george kesoglu Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 εχω win 7 64bit ultimate λοιπον αγορασα αυτην την συσκευη http://www.miniinthebox.com/reviews/easycap-4-channel-usb-2-0-dvr-video-capture-surveillance-dongle-review_p198312 μου ηρθε με cd software ,, το προβλημα ειναι οτι το προγραμμα δουλευει κανονικα αλλα εχω προβλημα με τον driver usb ο οποιοσ μου κανει κολπα εμφανιζει παγωμενη εικονα κολαει το προγραμμα απεικoνησης των καμερων τον εχω εγκαταστηση απεγκαταστηση πολλες φορες με ειδικο προγραμμα απεγκαταστασης μερικες στην εγκατασταση μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν εγκατασταθικε σωστα,, τα ετρεξα με συμβατοτιτα win xp κατεβασα αλλους drivers απο το ιντερνετ αλλα τιποτα παλι μου κανει κοληματα στην δειαχειρηση συσκευων οταν την βλεπει την συσκευη την βλεπει σαν SMI Grabber Device και γραφει οτι λειτουργει κανονικα για βοηθηστε οποιος ξερει ........ ευχαριστω
kdoumani Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Φίλε είχα παρόμοια προβλήματα με μια παρόμοια συσκευή, μετά δοκίμασα να βάλω τα drivers από την αρχή και εγκατέστησα το Honestech VHS to DVD και όλα πήγαν κατ'ευχήν, ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα