frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Όταν διάβασα τον τίτλο νόμισα πως ήταν θρεντ για ουρολοίμωξη. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MovingShadow Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ λέω να πάρεις αυτή την ειδική αντι-πυρική στολή που έχουνε στις ταινίες , και να πας απο κάτω να της πεις οτι την γουστάρεις. Εάν σε απορρίψει , περιχύνεσαι με την βενζίνη και ανάβεις φωτιά στο σώμα σου. Τρελό εφέ.....!! Τώρα , προσωπικά πιστευω , εκτός ότι θα την κάνεις ρόμπα σε όλη την γειτονιά , θα σε περάσει και για τρελό ψυχάκια....!!! ΠΑρε μια μπάντα και κάντης καντάδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digia Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 και γιατί δεν σχηματίζεις τα αρχικά της με ρεσώ πιο ασφαλές ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 "Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία όμως μπορούμε να πούμε πως το βασικό συστατικό του ήταν η νάφθα αναμεμειγμένη με κάποια άλλα στοιχεία όπως το πετρέλαιο, το λάδι, το θειάφι, το νίτρο, και η πίσσα" - Πηγή: Site: http://strangehellas.blogspot.gr/2010/02/blog-post.html">Το "υγρό πυρ" των Βυζαντινών Απόψε το βράδυ είναι ξεχωριστή ημέρα. Θέλω να πάω στο σπίτι της κοπέλας που μου αρέσει και με ένα μπουκάλι βενζίνη να σχηματίσω το όνομα της στον δρόμο, να το ανάψω με φωτιά και να την φωνάξω έξω να το δει. Το θέμα μου είναι το εξής: πολλά από τα συστατικά που περιγράφονται παραπάνω για την κατασκευή υγρού πυρ σίγουρα τα έχω στην αποθήκη. Τι μου προτείνετε εσείς όμως; Υπάρχει κάποια υγρή ουσία που όταν θα γράψω το όνομα της στον δρόμο θα συνεχίσει να καίει παρά π.χ. τον αέρα ή οτιδήποτε άλλο, ή πιστεύεται ότι και η βενζίνη μπορεί να κάνει την δουλειά της; Κλείνοντας, αν υποθέσουμε ότι κάποιος γείτονας ενοχληθεί ιδιαίτερα και καλέσει την αστυνομία εγώ τι κυρώσεις θα έχω (αν κάτι τέτοιο θεωρείται παράνομο)..; Ευχαριστώ προκαταβολικά. ..και με αυτό τον τροπο νομίζεις οτι θα γ@μήσεις? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andaluz Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 πιο creepy κίνηση πεθαίνεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Οταν το κανεις και βγεί και δει το όνομα της να φλέγεται κάνε αυτό το γέλιο 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Λοιπόν, νίτζα μαν, η ιδέα σου δεν είναι καθόλου κακή. Υπάρχουν τα προβλήματα των μπάτσων, της επικινδυνότητας, των γειτόνων, της ασφάλτου, των παρκαρισμένων, των καλωδίων/κολωνών και του γεγονότος πως εδώ και 600 χρόνια ψάχνουμε τη φόρμουλα του υγρού πυρός. Αλλά σε γενικές γραμμές, δενκακό. Η δική μου ένσταση είναι ότι παραείναι μπρούταλ για γκομενάκι. Θα τρομάξει περισσότερο παρά θα λιώσει (<--χαααα) άμα δει ένα δρόμο να καίγεται, κι ας καίγεται με το όνομά της. Άμα φυσήξει δε, θα καεί και το σπίτι της, κακή φάση. Γι' αυτό προτείνω την δοκιμασμένη αυτή λύση: Ακίνδυνο, μόνιμο, τέλειο. Αργεί λίγο, αλλά εκεί θα φανεί αν αξίζει η γκόμενα. Συμβολικό, είτε ως κάτι που ανθίζει είτε σα μούχλα αν η γκόμενα δεν το εκτιμήσει. Μία φορά το έκανα, δε στέγνωσε το σώβρακό μου ε. "Μουχλίτσα μου" και "μουχλαρά μου" με είχε το γκομενάκι. Στις επετείους κολλούσα και κάνα τριαντάφυλλο πάνω, μιλάμε ήμασταν το ζευγάρι της γειτονιάς. Ύστερα χειμώνιασε, μαζί με το χορτάρι, έφυγε και ο ανθός της αγάπης μας. 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Eνα thread για UFO στην Ποσειδωνος, ενα με την γκομενα στο τρενο, ενα και αυτο, τι αλλο να ζητησει κανεις απο ενα φορουμ μεσα σε ενα ΣΚ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ninja meets girl Ninja wants to impress girl Εννοείται ότι θα φροντίσω για όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να μην τεθούν σε κίνδυνο αθώοι πολίτες. innocent lives at stake. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Απόψε το βράδυ είναι ξεχωριστή ημέρα. Ένα-ένα τα ανακαλύπτω! This post is wrong on so many levels. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=617696451591761&set=a.588199204541486.144661.509574889070585&type=1&theater Το τρολλινγκ στα καλυτερα του ! Μπραβο μαν μολις εγινες διασημος εκπροσωπωντας ολους τους forever alone του ιστοτοπου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=617696451591761&set=a.588199204541486.144661.509574889070585&type=1&theater Το τρολλινγκ στα καλυτερα του ! Μπραβο μαν μολις εγινες διασημος εκπροσωπωντας ολους τους forever alone του ιστοτοπου ! Το έσβησα, θα φτιάξω καλύτερο αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 αν μου εκανε αντρα τετοια κινηση για εντυπωσιασμο θα τον εστελνα στην μαμα του. Παρε κανα δυο χαπια βιαγκρα και ξεκωλιασε την, θα σε θυμαται για το υπολοιπο της ζωης της. ΥΓ: Βεβαια δεν της το λες οτι πηρες χαπακι. και γιατί δεν σχηματίζεις τα αρχικά της με ρεσώ πιο ασφαλές ... πιο creepy κίνηση πεθαίνεις. http://www.youtube.com/watch?v=izkEkiF5hmw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πόσο μας γαμάει όλους ο ninja... εγώ το πιο εντυπωσιακό που έχω κάνει είναι κανένα Θεσσαλονίκη-Αθήνα, ξημερώματα ξερωγω.Ή που είχα πηδήξει στην Άνδρο από έναν ψηλό βράχο και το έβλεπα στον ύπνο μου από την τρομάρα.Όλα αυτά ενώ ο τύπος ΞΕΚΙΝΑΕΙ με φωτιές και λιοντάρια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις