Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , έχω τον Agility 3 120gb και βλέπω σε διάφορα benchmarks σχετικά χαμηλές ταχύτητες 

Είναι πάνω σε μια Asrock 970 Extreme  3 σε Sata 3 με το τελευταίο firm ...

29087809.png

Uploaded with ImageShack.us
Δημοσ.

Φίλε καλημέρα, επειδή τον έχω κι εγώ το δίσκο (με αυτόν τον controller βασικα, αυτός "φταίει"), θα σου λεγα να μην περιμένεις και πολύ καλύτερα αποτελέσματα με 72% usage (τα writes απ όσο ξέρω, τουλάχιστον στους πιο παλιούς sandforce πέφτουν κατακόρυφα με τη χρήση), με αυτό το πρόγραμμα, κ με αυτό το σετ δεδομένων (File-->Test Data-->Default(Random))...Τα 4Κ βέβαια είναι λίγο χαμηλά, ίσως με άλλους drivers, ή με ενεργοποίηση του AHCI mode αν δεν είναι ήδη on όπως ειπώθηκε να βελτιωθούν λίγο...

Για να δεις ονομαστικές ταχύτητες και να δεις αν είσαι σε νορμάλ πλαίσια, βάλε Test Data 0x00 (0 Fill) ή κατέβασε το ATTO...αν εκει σου δείχνει τα ίδια χαμηλά νούμερα τότε όντως κάτι δεν πάει καλά...

Ενδεικτικά:

http://www.custompcreview.com/reviews/ocz-agility-3-120gb-ssd-review/4751/3/ (με καινουριο, αχρησιμοποίητο δίσκο)

...απ' το pc μου, με default Test Data, σε ένα P67 MSI mobo, AHCI mode και Intel rst drivers

post-219573-0-68846500-1366615361_thumb.jpg

...και με 0 fill

post-219573-0-41555500-1366615850_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...