν φέρνουν το απαιτούμενο ρεύμα και υπάρχουν θέματα. Επίσης αν τον βάλεις σε αλλο υπολογιστή τι γίνεται ?
miki96 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 λοιπον...το hdsentinel τον βρισκει 100% υγιη αλλαξα καλωδιο..τα ιδια οπως και οταν συνεδεσα τον σκληρο απο την πισω θυρα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν ανοιγω το pc δειχνει οτι ειναι ηδη συνδεδεμενες καποιες συσκευες υλικου τις οποιες ομως δεν αναγνωριζω εγω.. hdd2.bmp
miki96 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 αυτη τη στιγμη ειμαι στο λαπτοπ(windows 7) και παλι τα ιδια. το θεμα ειναι οτι foramt εκανα πριν κανα μηνα και το μονο που εχω περασει ειναι η 2η σεζον του game of thrones και μερικα τραγουδια
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Πιθανόν να εχει πρόβλημα τοτε η sata μεσα στον δίσκο που τον συνδέει με το pc εχει κατι σαν ανταπτοράκι , εμενα αυτο ειχε πρόβλημα. Αν δεν ειναι στην εγγύηση και τελικά δεν καταφέρεις να τον λειτουργήσεις ετσι θα σου πρότεινα να το έβγαζες και ειτε να τον βάλεις σαν εσωτερικό στο pc να δεις αν λειτουργεί η να του πάρεις μια θήκη να τον δοκιμάσεις σαν εξωτερικό
miki96 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 παντως ουτε στο disk management εμφανιζεται...
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Σκέψου αυτην την λύση που σου ειπα παντως αν δεν το βλέπει ουτε στο disk managements ...
miki96 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 να'σαι καλα φιλε...ευχαριστω για την βοηθεια,μαλλον θα παρω εναν καινουριο εξωτερικο μιας και την αποδειξη την εχω χασει οποτε και στην εγγυηση να ειναι.... κατι ακυρο:το συστημα σου(το pc) ποσο κοστισε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα