puntakias22 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια ειμαι ασχετος με τα ταμπλετ.το μονο που εχει τυχει να πιασω στα χερια μου ειναι το ipad το παλιο.λοιπον ψαχνω ενα το οποιο να εχει 10αρα οθονη(παρεπιπτωντος εχω το νοτε1 για κινητο υπερευχαριστημενος και για αυτο ο λογος που θελω και κατι μεγαλυτερο απο 7αρα οθονη) θελω να ειναι σχετικα οικονομικο το πολυ μεχρι 250 ευρω και φυσικα να μην κολλαει,να βλεπω καμια ταινια και να σερφαρω στις διακοπες.δεν με ενδιαφερει το 3g γιατι καποιος μου ειπε οτι μπορω να εχω ιντερνετ απο το κινητο και να τραβαω απο εκει.σωστα???θα ηθελα να βλεπω και αγωνες live streaming αρα θελω flash player σωστα?? και αν ειναι κινεζικο θα εχω προβληματα???γτ με αυτα που βλεπω στα χαρακτηριστηκα μιλαμε για τεραστιες διαφορες.που στην ουσια υπαρχουν????ευχαριστω για το χρονο σας
Millennium Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Με λίγο ψάξιμο στο forum θα δεις προτάσεις και θα λύσεις κάποιες απορίες.
arxaggelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ο λόγος που δεν παίρνεις απαντήσεις είναι επειδή είναι κάπως γενικά αυτά που ρωτάς, και όλά έχουν απαντηθεί λίγο πολύ σε άλλα νήματα. Εν πάσει περιπτώσει. Πρέπει να διευκρινήσεις εάν θέλεις "επώνυμο" ή όχι. Αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει δίλημμα, αφού με αυτά τα χρήματα παίρνεις κάτω του μετρίου 10άρι επώνυμο. Ίσως κανένα archos, αλλά μάλλον θα σέρνεται. Οπότε έχουμε τις εξής επιλογές: α. Για οικονομία σε αυτά τα λ7, πάμε σε κινέζικο, οπότε έχουμε: α1. παραγγέλνουμε από Κίνα κάτι σε Ainol Hero I (παλιά καραβάνα στα ταμπλετ, δοκιμασμένο, αλλά με όχι 100% εγγυημένο χωρίς προβλήματα - ποιό είναι άλλωστε . Το παίρνεις μόνο με 150 περίπου από γνωστά μαγαζιά όπως BuyInCoins, Pandawill, Banggood, Ipadalternative, κλπ, ελπίζεις να έρθει σε λιγότερο από μήνα, ελπίζεις να μη σπάσει στο δρόμο, ελπίζεις να μη γίνει καμιά στραβή στο τελωνείο και το πληρώσεις...iPad, ελπίζεις να μη χαλάσει οπότε το ξαναστέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα και στο φτιάχνουν/αντικαθιστούν, και πάλι από την αρχή. Στο μεταξύ ξηλώνεις μόνος σου το άπειρο κινέζικο bloatware που έχει μέσα, κάνεις root με οδηγούς από φόρουμ, και όλα θα πάνε καλά Οι χρήστες αναφέρουν πολύ ευχαριστημένοι από ταχύτητα και επιδόσεις. α2. παίρνουμε κινέζικο αλλά με επίσημη εισαγωγή και ελληνικό brandname, δηλαδή το Vero A9724 της Oktabit. Στις 9.7", 199 ευρώ αυτή τη στιγμή Κωτσόβολο με δωρεάν μεταφορικά. Ετοιμοπαράδοτο, άμεσο σέρβις Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), συνεχής εξυπηρέτηση μέσω του φόρουμ της Oktabit, κανένα bloatware, έτοιμοι οδηγοί για root. Από την άλλη, ομολογουμένως ακριβότερο από αντίστοιχων specs κινέζικων (βλέπε παραπάνω), χειρότερη (στα χαρτιά τουλάχιστον) οθόνη, και τζόγος εάν θα παίξει με στικάκι 3g, κάποια τα βλέπει, άλλα όχι. Όπως και πάνω, οι χρήστες αναφέρουν πολύ ευχαριστημένοι από ταχύτητα και επιδόσεις. β. Αλλάζουμε ίντσες, σε 8άρι έχει πολύ περισσότερες επιλογές σε αυτά τα λ7 Τα κινέζικα είναι απρόβλεπτα όσον αφορά τις βλάβες, κανένας δεν μπορεί να σου πει εάν χαλάνε ή όχι εύκολα. Αλλά σίγουρα το Vero θα το φτιάξεις πιό γρήγορα εάν γίνει η στραβή. Για το flash player δεν ξέρω, αλλά και να μην έχει, γενικά λύνεται το πρόβλημα, βρίσκεις το apk στο site της adobe και το βάζεις μόνος σου. Για ιντερνετ, ναι, γίνεται να πάρεις από κινητό, αλλά εξαρτάται από το κινητό σου. Με android smartphone γίνεται ασύρματα. Οι διαφορές από το ένα tablet στο άλλο φαίνονται με το μάτι, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσεις ποιό είναι καλύτερο. Και παίζει μεγάλο ρόλο η έκδοση λογισμικού και το πιθανό "πείραγμα" από την εταιρία, οπότε ούτε στα κολλήματα μπορεί κάποιος να σου πει ότι το ένα κολλάει και το άλλο όχι, εκτός εάν έχει και τα δύο. Το Vero θεωρητικά έχει κακή οθόνη, αλλά από κοντά που το είδα ήταν μια χαρά, και οι κάτοχοι δηλώνουν ευχαριστημένοι. Ζυγίζεις τί πάιρνεις (ή τί δεν παίρνεις) με το έξτρα κόστος, και αποφασίζεις. Αυτά. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2013 από arxaggelos
puntakias22 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 σωστα ολα αυτα....εχεισ δικιο.και τι μου προτεινεις???σε δεκαρι παντα και ας φυγουμε απο τη τιμη αυτη.αλλα να μην φτασουμε και στο ipad
arxaggelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όταν λες 10άρι, εννοείς εκτός από 10.1" πας και σε 9.4"-9.7"; Αν ναι, προσωπικά θα έπαιρνα το vero γιατί δεν μπορώ και δεν έχω χρόνο να τρέχω και να περιμένω εάν και εφόσον γίνει κάτι. Επίσης, προτιμώ πριν αγοράσω κάτι να το έχω δει από κοντά και να το έχω δοκιμάσει, βάρος, αφή, δέσιμο, λειτουργία, κλπ. Από την άλλη, πολλοί άλλοι ευχαριστημένοι κάτοχοι κινέζικων θα σου έλεγαν ότι είναι τσάμπα λ7 να δώσεις 200 ευρώ ενώ παίρνεις το ίδιο (και καλύτερο με 150-160. Όπως είπα και πριν, αποφασίζεις εάν θέλεις καλύτερα specs ή καλύτερη εξυπηρέτηση, δεν μπορώ να σου απαντήσω κάθετα σε αυτό γιατί ο καθένας ξέρει την τσέπη και τις προτιμήσεις του. Προσωπικά δεν θα έδινα παραπάνω από αυτά τα λ7 (150-200) για tablet και μάλιστα με android. Οπότε για επώνυμα (samsung, κλπ) δεν έχω άποψη, γιατί ξεφεύγουν σε budget πάρα πολύ και δεν τα έχω κοιτάξει.
puntakias22 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/114174-vero-tab-a9724-9.7-ips-dual-16gb#prettyPhoto μιλαμε για αυτο εδω ετσι?οποτε μου λες για ipad? και απο samsung tab 10 motorolla xoom εχεις αποψη?οπως ειπα εχω ενα samsung note1 για κινητο απο εκει κολλησα με τη ταμπλετα,αλλα μη ξενερωσω κιολας.ευχαριστω για το χρονο σου
arxaggelos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/114174-vero-tab-a9724-9.7-ips-dual-16gb#prettyPhoto μιλαμε για αυτο εδω ετσι?οποτε μου λες για ipad? και απο samsung tab 10 motorolla xoom εχεις αποψη?οπως ειπα εχω ενα samsung note1 για κινητο απο εκει κολλησα με τη ταμπλετα,αλλα μη ξενερωσω κιολας.ευχαριστω για το χρονο σου Ναι, αυτό είναι. Ρίξε αν θέλεις μια ματιά και στο φόρουμ της εταιρίας, που το παρέθεσα παραπάνω, να δεις τί λένει οι χρήστες και γενικά να πάρεις μια ιδέα. Για iPad θα σου έλεγα να το πάρεις αν αντέχεις το έξοδο, εγώ δεν θα το έπαιρνα γιατί είναι υπερβολικά ακριβό για αυτά που προσφέρει σε σχέση με τις ανάγκες μου, όχι επειδή δεν είναι καλό. Για τα επώνυμα δυστυχώς δεν έχω ιδέα. Μα, ακριβώς για να μην ξενερώσεις πρότεινα ό,τι πάρεις να το δεις πρώτα, ό,τι και να είναι Πιστεύω ότι μόνο σε iPad η εμπειρία χρήσης είναι "σίγουρη", απλά γιατί είναι ένα στάνταρ μηχάνημα χωρίς παραλλαγές και εκπλήξεις, αλλά από την άλλη δεν πιστεύω ότι αυτό αξίζει τα χρήματα που ζητάνε. Αν πάλι τα έβγαζα, μπορεί να τα έδινα
evmenis Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αγαπητε πουντακια αν δεν καταληξεις στις ιντσες δηλαδη στο μεγεθος που σου κανει δεν εχει νοημα να ψαχνεσαι ,πανε σε ενα μαγαζι δουλεψε μερικα για 10-20 λεπτα και οταν καταληξεις στο μεγεθος βλεπεις τι υπαρχει και τι μπορουν να σου προτεινουν στο φορουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα