deadwar Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλημερα μας. Θα ηθελα να μου προτεινεται κατι σε full hd, με καλο refresh (τουλαχιστον 100) και οσο το καλυτερο σε ποιοτητα εικονας. Θα συνδεσω υπολογιστη κ Ps3. Ειδα εδω στο forum οτι γινεται συζητηση για την samsung http://saveit.gr/root.views1product.el.aspx?mtrl=76335 και ειναι ακριβως στα χρηματα που ψαχνω και εχει και 200αρα ανανεωση κ ειναι κ 3d. Υπαρχει καποια αλλη που μπορει να ειναι καλυτερη της; Αν οχι τοτε να την κλεισω οσο πιο συντομα μπορω
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βασικά 100hz είναι τα πραγματικά της TV. Το 200 που διαβάζεις είναι ένα "τεχνητό" ας το πούμε νούμερο. Η TV είναι ποιοτικότατη κι η τιμή της πλέον είναι πάτος. Πριν 2 μήνες την πήρα 50 ευρώ πάνω. Κάτι καλύτερο στην τιμή και στην κατηγορία της εγώ λέω δε θα βρεις. Ο player της είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει σε σύγκριση με τον player άλλων εταιριών (π.χ. LG).
HERTHAN Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο Γιωργος ειναι. Αφου ειναι και στα χρηματα που θελεις ειναι οτι πρεπει.
kostas_dr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους πιο πάνω φίλους. Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πολύ καλή πρόταση. Δύσκολο το βλέπω να πέσει και άλλο η τιμή της. Το πιθανότερο είναι σε λίγο να αποσυρθεί και να αντικατασταθεί με ένα αρκετά ακριβότερο μοντέλο.
deadwar Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 θελω και την αποψη σας για αυτην PANASONIC LED 3D TX-47DT50E . Μην μου πειτε για την τιμη ή οτι σε αυτη την τιμη παιρνεις αλλες γιατι εγω θα την παρω μιση τιμη. Ποια η γνωμη σας για αυτην;;
deadwar Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 επισης για αυτη εδω τι γνωμη εχετε; http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/114239-philips-40pfl5507m?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=bgledphilips40&utm_campaign=nlweek52_stockparty_20130422 την βρηκα σε προσφορα. Θελω αναμεσα σε αυτες τις 3 (την μια που προτεινατε + τις 2 που εβαλα εγω) να μου πειτε ποια να παρω.
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 θελω και την αποψη σας για αυτην PANASONIC LED 3D TX-47DT50E . Μην μου πειτε για την τιμη ή οτι σε αυτη την τιμη παιρνεις αλλες γιατι εγω θα την παρω μιση τιμη. Ποια η γνωμη σας για αυτην;; Αν την παίρνεις μιση τιμη (δηλαδή κοντα στα 500 με 550 ευρω) τοτε δεν υπαρχει δίλημμα. Αγορασε την αμεσα. Ειναι μεγαλύτερη κατηγορία μη συγκρίσιμη με την 6030. (σε εικόνα)
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Από που σου την δίνουν σε μισή τιμή αν επιτρέπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα