Προς το περιεχόμενο

[TV] Toshiba 32TL933G @mediamarkt 279€

HERTHAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε πηγαινε σε καποιο αλλο καταστημα να την δεις.

Δηλαδή σε πόσα καταστήματα να πάω; Ήδη πήγα στα 2 μεγαλύτερα της Σαλονίκη.... Δεν ξέρω τελείως απαράδεκτο αυτό... Και αν κάνει τα ίδια ο Κωτσόβολος, να μην την έχει στο μαγαζί του τότε δεν την παίρνω καθόλου. Άσε που δεν έχει και τα 3D γυαλιά στο πακέτο και είναι και πανάκριβα για έξτρα (50€).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ την παρήγγειλα κ πηγα κ την πήρα από το κατάστημα τους(κωτσοβολος). Τους ρώτησα και μου είπαν ότι τα γυαλιά που έχουν με 21 ευρώ κάνουν! οπότε μια χαρούλα!

Δηλαδή σε πόσα καταστήματα να πάω; Ήδη πήγα στα 2 μεγαλύτερα της Σαλονίκη.... Δεν ξέρω τελείως απαράδεκτο αυτό... Και αν κάνει τα ίδια ο Κωτσόβολος, να μην την έχει στο μαγαζί του τότε δεν την παίρνω καθόλου. Άσε που δεν έχει και τα 3D γυαλιά στο πακέτο και είναι και πανάκριβα για έξτρα (50€).

Εννοουσα εκτος ΜΜ μονο και μονο για να την δεις.

Εγώ την παρήγγειλα κ πηγα κ την πήρα από το κατάστημα τους(κωτσοβολος). Τους ρώτησα και μου είπαν ότι τα γυαλιά που έχουν με 21 ευρώ κάνουν! οπότε μια χαρούλα!

Τι λέει η τηλεόραση; καλή η ποιότητα εικόνας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βράδυ θα την δοκιμάσουμε μιας και προορίζεται για το σπιτι του bro. Προς το παρών είναι στο πορτ παγκάζ του αμαξιού! :P

Το αμάξι που το έχεις; :ph34r:                                                                                        :P :P :P :P :P

Edit: Το σκέφτομαι και εγώ να τη τσιμπήσω.Χρειάζομαι μια για την κρεβατοκάμαρα.

Αν θέλεις πές μας εντυπώσεις να δούμε τι θα κάνουμε και εμείς οι αναποφάσιστοι.

Το τελευταίο firmware update απο πού το κατεβάζουμε;Μήπως το έψαξε κανείς;

Επεξ/σία από yiannis013
  • Like 1

Κανουν τα γυαλια αλλα δεν ειναι επαναφορτιζομενα και πρεπει να αλλαζεις μπαταριες συνεχεια

• Like 1

Ο kotsovolos δίνει άτοκες; Σκέφτομαι να βάλω παραλαβή από το κατάστημα και να βάλω δόσεις. Εάν το έχει κάνει κάποιος ας ενημερώσει...

Ο kotsovolos δίνει άτοκες; Σκέφτομαι να βάλω παραλαβή από το κατάστημα και να βάλω δόσεις. Εάν το έχει κάνει κάποιος ας ενημερώσει...

Ο kotsovolos δίνει 12 άτοκες και από ότι είδα στην Ηλιούπολη  ΑΘΗΝΑ έχει στοκ. Η εικόνα της μου θυμίζει εικόνα LG και από ότι είδα

η γωνία θέασης είναι αρκετά καλή. Δεν δοκίμασα 3d γιατί στην συσκευασία δεν υπήρχαν γυαλιά. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή αγορά  ειδικά για  269 €. Οmedia player  παίζει αρχεία με DTS μόνο μέσω οπτικής και  τον κατάλληλο ενισχυτή. Οι υπότιτλοι ίσως θέλουν άλλη κωδικοποίηση για να απεικονιστουν σωστά.  

Ο kotsovolos δίνει 12 άτοκες και από ότι είδα στην Ηλιούπολη  ΑΘΗΝΑ έχει στοκ. Η εικόνα της μου θυμίζει εικόνα LG και από ότι είδα

η γωνία θέασης είναι αρκετά καλή. Δεν δοκίμασα 3d γιατί στην συσκευασία δεν υπήρχαν γυαλιά. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή αγορά  ειδικά για  269 €. Οmedia player  παίζει αρχεία με DTS μόνο μέσω οπτικής και  τον κατάλληλο ενισχυτή. Οι υπότιτλοι ίσως θέλουν άλλη κωδικοποίηση για να απεικονιστουν σωστά.  

Τελικά με κωδικοποίηση UTF-8 μέσω Notepad 2 οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά. 

• Like 1

Τελικά με κωδικοποίηση UTF-8 μέσω Notepad 2 οι υπότιτλοι παίζουν κανονικά. 

Δεν είναι μέσω internet μόνο η προσφορά;  :confused:

Με γεια!

λοιπόν την tv την έχω εδώ και 7 ώρες σαν πρώτη εντύπωση έχω να πω 1 πολύ καλή εικόνα 2 καλός και καθαρός ήχος 3 ώραιο σχήμα 4 χαμηλή τιμή και πολυ καλό vfm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...