Προς το περιεχόμενο

ποιο game?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα

αφου τελειωσαν αρκετες απο τις υποχρεωσεις μου σκεφτομαι να αρχισω να ξαναπαιζω κανενα παιχνιδακι.το προβλημα ειναι οτι εχω μεινει αρκετα πισω και δεν ξερω ποιο να πρωτοξεκινησω.

για την ιστορια ειμουν φαν των  first person games.

γεια πειτε καμια ιδεα..

Δημοσ.

far cry 3 παιξε πρωτα και μετα crysis 3

Καλές επιλογές αλλά για να τα κατάλαβει θα πρέπει να παίξει όλους τους προηγούμενους τίτλους και στα δύο παιχνίδια... ειδικά στο crysis

Δημοσ.

Καλές επιλογές αλλά για να τα κατάλαβει θα πρέπει να παίξει όλους τους προηγούμενους τίτλους και στα δύο παιχνίδια... ειδικά στο crysis

για το far cry δεν υπαρχει προβλημα. Οσο για το crysis ενα δικιο το εχεις. Ας μας πει αν τα εχει παιξει τα προηγουμενα

Δημοσ.

για το far cry δεν υπαρχει προβλημα. Οσο για το crysis ενα δικιο το εχεις. Ας μας πει αν τα εχει παιξει τα προηγουμενα

αΑκόμα και αν δεν τα'χει παίξει, τα προηγούμενα crysis, είναι πολύ δυνατοί τίτλοι (ειδικά το πρώτο για μένα είναι best-τα καλύτερα 40€ που έδωσα ποτέ για παιχνίδι)

Δημοσ.

δεν εχω παιξει τιποτα απο αυτα λεω να ξεκινησω το far cry αρχικα

μ αυτο το συστημα θα παιζει ?

phenom II X4 960T,2x 4G corsair 1600 DDR3 ,RADEON HD 5770 ,SSD OCZ 60GB SATA III 

Δημοσ.

Αν αναλογιστουμε οτι το πρωτο crysis βγηκε πριν 6 χρονια, τοτε εχεις μεινει πολυ πισω. Ναι λογικα θα το τρεχει καλα. Οχι στο full μιας και ειναι απαιτητικο παιχνιδι αλλα σε ικανοποιητικα επιπεδα

Δημοσ.

αρχισα far cry !απλα φοβερο ,νομιζω οτι θα χρειαστω και νεα καρτα γραφικων! :-D

Κορυφαιο παιχνιδι για την εποχη του, για μενα ακομη και για σημερα. Αν θελεις ομως να παιξεις και τα υπολοιπα 2 επεισοδια θα χρειαστεις οπωσδηποτε νεα καρτα γραφικων και καλη μαλιστα!!! Δοκιμασε και τα Mercenaries 2 και just cause, ειναι ελαφρια games για την καρτα σου και εχουν πανω κατω το ιδιο σεναριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...