ADHD Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 VGA εξοδο δυστυχως δεν εχει η μητρικη για να δοκιμασω.. O SSD φαινομενικα ειναι οκ απο το hdsentinel δεν εχω δει κατι παραπανω. Οκ ασυμβατοτητα οι μνημες αλλα και οι 2?? και οι corsair και η mushkin..??
rfc Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Και βαλτα ολα default οπως σου ειπαν και οι αλλοι. Οταν εχουμε θεμα δε κλοκαρουμε timings , k.l.p.
ADHD Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τζιφος, κολλησε και με τα default σε idle κατασταση.. Θα δοκιμασω τωρα με ubuntu στικάκι μηπως δεν κολλησει για να δω, αν δεν φανταζομαι οτι θα ειναι θεμα mobo/cpu και αν κολλησει τοτε ειναι θεμα ssd??
ADHD Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τελικα περασα windows 7 fresh install, drivers οτι ειχε στο cd της motherboard και της gpu, και ξανακολλησε σχετικα γρηγορα. Μετα δοκιμασα ububtu που ειχα θεμα γιατι δεν αναγνωριζε περιφερειακα παρα μονο στις USB3 θυρες, δεν ξερω και πολλα δυστυχως απο linux απλα μου πεταξε ενα internal error και ανεφερε τη μητρικη πανω(και κατι αλλα που δεν καταλαβαινα.. ). Τωρα πηρα μια asus και τα εστησα ξανα ολα αν ξαναγινει τι να πω εχω ξεμεινει απο ιδεες..
rfc Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Στη μητρικη πιθανον να καταληγεις ετσι οπως τα λες φιλεμ. Αυτο το error δε θυμασε καθολου? Ξανασηκωσε το μια ξανα live και δες το.
ADHD Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Το μονο που θυμαμαι απο το error ηταν οτι βγηκε σαν "internal error/crash" ηταν ενα μεγαλο report που ανεφερε αρκετες φορες το μοντελο της μητρικης. Τωρα το ελυσα το μηχανημα, εχω βαλει μια Asus και περιμενω να δω, αυτο που σκεφτηκα(δυστυχως αφου αλλαξα mobo..) ειναι μηπως εφταιγε το PCI slot της μητρικης, επρεπε να το δοκιμασω σε ενα αλλο πριν την αλλαξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα