Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το windows live essentials αλλά όταν η λήψη/εγκατάσταση φτάνει γύρο στο 50% μου βγάζει το μήνυμα παρακάτω. Έκανα και επανεκκίνηση αλλά πάλι έχει πρόβλημα. Κοίταξα στο google για το error που μου βγάζει και λένε ότι μπορεί να το εμποδίζει κάποιο antivirus αλλά εγώ δεν έχω antivirus (πέρα από το windows defender που είχε μέσα) τι να κάνω?

post-227980-0-47392100-1366543073_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπερα simos 805..Εχω την αισθηση οτι για να κατεβουν πρωτα σωστα τα essentials σιγουρεψου αν το συστημα σου ειναι στα 32 η στα 64 bit και κατοπιν απενεργοποιησε τον windows defender και ξαναδοκιμασε την εγκατασταση των essentials.

Δημοσ.

Το firewall το απενεργοποίησα αλλά τον windows defender πως τον απενεργοποιώ? το σύστημά μου είναι 64-bit αλλά δεν μου είχε κάπου στη σελίδα της Microsoft να επιλέξω bit

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημερα simos805...Περιμενε λιγη ωρα να στα γραψω να τα κανεις με την σειρα..οκ;

Κατ αρχας ειμαι  σχεδον σιγουρος οτι δεν πρεπει να απενεργοποιησεις το firewall αλλα μονο τον defender..Λοιπον πινακας ελεγχου--Συστημα και Ασφαλεια---Ανασκοπηση της καταστασης Υπολογιστη---Ασφαλεια και θα δεις μπλε γραμματακια που λενε "Πως μπορω να μαθω ποιες ρυθμισεις ειναι καταλληλες για τον υπολ μου" κανε κλικ θα ανοιξει παραθυρο διαλογου, κλικ στο" windows defender",  ξανα κλικ στο" χρηση του windows defender", και κατεβαινεις λιγο κατω που γραφει" κανε κλικ να ανοιξει ο defender"..Εκει λογικα καπου θα βρεις για να τον απενεργοποιησεις...Παει  αυτο...Τωρα οταν εισαι στην σελιδα της microsoft  που αφορα τα essentials εχει μια μπλε ταμπελιτσα που σε ρωταει αν εχεις 32 bit  η 64 bit,,Επιλεγεις και ζητας να κατεβει..Υποθετω οτι εχεις windows 7 βεβαια..Πες μου αν τα καταφερες καποια στιγμη...Καλη σου μερα,ελπιζω να βοηθησα..

Δημοσ.

Καλημερα simos805...Περιμενε λιγη ωρα να στα γραψω να τα κανεις με την σειρα..οκ;

Κατ αρχας ειμαι  σχεδον σιγουρος οτι δεν πρεπει να απενεργοποιησεις το firewall αλλα μονο τον defender..Λοιπον πινακας ελεγχου--Συστημα και Ασφαλεια---Ανασκοπηση της καταστασης Υπολογιστη---Ασφαλεια και θα δεις μπλε γραμματακια που λενε "Πως μπορω να μαθω ποιες ρυθμισεις ειναι καταλληλες για τον υπολ μου" κανε κλικ θα ανοιξει παραθυρο διαλογου, κλικ στο" windows defender",  ξανα κλικ στο" χρηση του windows defender", και κατεβαινεις λιγο κατω που γραφει" κανε κλικ να ανοιξει ο defender"..Εκει λογικα καπου θα βρεις για να τον απενεργοποιησεις...Παει  αυτο...Τωρα οταν εισαι στην σελιδα της microsoft  που αφορα τα essentials εχει μια μπλε ταμπελιτσα που σε ρωταει αν εχεις 32 bit  η 64 bit,,Επιλεγεις και ζητας να κατεβει..Υποθετω οτι εχεις windows 7 βεβαια..Πες μου αν τα καταφερες καποια στιγμη...Καλη σου μερα,ελπιζω να βοηθησα..

Καλησπέρα David20, όχι δεν έχω windows 7 έχω windows 8 και για αυτό υπάρχει μια διαφορά. Πατάω "Πως μπορώ να μάθω ποιες ρυθμίσεις είναι κατάλληλες για τον υπολ μου", μου εμφανίζει το παράθυρο διαλόγου αλλά το windows defender δεν κλικάρεται. Απλά γράφει σε τι χρησιμεύει  Επίσης στη σελίδα της microsoft δεν μου έχει καμία μπλε ταμπελίτσα. Είναι όπως στο screenshot παρακάτω, πατάω άλλες επιλογές λήψης που λέει, το μόνο που μου έχει είναι να επιλέξω γλώσσα και μόλις πατήσω ελληνικά αρχίζει να κατεβαίνει.

Edit:

τελικά βρήκα στο youtube πως να απενεργοποιήσω το windows defender, το απενεργοποίησα αλλά ακόμα όταν πάω να εγκαταστήσω το windows live essentials μου λέει ότι απέτυχε. Επίσης να πω ότι από τα προγράμματα του windows live ήθελα μόνο το outlook connector και το movie maker και την προηγούμενη φορά που προσπάθησα να το εγκαταστήσω το outlook εγκαταστάθηκε κανονικά, μόνο το movie maker δεν μπορεί να εγκατασταθεί.

post-227980-0-61587600-1366917894_thumb.png

Δημοσ.

Καταλαβα...Εδω με πιανεις κι εμενα αδιαβαστο...Στειλε mail στην microsoft...θα σε εξυπηρετησουν αμεσα σχετικα,,,Αυτο εχω προς το  παρον...λυπαμαι που δεν ξερω περαιτερω..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επικοινώνησα με τη microsoft και μου είπαν ότι μάλλον η εγκατάσταση δεν γίνεται διότι το προφίλ χρήστη είναι κατεστραμμένο και πρέπει να φτιάξω άλλο. Δεν κατάλαβα ακριβώς πως να φτιάξω άλλο κάπως δύσκολο μου φαίνεται αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε μήπως κάνω εγώ κάτι και το χαλάω? Διότι παρατήρησα κάτι: όταν πρωτοέβαλα τα windows 8 το google chrome δούλευε κανονικά ενώ λίγο καιρό μετά στο youtube πάρα πολύ συχνά κράσαρε και μου έλεγε shockwave flash crashed. Πριν λίγο καιρό χάλασε ο σκληρός, έτσι αγόρασα άλλον και έβαλα πάλι τα win 8. Πάλι ο chrome στην αρχή δούλευε κανονικά και μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα και τα χαλάει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...