Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω έχω παρόμοιο πρόβλημα με το φίλο.

εδώ και μια εβδομάδα περίπου δεν ανοίγει το pc.πατάω 5-6 φόρες το power on για να ανοίξει.Σήμερα δεν άνοιγε.Έκλεισα το διακόπτη του τροφοδοτικού για κάνα 2λεπτο και μετά φιλοτιμήθηκε...WTF???

τι μπορεί να φταίει;

λοιπόν

Πήγα σε ένα γνωστό μου να δοκιμάσω το τροφοδοτικό του.τίποτα..τα ίδια.

δοκιμάζω την μητρική του παιδιού και δούλευε κανονικά.

Το μεσημέρι πήγα στο κατάστημα που τα αγόρασα,τα είδε ο τεχνικός και μου έκοψαν πιστωτικό και για την μητρική..αλλά και για τον επεξεργαστή(???)!Δεν ρώτησα πολλά,πως και γιατί,πήρα το πιστωτικό και δεν έβγαλα κουβέντα :-D

και επειδή μου την έδωσε η intel(ήμουν τσιτωμένος και δεν είχα δεύτερο σύστημα),μεταφέρθηκα σε AMD πλατφόρμα με τον 6300 και την Asus SaberTooth 990FX :-D :-D

Αύριο θα γίνει η εγκατάσταση και ελπίζω όλα να πάνε καλά :-)

• Like 1
Δημοσ.

λοιπόν

Το μεσημέρι πήγα στο κατάστημα που τα αγόρασα,τα είδε ο τεχνικός και μου έκοψαν πιστωτικό και για την μητρική..αλλά και για τον επεξεργαστή(???)!Δεν ρώτησα πολλά,πως και γιατί,πήρα το πιστωτικό και δεν έβγαλα κουβέντα :-D

και επειδή μου την έδωσε η intel(ήμουν τσιτωμένος και δεν είχα δεύτερο σύστημα),μεταφέρθηκα σε AMD πλατφόρμα με τον 6300 και την Asus SaberTooth 990FX :-D :-D

όλα καλά θα πάνε , άντε μεγειά !!!! 

• Like 1
Δημοσ.

λοιπόν

καλα ρε φιλε πηγες και πηρες τον 6300?απο amd αν θες επιδοσεις παραπλησιες με intel παιρνεις 8320 η 8350.με την μητρικη που πηρες ειναι εγκλημα να κουμπωσεις πανω τον 6300

Δημοσ.

-^-

..............................

Για σκεψου λιγο το γεγονος οτι σε αυτη την μητρικη μπορει να βαλει αργοτερα καποιον αλλο επεξεργαστη.

αν ειναι να αλλαζει καθε 3 και λιγο επεξεργαστη παω πασο.αν θελει να τον κρατησει αρκετο καιρο επρεπε να παρει 8320 η 8350

Δημοσ.

Αυτα ειχε, αυτα εδω ρε φιλος. ο 6300 εχει 120 και ο 8350 180-190. Τον ρωτησες αν μπορουσε? ψιλοτρολλ αυτα που γραφεις λογικα και οντως δεν επραξε σωστα...... επρεπε να παει σε i7-3970Χ και μητρικη rampage IV. 

Ολο και περισσοτερο νομιζω οτι μας ψεκαζουν τελικα

• Like 2
Δημοσ.

καλα ρε φιλε πηγες και πηρες τον 6300?απο amd αν θες επιδοσεις παραπλησιες με intel παιρνεις 8320 η 8350.με την μητρικη που πηρες ειναι εγκλημα να κουμπωσεις πανω τον 6300

sorry ρε φίλε δεν ήξερα ναπούμε...

αν σε ρωτούσα  ρε γαμωτ ίσως έπαιρνα τον σωστό επεξεργαστή.... :lol: :P

in other neeeews

η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής δουλεύει άψογα!

πάντως το φουρφούρι από το τροφοδοτικό δουλεύει ρολόι παρά τις αμφιβολίες που είχα...ήθελε και αυτό το μάστορα του.

πόσο ρεύμα τραβάει ρε παιδιά ο 6300;

Δημοσ.

sorry ρε φίλε δεν ήξερα ναπούμε...

αν σε ρωτούσα  ρε γαμωτ ίσως έπαιρνα τον σωστό επεξεργαστή.... :lol: :P

in other neeeews

η εγχείρηση επέτυχε και ο ασθενής δουλεύει άψογα!

πάντως το φουρφούρι από το τροφοδοτικό δουλεύει ρολόι παρά τις αμφιβολίες που είχα...ήθελε και αυτό το μάστορα του.

πόσο ρεύμα τραβάει ρε παιδιά ο 6300;

να ρωτας φιλε αλλη φορα εδω μεσα για να κανεις σωστες αγορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...