Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφόσον εσύ γνωρίζεις τις cpu καλύτερα από εμένα, δεν νομίζεις πως θα ήταν καλύτερο να πεις του TS με απλά Ελληνικά, αν αξίζει να αγοράσει το lenovo του amazon? Αυτό αφορά το θέμα, τα υπόλοιπα, είναι ψηλά γράμματα.

Δεν ειναι εντελως <ψιλα γραμματα>...(εφοσον γραφτηκαν υπερβολες)

~ ~ ~

Μια φθηνη προταση 379e/284,90e απο Ελλαδα, ενδεχομενως να ηταν:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.901075

Το ειχαμε, καπως, συζητησει και εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/483264-laptop-hp-probook-4545s-linux-eshopgr-345%E2%82%AC/

Δημοσ.

Ηθελα να εξηγήσω σε έναν άνθρωπο που δείχνει να μην γνωρίζει από επεξεργαστές , ότι ο b830 είναι αδύναμος. Αυτό είναι υπερβολή???

Αναφέρθηκα στον AMD E2-1800 γιατί είναι από τους γνωστούς αδύναμους επεξεργαστές. Μόνο για να καταλάβει ότι δεν αξίζει τον κόπο η αγορά του lenovo ειδικά σε αυτή την τιμή. 

Δεν ήξερα πως σε ένα θέμα που όλη την ημέρα απάντησα μόνο εγώ , χρειαζόταν να είμαι τόσο αναλυτική.

Ο TS ήδη έχει πει, πως δεν θέλει να κάνει αγορά από το e-shop και πως θέλει γνήσια windows.

Δημοσ.

Ηθελα να εξηγήσω σε έναν άνθρωπο που δείχνει να μην γνωρίζει από επεξεργαστές , ότι ο b830 είναι αδύναμος. Αυτό είναι υπερβολή???

Αναφέρθηκα στον AMD E2-1800 γιατί είναι από τους γνωστούς αδύναμους επεξεργαστές. Μόνο για να καταλάβει ότι δεν αξίζει τον κόπο η αγορά του lenovo ειδικά σε αυτή την τιμή. 

Δεν ήξερα πως σε ένα θέμα που όλη την ημέρα απάντησα μόνο εγώ , χρειαζόταν να είμαι τόσο αναλυτική.

Ο TS ήδη έχει πει, πως δεν θέλει να κάνει αγορά από το e-shop και πως θέλει γνήσια windows.

Η καταρχην συγκριση του, με Ε2-1800 & το "καποιες σελιδες θα αργουν να φορτωσουν",

ειναι υπερβολη, βασικα κ' γιατι δινει μια αισθηση που δεν αντιστοιχει σε πραγματικοτητα.

~ ~ ~

Ως προς αγορα απο E-shop -μη με σταυρωσετε αν κανω λαθος!-

δεν "απαλλασει" την HP (Infoquest service) σε τυχον θεματα του.

[δηλαδη αν E-shop κλεισει (!) δεν θα μεινει ξεκρεμαστος απο HP,

αυτο εχω καταλαβει τουλαχιστον: συνομιλία, με εκπροσωπο HP..]

Δημοσ.

Προφανώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, aλλα λέω και άλλα καταλαβαίνεις.

Στην πράξη....είχες laptop με τον B830? Γιατί εγώ ξέρω άτομο που είχε laptop με τέτοιο επεξεργαστή και δεν το κράτησε ούτε μήνα, γιατί αγανάκτησε, από την ταχύτητα του.

Μετά από αυτό περιμένεις να πω καλύτερα λόγια σε εναν άνθρωπο που είναι ένα βήμα πριν δώσει 370 ευρώ για να το αγοράσει?

Για την εγγύηση της HP κανείς εκπρόσωπος δεν μπορεί να είναι σίγουρος, παρα μόνο αν το ελέγξει με βάση τον σειριακό αριθμό.

Και αυτό είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις εταιρίες.

Ας πάρει τηλ στην HP κάποιο από τα παιδιά που το αγόρασαν, να αναφέρει τον σειριακό του και να μάθει αν έχει εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Μου άρεσε πολύ όμως που τονίζεις , να μην σε σταυρώσουμε αν κάνεις λάθος...δεν θα σου άρεσε, σωστά??

Δημοσ.

Προφανώς δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, aλλα λέω και άλλα καταλαβαίνεις.

Στην πράξη....είχες laptop με τον B830? Γιατί εγώ ξέρω άτομο που είχε laptop με τέτοιο επεξεργαστή και δεν το κράτησε ούτε μήνα, γιατί αγανάκτησε, από την ταχύτητα του.

Μετά από αυτό περιμένεις να πω καλύτερα λόγια σε εναν άνθρωπο που είναι ένα βήμα πριν δώσει 370 ευρώ για να το αγοράσει?

Για την εγγύηση της HP κανείς εκπρόσωπος δεν μπορεί να είναι σίγουρος, παρα μόνο αν το ελέγξει με βάση τον σειριακό αριθμό.

Και αυτό είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις εταιρίες.

Ας πάρει τηλ στην HP κάποιο από τα παιδιά που το αγόρασαν, να αναφέρει τον σειριακό του και να μάθει αν έχει εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Μου άρεσε πολύ όμως που τονίζεις , να μην σε σταυρώσουμε αν κάνεις λάθος...δεν θα σου άρεσε, σωστά??

Προφανεστατα συνεχιζεις να παρεξηγεις, ακομη & οτι ειμαι (τοσο) ευγενικος,

απεναντι σε εσενα -που δε βρηκες λογο (!) ακομη, να πεις ενα "mea culpa" :mellow:

Εστω, και να μη το πιστευεις, στο φιναλε...

~ ~ ~

Ειπα ρωτησα: δηλαδη χρειαζεται να δωσω & επωνυμο του?

Οχι δεν τον εβαλα να υπογραψει υπευθυνη δηλωση Ν.105....

Δημοσ.

Προφανεστατα συνεχιζεις να παρεξηγεις, ακομη & οτι ειμαι (τοσο) ευγενικος,

απεναντι σε εσενα -που δε βρηκες λογο (!) ακομη, να πεις ενα "mea culpa" :mellow:

Εστω, και να μη το πιστευεις, στο φιναλε...

~ ~ ~

Ειπα ρωτησα: δηλαδη χρειαζεται να δωσω & επωνυμο του?

Οχι δεν τον εβαλα να υπογραψει υπευθυνη δηλωση Ν.105....

Ε τώρα εσύ με παρεξήγησες.

Δηλαδή σε όλο αυτό που έγραψα, εσύ είδες κάπου να αμφισβητώ, το ότι μίλησες με εκπρόσωπο της HP?

Μα ποιός ο λόγος να το κάνω??

Το μόνο που έκανα, με τη σειρά μου, γιατί είχα προσωπικό θέμα με εγγύηση laptop από το e-shop και γι αυτό γνωρίζω καλά, είναι να προσθέσω πως μόνο με τον σειριακό αριθμό , μπορεί κάποιος να σιγουρευτεί ότι έχει εγγύηση και εφόσον υπάρχουν εδω μέσα παιδιά που το αγοράσανε, τι πιο απλό από το να το διαπιστώσουν μόνοι τους και να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους.

Φυσικά και θα είναι πολύ καλό, αν έχουν εγγύηση κι από την HP.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...