Προς το περιεχόμενο

[TV] Toshiba 32TL933G @mediamarkt 279€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ...

Τρομερή ποιότητα στην εικόνα και πολύ καλή κατασκευή. Εντύπωση μου έκανε η βαριά γυάλινη (?!?!) βάση της. Καμία σχέση με το ψέμα της samsung που έχω στο σαλόνι.

Ψάχνω στη συσκευασία να δω αν έχει αυτοκόλλητο intersys αλλά δεν βλέπω κάτι. Φοβάμαι μήπως είναι καμία παραεισαγωγή και γελάμε.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλοδουλευτες σε οσους την πηραν την τηλεοραση. :-)

Αντε τετοιες προσφορες να βλεπουμε καθημερινα να ειμαστε κι εμεις ευχαριστημενοι σαν καταναλωτες αλλα και τα καταστηματα με την σειρα τους(ευχομαι να συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο).

Δημοσ.

φιλε Mistac,παλια που ειχα ps2 με scart καμμια φορα μονο του ειχε κουνηθει το σκαρτ κ καμμια φορα μονο του,

κ οποτε γουσταρε εβγαζε κατι τετοιες γραμμες..μετα χανοντουσαν,μεχρι που κουνουσα σκαρτ..

λεω γω τωρα μηπως κ βοηθησω :-)

Δημοσ.

Σε άλλο φορουμ που είχα διαβάσει, οι κάθετες γραμμές είναι πρόβλημα της τηλεόρασης και χρίζει αλλαγής..

Το έχω διαβάσει και εγώ αυτό αλλά για την ώρα μόνο στο pro το έχω δει. Θα δω όμως και σε blu-ray movie και βλέπουμε.

φιλε Mistac,παλια που ειχα ps2 με scart καμμια φορα μονο του ειχε κουνηθει το σκαρτ κ καμμια φορα μονο του,

κ οποτε γουσταρε εβγαζε κατι τετοιες γραμμες..μετα χανοντουσαν,μεχρι που κουνουσα σκαρτ..

λεω γω τωρα μηπως κ βοηθησω :-)

Φίλε μου οι συνδέσεις είναι με HDMI αποκλειστικά. Για για τις 2 κονσόλες και για το PC. Δεν γίνεται να κουνιούνται από μόνα τους τα καλώδια ούτε να αρχίσω να τα κουνάω εγώ. Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου.

Δημοσ.

κάποιος που παρέλαβε από κώτσο, πρέπει να εκτυπώσω την ηλεκτρονική απόδειξη; γιατί εκτυπωτή δεν διαθέτω...

Δημοσ.

κάποιος που παρέλαβε από κώτσο, πρέπει να εκτυπώσω την ηλεκτρονική απόδειξη; γιατί εκτυπωτή δεν διαθέτω...

Tην παρέλαβες από κωτσόβολο χωρίς να σου δώσουν απόδειξη;

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται, αρκει να εχεις αριθμο παραγγελιας και καμια φορα και την ταυτοτητα σου.

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται, αρκει να εχεις αριθμο παραγγελιας και καμια φορα και την ταυτοτητα σου.

Καλημέρα καλορίζικη σε όλους, την πήρα και εγώ. Διάβασα ότι δεν έχει explorer για το ιντερνετ και μπορείς να μπεις μόνο στην τοσιμπα... είναι αλήθεια αυτό? επίσης πρέπει να δούμε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο usb wifi noname φτηνό 5€ ή χρειάζεται οπωσδήποτε το δικό της???? τέλος κάτι διάβασα ότι δεν παίζει τα αρχεία ήχου dds ac3????  Γνωρίζει κανένας τίποτα για αυτά

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα καλορίζικη σε όλους, την πήρα και εγώ. Διάβασα ότι δεν έχει explorer για το ιντερνετ και μπορείς να μπεις μόνο στην τοσιμπα... είναι αλήθεια αυτό? επίσης πρέπει να δούμε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο usb wifi noname φτηνό 5€ ή χρειάζεται οπωσδήποτε το δικό της???? τέλος κάτι διάβασα ότι δεν παίζει τα αρχεία ήχου dds ac3????  Γνωρίζει κανένας τίποτα για αυτά

Ευχαριστώ

Ναι δεν έχει browser, έχει όμως όλα τα άλλα. Viewster για να βλέπεις ταινίες διαδικτυακά τσάμπα, youtube, euronews και πάρα πολλά βίντεο από music, entertainment, gaming, news και πολλά άλλα. Για μένα αξίζουν. Νομίζω ότι μόνο με το δικό της παίζει το wifi. Δεν παίζει DTS ήχο. AC3 κανονικά. Και φυσικά εννοείται mkv files. 

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω με την σειρά μου είναι αν υποστηρίζει 24p για τις blu-ray ταινίες.

Εξαφανίστηκε και από το Electroworld πλέον; δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη; 

Έγινε ανάρπαστη. Και τα αξίζει τα λεφτά της. Μπράβο

Δημοσ.

Εγώ ένα στικάκι της SMC που είχα δεν έπαιξε όπως και το περίμενα... δεν ξέρω τι έχει μέσα το στικάκι της toshiba αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μιλάμε για υλοποιήσεις της realtek οπότε δεν χάνει τίποτα κάποιος να δοκιμάσει αν έχει κανένα να του περισσεύει (το πιθανότερο όμως είναι να είναι εντελώς κλειδωμένο στο δικό της)

Browser δεν το έψαξα γιατί δεν με ενδιέφερε (όπως δεν έψαξα γενικά το toshiba places) αλλά στα ελάχιστα λεπτά που ήμουν εκεί για να φτιάξω νέο λογαριασμό μέσω facebook, δεν πήρε το μάτι μου το οτιδήποτε σε browser στις κεντρικές επιλογές. 

Browser όμως χωρίς keyboard και mouse δεν έχει κανένα νόημα... και εφόσον δοκίμασα ένα Microsoft usb keyboard και δεν δούλευε αλλά και εφόσον είδα ότι το toshiba remote application για android δεν έχει virtual keyboard όπως περίμενα ότι θα έχει, δεν βρίσκω κανένα ιδιαίτερο νόημα σε τέτοιες εφαρμογές.

Το πιο εύχρηστο που είδα ως τώρα είναι στο youtube, κατά την σύνδεση με τον λογαριασμό μου με ενημέρωσε πως μπορώ μέσω android κινητού (και iphone φαντάζομαι) να στέλνω απευθείας τα video στην tv (όλο το σετάρισμα γίνεται πανεύκολα με QR images και scan απ το κινητό αν θέλει κάποιος). Όταν τελείωσα την διαδικασία πλέον με την youtube εφαρμογή του android στο κινητό όποιο video ήθελα μπορούσα να το στείλω για προβολή κατευθείαν στην τηλεόραση, πράγμα πολύ βολικό αφού τις εφαρμογές youtube σε μια smart tv (είτε lg είτε samsung είτε toshiba) δεν τις θεωρώ εύχρηστες ειδικά χωρίς keyboard... φυσικά είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι γενική δυνατότητα απλά... εγώ χθες το ανακάλυψα :)

Δημοσ.

στον κωτσοβολο συνηθως την απόδειξη την εχουν σε ναιλάκι εξω απο τη συσκευασία μαζι με το χαρτι απο courier.τρομερή προσφορά το αμέλησα να παραγγείλω και πηγα μολις τωρα και ειδα οτι δε προλαβα.

Ελπιζουμε να βγει κατι αντιστοιχο

Δημοσ.

στον κωτσοβολο συνηθως την απόδειξη την εχουν σε ναιλάκι εξω απο τη συσκευασία μαζι με το χαρτι απο courier.τρομερή προσφορά το αμέλησα να παραγγείλω και πηγα μολις τωρα και ειδα οτι δε προλαβα.

Ελπιζουμε να βγει κατι αντιστοιχο

Τωρα που πλησιαζει το πασχα πιστευω θα δουμε κι αλλες προσφορες.

Δημοσ.

Υπάρχει μια πολύ μικρή περίπτωση όποιος θέλει και δεν πρόλαβε τηλεόραση, να του δώσω την 1 που μου ήρθε ενώ την ακύρωσα. Σφραγισμένη στο κουτί της είναι και με περιμένει να πάω να την πάρω. σε διαφορετική περίπτωση πάει για επιστροφή. Ήδη έχω συμφωνήσει για επιστροφή χρημάτων από κωτσόβολο οπότε αν κάποιος την θέλει και είναι στην περιοχή του πειραιά ή μπορεί να έρθει να την πάρει ας μου στείλει μέχρι τις 5 γτ μετά πρέπει να την πάω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...