SlackulatoR Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλημέρα, έχω φτιάξει την παρακάτω ιστοσελίδα: www.lonewulf.eu Ενώ στην τελευταία έκδοση του Chrome τρέχει μια χαρά, στους υπόλοιπους browsers κάνει σκαλώματα. Κάνω εγώ κάτι λάθος ή απλά είναι θέμα rendering από τους browsers; Ευχαριστώ.
iMarilina Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Tην έτρεξα σε mozilla μόλις τώρα στο μάκμπουκ και δε βλέπω κανα πρόβλημα (και σε chrome επίσης την έτρεξα). Γενικά το mozilla για μένα είναι για πέταμα, πολύ βαρύ και άχαρο.
SlackulatoR Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Στο σκρολάρισμα το κάνει και στο portfolio όταν ανοίγουν τα thumbs κυρίως. Στον opera είναι ακόμη χειρότερα. Ευχαριστώ πάντως.
iMarilina Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Στο σκρολάρισμα το κάνει και στο portfolio όταν ανοίγουν τα thumbs κυρίως. Στον opera είναι ακόμη χειρότερα. Ευχαριστώ πάντως. πήγα ξανά να δω και μπήκα στα portfolio, δε μου αργήσανε (ομολογουμένως το chrome είναι πολύ πιο smooth βέβαια και γρήγορο). Τι να σου πω, ελπίζω να βοηθήσει κάποιος. Πάντως εγώ δεν βρήκα θέμα. 1
dewn735 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Mε FF και στο δικό μου τρέχει νερό. Σε vitrual box όμως τρώει σκαλώματα (δοκιμασμένο βέβαια σε ie8) - επίσης εντόπισα κι ένα λάθος στη παρουσίαση:
Chemical Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εχει μια καθυστερηση γενικως, και σε chrome(λιγοτερη) και σε mozilla, στο 4ετιας λαπτοπ μου. Συνηθως τα πολυ μεγαλα background και οταν γινονται resize εχουν θεματα.
SlackulatoR Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Mε FF και στο δικό μου τρέχει νερό. Σε vitrual box όμως τρώει σκαλώματα (δοκιμασμένο βέβαια σε ie8) - επίσης εντόπισα κι ένα λάθος στη παρουσίαση: Ναι αυτό το κάνει επειδή το background-size δεν υποστηρίζεται από IE8, σε ΙΕ9 εμένα δουλεύει κανονικά. Εχει μια καθυστερηση γενικως, και σε chrome(λιγοτερη) και σε mozilla, στο 4ετιας λαπτοπ μου. Συνηθως τα πολυ μεγαλα background και οταν γινονται resize εχουν θεματα. Θα το κοιτάξω αν και δεν νομίζω να φταίει το background, ευχαριστώ.
elis88 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Γενικά το mozilla για μένα είναι για πέταμα, πολύ βαρύ και άχαρο. Το ακούσαμε κι αυτό.., πριν βγεί ο chrome τι χρησιμοποιούσες μιας και ο mozila είναι για πέταμα? internet explorer?
iMarilina Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Το ακούσαμε κι αυτό.., πριν βγεί ο chrome τι χρησιμοποιούσες μιας και ο mozila είναι για πέταμα? internet explorer? ούτε που θυμάμαι, πάνε πολλά χρόνια. Χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή μοζίλλα, το internet explorer ποτέ δε μου άρεσε, αλλά από τότε που βγήκε το chrome το χρησιμοποιώ αποκλειστικά. Netscape χρησιμοποιούσα αν θυμάμαι καλά που αν δεν κάνω λάθος ήταν ο προκάτοχος του Mozilla.
elis88 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ούτε που θυμάμαι, πάνε πολλά χρόνια. Χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή μοζίλλα, το internet explorer ποτέ δε μου άρεσε, αλλά από τότε που βγήκε το chrome το χρησιμοποιώ αποκλειστικά. Netscape χρησιμοποιούσα αν θυμάμαι καλά που αν δεν κάνω λάθος ήταν ο προκάτοχος του Mozilla. Τεσπα, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες περί firefox, χωρίς να είμαι οπαδός του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα