agligoros Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 νομίζω έχω παρόμοιο πρόβλημα με το φίλο. εδώ και μια εβδομάδα περίπου δεν ανοίγει το pc.πατάω 5-6 φόρες το power on για να ανοίξει.Σήμερα δεν άνοιγε.Έκλεισα το διακόπτη του τροφοδοτικού για κάνα 2λεπτο και μετά φιλοτιμήθηκε...WTF??? τι μπορεί να φταίει; λοιπόν Πήγα σε ένα γνωστό μου να δοκιμάσω το τροφοδοτικό του.τίποτα..τα ίδια. δοκιμάζω την μητρική του παιδιού και δούλευε κανονικά. Το μεσημέρι πήγα στο κατάστημα που τα αγόρασα,τα είδε ο τεχνικός και μου έκοψαν πιστωτικό και για την μητρική..αλλά και για τον επεξεργαστή(???)!Δεν ρώτησα πολλά,πως και γιατί,πήρα το πιστωτικό και δεν έβγαλα κουβέντα και επειδή μου την έδωσε η intel(ήμουν τσιτωμένος και δεν είχα δεύτερο σύστημα),μεταφέρθηκα σε AMD πλατφόρμα με τον 6300 και την Asus SaberTooth 990FX :-D Αύριο θα γίνει η εγκατάσταση και ελπίζω όλα να πάνε καλά 1
lefteris210 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 λοιπόν Πήγα σε ένα γνωστό μου να δοκιμάσω το τροφοδοτικό του.τίποτα..τα ίδια. δοκιμάζω την μητρική του παιδιού και δούλευε κανονικά. Το μεσημέρι πήγα στο κατάστημα που τα αγόρασα,τα είδε ο τεχνικός και μου έκοψαν πιστωτικό και για την μητρική..αλλά και για τον επεξεργαστή(???)!Δεν ρώτησα πολλά,πως και γιατί,πήρα το πιστωτικό και δεν έβγαλα κουβέντα και επειδή μου την έδωσε η intel(ήμουν τσιτωμένος και δεν είχα δεύτερο σύστημα),μεταφέρθηκα σε AMD πλατφόρμα με τον 6300 και την Asus SaberTooth 990FX :-D Αύριο θα γίνει η εγκατάσταση και ελπίζω όλα να πάνε καλά όλα καλά θα πάνε , άντε μεγειά !!!! 1
lefteris210 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 τελικά βουλωμένο γραμμα διάβαζα μάγκες , όντος τροφοδοτικό είναι μετά από τεστ.
saks80 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 λοιπόν Πήγα σε ένα γνωστό μου να δοκιμάσω το τροφοδοτικό του.τίποτα..τα ίδια. δοκιμάζω την μητρική του παιδιού και δούλευε κανονικά. Το μεσημέρι πήγα στο κατάστημα που τα αγόρασα,τα είδε ο τεχνικός και μου έκοψαν πιστωτικό και για την μητρική..αλλά και για τον επεξεργαστή(???)!Δεν ρώτησα πολλά,πως και γιατί,πήρα το πιστωτικό και δεν έβγαλα κουβέντα και επειδή μου την έδωσε η intel(ήμουν τσιτωμένος και δεν είχα δεύτερο σύστημα),μεταφέρθηκα σε AMD πλατφόρμα με τον 6300 και την Asus SaberTooth 990FX :-D Αύριο θα γίνει η εγκατάσταση και ελπίζω όλα να πάνε καλά καλα ρε φιλε πηγες και πηρες τον 6300?απο amd αν θες επιδοσεις παραπλησιες με intel παιρνεις 8320 η 8350.με την μητρικη που πηρες ειναι εγκλημα να κουμπωσεις πανω τον 6300
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 -^- .............................. Για σκεψου λιγο το γεγονος οτι σε αυτη την μητρικη μπορει να βαλει αργοτερα καποιον αλλο επεξεργαστη.
saks80 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 -^- .............................. Για σκεψου λιγο το γεγονος οτι σε αυτη την μητρικη μπορει να βαλει αργοτερα καποιον αλλο επεξεργαστη. αν ειναι να αλλαζει καθε 3 και λιγο επεξεργαστη παω πασο.αν θελει να τον κρατησει αρκετο καιρο επρεπε να παρει 8320 η 8350
rfc Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αυτα ειχε, αυτα εδω ρε φιλος. ο 6300 εχει 120 και ο 8350 180-190. Τον ρωτησες αν μπορουσε? ψιλοτρολλ αυτα που γραφεις λογικα και οντως δεν επραξε σωστα...... επρεπε να παει σε i7-3970Χ και μητρικη rampage IV. Ολο και περισσοτερο νομιζω οτι μας ψεκαζουν τελικα 2
agligoros Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 καλα ρε φιλε πηγες και πηρες τον 6300?απο amd αν θες επιδοσεις παραπλησιες με intel παιρνεις 8320 η 8350.με την μητρικη που πηρες ειναι εγκλημα να κουμπωσεις πανω τον 6300 sorry ρε φίλε δεν ήξερα ναπούμε... αν σε ρωτούσα ρε γαμωτ ίσως έπαιρνα τον σωστό επεξεργαστή.... in other neeeews η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής δουλεύει άψογα! πάντως το φουρφούρι από το τροφοδοτικό δουλεύει ρολόι παρά τις αμφιβολίες που είχα...ήθελε και αυτό το μάστορα του. πόσο ρεύμα τραβάει ρε παιδιά ο 6300;
saks80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 sorry ρε φίλε δεν ήξερα ναπούμε... αν σε ρωτούσα ρε γαμωτ ίσως έπαιρνα τον σωστό επεξεργαστή.... in other neeeews η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής δουλεύει άψογα! πάντως το φουρφούρι από το τροφοδοτικό δουλεύει ρολόι παρά τις αμφιβολίες που είχα...ήθελε και αυτό το μάστορα του. πόσο ρεύμα τραβάει ρε παιδιά ο 6300; να ρωτας φιλε αλλη φορα εδω μεσα για να κανεις σωστες αγορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα