Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελευταία φορά το PC έκανε τερματισμό κανονικά και ομαλά , σήμερα για κάποιο λόγο δεν ανοίγει και υποψιάζομαι οτι είναι τροφοδοτικό ή μητρική , αλλά ρε παιδιά με σβηστό πως είναι δυνατών να κάηκε κάτι ?

δοκίμασα με διαφορετικό καλώδιο ρεύματος και πάλη τπτ.

το άφησα χωρίς καλώδια 1 ώρα + ξαναπροσπάθησα και τπτ.

τι κουλά πράματα είναι αυτά ?  

Δημοσ.

Δεν δινει καθολου ρευμα? 

Αν μπορεις να βαλεις κανα αλλο τροφοδοτικο-μητρικη πανω (κανενος φιλου πχ) θα εισαι σιγουρος τι ειναι

Το pc ειναι αυτο τις υπογραφης σου?

Δημοσ.

αλλαγή/δανεικό τροφοδοτικό για δοκιμή.

η "γκαντεμιές" δεν έχουν ώρα/μέρες,είναι να μην σου τύχει.

κοιτάς και στην μητρική για τυχόν σκασμένους πυκνωτές(αν είναι solid capacitor δεν μπορείς να τους διακρίνεις αν ειναι σκασμένοι)

Δημοσ.

θα προσπαθήσω να βρω τροφοδοτικό για τεστ...

η μητρική είναι σε άριστη κατάσταση γιατί το άνοιξα και την είδα.

γίνετε με σβηστό pc να πάθει ζημιά ρε γμτ ? να δούλευε και να έκανε τσάφ το καταλαβαίνω....αλλά τώρα....

Δημοσ.

γίνετε με σβηστό pc να πάθει ζημιά ρε γμτ ? να δούλευε και να έκανε τσάφ το καταλαβαίνω....αλλά τώρα....

Νο1 ύποπτος είναι τροφοδοτικό.

οκ τότε η μητρική σου αφού την έλενξες.

όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Δημοσ.

Μην το λες μπορει να ειναι και μητρικη. Αν και οπως ειπε ο coolerman νο1 υποπτος ειναι το Psu. Βασικα εχει κανα λαμπακι πανω η μητρικη? 

Δημοσ.

όχι δεν έχει κανένα λαμπάκι όσο είναι σβηστό το pc.

αύριο θα δοκιμάσω psu ,αν δεν είναι αυτό μετά πάμε για μητρική μονόδρομος.

Δημοσ.

νομίζω έχω παρόμοιο πρόβλημα με το φίλο.

εδώ και μια εβδομάδα περίπου δεν ανοίγει το pc.πατάω 5-6 φόρες το power on για να ανοίξει.Σήμερα δεν άνοιγε.Έκλεισα το διακόπτη του τροφοδοτικού για κάνα 2λεπτο και μετά φιλοτιμήθηκε...WTF???

τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου για να ανοιξει μετα απο πολλες προσπαθειες εχει θεμα 100% πυκνωτων και μαλλον ενος συγκεκριμενου για την ακριβεια.

Το τροφοδοτικο του ts μπορει να εχει καψει διαφορα και  κατ'επεκταση και ασφαλεια.

• Like 2
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου για να ανοιξει μετα απο πολλες προσπαθειες εχει θεμα 100% πυκνωτων και μαλλον ενος συγκεκριμενου για την ακριβεια.

Το τροφοδοτικο του ts μπορει να εχει καψει διαφορα και  κατ'επεκταση και ασφαλεια.

ευχαριστώ φίλε μου.θα το δοκιμάσω με κάποιο άλλο τροφοδοτικό και θα δω εάν στρώσει.

κάτι άλλο..το τροφοδοτικό είναι ένα AX750 της corsair,είναι υπεραρκετό για το σύστημά μου,εννοείται,αλλά ο ανεμιστήρας του δεν δούλεψε ποτέ.λες αυτό να δημιούργησε το πρόβλημα στο τροφοδοτικό;ειδικά τώρα που άρχισαν οι ζεστές μέρες;

υ.γ

εντωμεταξύ επειδή νόμιζα ότι ήθελε update η μητρική έκανα το λάθος... :( κάνω update και δεν έκανε σωστό reboot...άναψε για 2 δευτερόλεπτα και έσβησε :mad: .μετά μουλάρωσε πάλι και δεν άναβε.όπως καταλαβαίνεις το bios καταστράφηκε,ευτυχώς έχει dualbios η μητρική και σώθηκε..

Δημοσ.

Tι εννοεις οτι δεν δουλεψε ποτε ο ανεμιστηρας,δεν γυριζε καθολου?

Ειχες τροφοδοτικο και δεν δουλευε καθολου ο ανεμιστηρας?

Δημοσ.

ναι δεν γύρισε πότε .μόνο όταν ανοίγω το Pc κάνει 2 σβούρες και μετά σταματάει.

είχα την εντύπωση πως στο συγκεκριμένο τροφοδοτικό δουλεύει ο ανεμιστήρας μόνο όταν ζεσταίνεται..αλλά τώρα μπαίνω σε σκέψεις...

Δημοσ.

Για το συγκεκριμενο δεν ξερω,το βλεπω ομως κομματι δυσκολο να μην γυριζει κατα την εκκινηση.Το τροφοδοτικο ζεστενεται αμεσως.

Αnyway,ειμαστε σε ξενο θεμα.

Δημοσ.

νομίζω έχω παρόμοιο πρόβλημα με το φίλο.

εδώ και μια εβδομάδα περίπου δεν ανοίγει το pc.πατάω 5-6 φόρες το power on για να ανοίξει.Σήμερα δεν άνοιγε.Έκλεισα το διακόπτη του τροφοδοτικού για κάνα 2λεπτο και μετά φιλοτιμήθηκε...WTF???

τι μπορεί να φταίει;

κλασσικη περιπτωσης βλαβης.απο την αρχη ειχες ελλατωματικο τροφοδοτικο.παλι καλα που δεν στα εκαψε ολα

Δημοσ.

και εγώ το χω παθει guys, σε 6 μηνων pc με coolermaster gx550 τροφοδοτικο δεν ηθελε να ανοιξει ενα απόγευμα ολοκληρο,οτι και αν προσπάθησα να κάνω. Τελικά δούλεψε οταν αποσύνδεσα- επανασύνδεσα όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού. Πίστευω οτι έχει να κάνει με κάποιες παραμένουσες τάσεις σε προβληματικούς πυκνώτές που αποφορτίζονται εν τέλη στο συνδεση-ξεσυνδεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...