frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Θα κάνει την νύχτα μέρα ο αθεόφοβος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Θα κάνει την νύχτα μέρα ο αθεόφοβος! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ -------------------- Αναρωτιέμαι η κοπέλα τι μυαλό να κουβαλά, βγαίνοντας με κάποιον σαν τον Ninja. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Soon... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πρόσεχε με τις φωτιές μην γίνει πυρανάλωμα http://www.youtube.com/watch?v=izkEkiF5hmw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ρε φιλε, αν δεν τρολαρεις, καλυτερα να μην τη δοκιμασεις την ιδεα σου.Αν φοβασε οτι θα σε πει ξενερωτο αν της κανεις κατι πιο νορμαλ δεν εχεις δικιο. Αραξε με την φωτια γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλη τυχη συντροφε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μωρο μου σου εχω μια εκπληξη,φορεσε αυτο και ελα εξω μαζι μου.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ίσως να χρησιμοποιούσες ναπάλμ. Είναι ποιο εύκολο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 εχω γνωστο που εκανε την αντιστοιχη μλκ με βαμβακι και οινοπνευμα. σταματα να εισαι τοσο αγαπουλης δεν θα εχεις καλο μελλον..εκτος και αν εισαι "μοντελο" οποτε οτι μλκ και να κανεις θα την δεχτουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 M'αυτά και μ'αυτά επανήλθε το θρεντ για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 εχω γνωστο που εκανε την αντιστοιχη μλκ με βαμβακι και οινοπνευμα. σταματα να εισαι τοσο αγαπουλης δεν θα εχεις καλο μελλον..εκτος και αν εισαι "μοντελο" οποτε οτι μλκ και να κανεις θα την δεχτουν Παλιομοδίτικο και φτηνιάρικο... Go home boy (είτε ήμουν η κοπέλα είτε εσύ ως φίλος του αυτό θα του έλεγα, σε κάθε περίπτωση ταιριάζει γάντι). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Νταξει πραγματικα αφωνος.. Παντως αν οντως σου κατσει η φαση, προϋποθετοντας πως δε θα σε κλεισουν σε καμια φυλακα/ιδρυμα/whatever, προτεινω για τη δευτερη επετειο σας να βρεις το φαρμακο για τον καρκινο και να του δωσεις το ονομα της. Νομιζω πως θα το εκτιμησει. Εναλλακτικα και πιο ρεαλιστικα, αν δε βρεις τροπο να φτιαξεις υγρο πυρ, θυσιασε καποιο μικρο ζωακι και σχεδιασε το προσωπο της στην εισοδο της πολυκατοικιας. Και πανω που λες πως ο,τι creepy ηταν να ακουσω το ακουσα ξερωγω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Και πανω που λες πως ο,τι creepy ηταν να ακουσω το ακουσα ξερωγω. Δεν έχει πάτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 M'αυτά και μ'αυτά επανήλθε το θρεντ για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες. ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ. Παρτης δωρο ενα θερμοσιφωνα.Και λιγοτερα θα ξοδεψεις απο τους δικηγορους που θα χρειαστες και θα σε ζηλευουν χιλιαδες ατομα στο φορουμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν έχει πάτο. QFE Τελικα ισχυει το γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις