Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,αγορασα εχτες το skyrim αυθεντικο και σημερα το εγκατεστησα.την εγκατασταση μου την εκανε απο το cd κατευθειαν χωρις να αρχιζει να κατεβαζει απο το steam του οποιου η σελιδα  παρολα αυτα ειχε ανοιξει.στο τελος μου εδειξε οτι κανει ενα updating μεσω steam kai μετα με αφησε να παιξω.η απορια που εχω ειναι αν μεσω αυτου του updating που εκανε περασε ολα τα patch-updates που εχουν βγει για το skyrim η μηπως πρεπει να τα κατεβασω εγω και να το κανω μονος μου???επισης μια μικρη απορια ειναι,εχω τετραπυρηνο επεξεργαστη,4 giga ram και καρτα γραφικων την 5770.με παιρνει να βαλλω κανα μod για γραφικα η θα εχω μεγαλη πτωση στα frame rates????ευχαριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

το Steam παντοτε ελεγχει για το τελευταιο patch και μετα σε αφηνει να παιξεις,συνεπως δεν εχεις να περασεις εσυ κατι.Επισης στο περασε απο το δισκακι γιατι το ειχες μεσα.Το steam ψαχνει πρωτα και βρισκει απο που μπορει να εγκατασταθει το παιχνιδι γρηγοτερα,γι αυτο και δεν το κατεβασε.

Για τα Mod περιμενε να σου απαντησει καποιος που να ξερει.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου πήγαινε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/390229-the-elder-scrolls-v-skyrim/page-179 και βάλε ότι έχει και ο φίλος στο τελευταίο post της σελίδας εκτός απο το dragon overhaul, είναι πολύ hardcore.Επίσης να περάσεις και το unofficial high resolution patch.Όλα μέσω του nexus mod manager αν δεν θες να τα περνάς ένα ένα.Εκτός απο το enb που θα διαβάσεις στην επόμενη σελίδα.

Εγώ έχω βάλει και το killable children.Ντάξει δεν είμαι ψυχάκιας αλλά είχα αφηνιάσει με god mod και kill μια φορά και δεν πέθαιναν με τίποτα τα μικρά σκουλίκια.Έτσι τα κανόνισα και 'γώ.

• Like 1
Δημοσ.

οκ παιδια,ευχαριστω πολυ!τρεχω να τα βαλλω και να ξεκινησω ενα επικο ταξιδι στον παραμυθενιο κοσμο του skyrim!!! :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...