Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,πηρα χθες ενα iphone 4 απο συγγενεις και για να προσπερασω ενα κωδικο και να το κανω επαναφορα ρυθμισεων και περιεχομενου το εκανα jailbreak...μολις το εκανα δουλευε μια χαρα αλλα μετα απο την επαναφορα βγηκε στην οθονη ενεργοποιησης σαν ενα καινουργιο.εκει διαλεγω τα παντα και μολις παταω ενεργοποιηση με δινει error please try again later,or contact customer care.Ακομα και με το itunes δεν το κανει και βγαζει μια λευκη οθονη.Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο jailbreak και restore ακομα και αναβαθμιση αλλα τιποτα...Επισης,επειδη εγω θυμαμαι απο το παλιο μου πως δεν χρειαζεται sim για activation δεν εχω βαλει ακομα sim αλλα επειδη δεν εχω και την micro.Αμα ειναι αυτο τοτε συγχωρηστε με που σας απασχολησα εξαρχης :P.Αλλα αν δεν ειναι τι δυνατοτητες εχω?? και υπαρχει πιθανοτητα το κινητο να εχει "απορριφθει" απο την apple και να μην υπαρχει καμια δυνατοτητα επιδιορθωσης ακομα και επιπληρωμης?απαντηστε μου σας παρακαλω..ευχαριστω.

Δημοσ.

Γεια σας,πηρα χθες ενα iphone 4 απο συγγενεις και για να προσπερασω ενα κωδικο και να το κανω επαναφορα ρυθμισεων και περιεχομενου το εκανα jailbreak...μολις το εκανα δουλευε μια χαρα αλλα μετα απο την επαναφορα βγηκε στην οθονη ενεργοποιησης σαν ενα καινουργιο.εκει διαλεγω τα παντα και μολις παταω ενεργοποιηση με δινει error please try again later,or contact customer care.Ακομα και με το itunes δεν το κανει και βγαζει μια λευκη οθονη.Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα απο jailbreak και restore ακομα και αναβαθμιση αλλα τιποτα...Επισης,επειδη εγω θυμαμαι απο το παλιο μου πως δεν χρειαζεται sim για activation δεν εχω βαλει ακομα sim αλλα επειδη δεν εχω και την micro.Αμα ειναι αυτο τοτε συγχωρηστε με που σας απασχολησα εξαρχης :P.Αλλα αν δεν ειναι τι δυνατοτητες εχω?? και υπαρχει πιθανοτητα το κινητο να εχει "απορριφθει" απο την apple και να μην υπαρχει καμια δυνατοτητα επιδιορθωσης ακομα και επιπληρωμης?απαντηστε μου σας παρακαλω..ευχαριστω.

Καλημέρα. 

Κατ'αρχάς δε γίνεται να το κάνεις activation χωρίς σιμ οπότε ότι και να κάνεις δε θα ενεργοποιηθεί. 

Δεύτερον, τί εννοείς για να προσπεράσεις ένα κωδικό? 

Και για ποιό λόγο το κινητό να έχει γίνει blacklisted? είναι κλεμμένο?

Δημοσ.

Καλημερα...πρωτον το κινητο δεν ειναι κλεμμενο και ειχε ξεχαστει ο κωδικος για τους περιορισμους οποτε δεν ηταν δυνατη η επαναφορα...αλλα επειδη ειμαι και ιδιοτροπος ;ρ  θελησα να μην το κανω κανονικα restore επειδη δεν ηθελα την 6.1.3.Τωρα για activation χωρις σιμ ...δεν υπαρχει το hacktivate??  δηλαδη μου λες πως αυτο το "προβλημα" εινια απλα επειδη δεν εχει σιμ και μολις βαλω μια θα πατησω activation και θα λυθει?

Δημοσ.

Καλημερα...πρωτον το κινητο δεν ειναι κλεμμενο και ειχε ξεχαστει ο κωδικος για τους περιορισμους οποτε δεν ηταν δυνατη η επαναφορα...αλλα επειδη ειμαι και ιδιοτροπος ;ρ  θελησα να μην το κανω κανονικα restore επειδη δεν ηθελα την 6.1.3.Τωρα για activation χωρις σιμ ...δεν υπαρχει το hacktivate??  δηλαδη μου λες πως αυτο το "προβλημα" εινια απλα επειδη δεν εχει σιμ και μολις βαλω μια θα πατησω activation και θα λυθει?

Mε έχεις μπερδέψει. Από τη μια λες ότι δεν θές να κάνεις κανονικά restore, από την άλλη λες ότι έκανες τα πάντα από jailbreak και ρηστόρ. Hacktivate γίνεται με redsn0w 0.9.15b3, αφού έκανες τα πάντα πώς δηλαδή δε δούλεψε?

Το θέμα του κλεμμένου το ανέφερα γιατί δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να ανησυχείς μην έχει γίνει blacklisted το κινητό από την apple. Δε γίνονται αυτά μόνο και μόνο επειδή έτυχε να ξεχάσει κάποιος ένα κωδικό.

Σε ποια έκδοση και σε τί κατάσταση είναι το κινητό αυτή τη στιγμή?

Αν δεν έχεις σιμ και δεν κάνεις τη διαδικασία με redsn0w δε θα ενεργοποιηθεί μέχρι να βάλεις σιμ ώστε να συνεχίσει το σετάρισμα. Αν το έχεις κάνει επαναφορά ή ρηστορ. 

Kαι για να γίνει ρηστόρ στην 6.1.2 τώρα που υπάρχει η 6.1.3 γίνεται με redsn0w αλλά πρέπει να είναι σωσμένα τα SHSH blobs της 6.1.2 αλλιώς δε μπορείς να το κάνεις downgrade. 

Δημοσ.

Ναι τα ειπα λιγο μπερδεμενα.αφου παρουσιαστικε αυτο το προβλημα νομιζα πως ηταν προβλημα λογισμικου...οποτε δεν μπορεσα να κανω κατι αλλο παρα restore.οποτε τωρα βρισκομαι στην 6.1.3  στην οθονη ενεργοποιησης...αλλα ρωταω τωρα υπαρχει το προβλημα ή απλα εγω καταλαβα λαθος και θελει ουσιαστικα σιμ?? επισης με redsnow 0.9.15b3 θα δοκιμαζα τωρα επειδη δοκιμασα μονο με snowbreeze αλλα κολουσε στο boot logo...οποτε τι εινια προτινομενο?? να περιμενω μεχρι να κοψουμε την σιμ ή hackactivate?

Επιπλεον...με το jailbreak δεν γινεται blacklisted ή κατι?? δεν ειναι παρανομο?

Δημοσ.

Ναι τα ειπα λιγο μπερδεμενα.αφου παρουσιαστικε αυτο το προβλημα νομιζα πως ηταν προβλημα λογισμικου...οποτε δεν μπορεσα να κανω κατι αλλο παρα restore.οποτε τωρα βρισκομαι στην 6.1.3  στην οθονη ενεργοποιησης...αλλα ρωταω τωρα υπαρχει το προβλημα ή απλα εγω καταλαβα λαθος και θελει ουσιαστικα σιμ?? επισης με redsnow 0.9.15b3 θα δοκιμαζα τωρα επειδη δοκιμασα μονο με snowbreeze αλλα κολουσε στο boot logo...οποτε τι εινια προτινομενο?? να περιμενω μεχρι να κοψουμε την σιμ ή hackactivate?

Επιπλεον...με το jailbreak δεν γινεται blacklisted ή κατι?? δεν ειναι παρανομο?

Στην 6.1.3 δε δουλεύει το redsn0w. 

Κατ'αρχάς το πρωτο που θα κάνεις είναι να κατεβάσεις το tinyumbrella στον υπολογιστή. Θα το τρέξεις αφού συνδέσεις το τηλέφωνο και θα πατήσεις save SHSH και πες μου τί θα σου βγάλει. 

Αν ΔΕΝ ήταν jailbroken το τηλέφωνο μέχρι που το πήρες εσύ, και δε σου βγάλει τα 6.1.2 SHSH δεν μπορεις να κάνεις downgrade οπότε αναγκαστικά θα μείνεις 6.1.3 και θα περιμένεις να πάρεις κάρτα μικροσιμ για να το ενεργοποιήσεις. 

Αν σου βγάλει τα 6.1.2 SHSH (αν είχε γίνει το τηλέφωνο jailbreak), τότε μου λες και θα σου πώ τί να κάνεις. 

Με το jailbreak δε γίνεται blacklisted το κινητό, μην ακούω σαχλαμάρες χαχα. 

Δημοσ.

ωραια...λοιπον τωρα που συννενοουμαστε :ρ  το iphone δεν ειχε γινει jailbreak απο τους αρχικους κατοχους του...μολις το πηρα το κινητο ομως ενω βρισκοταν σε 6.1.2 το εκανα jailbreak με evasi0n...επειτα ανοιξε το κινητο με την cydia κανονικα....αλλα πατησα την επαναφορα ροπως ανεφερε και τωρα μετα απο πολλα restore και jailbreak με snowbreeze βρισκομαι σε αυτην την κατασταση...οποτε ουσιαστικα υπηρξε jaibroken το κινητο σε 6.1.2 αλλα τα SHSH αποθηκευονται αυτοματα?

http://www.ipho9.com/here-is-step-by-step-guide-to-hacktivate-iphone-on-ios-6-1-3-using-redsnow/

οποτε αυτο δεν λειτουργει και δεν το δοκιμαζω ετσι?

δεν βγαινει τπτ...επειδη δεν ειχε γινει save SHSH φανταζομαι...λογικο ;ρ

Δημοσ.

ωραια...λοιπον τωρα που συννενοουμαστε :ρ  το iphone δεν ειχε γινει jailbreak απο τους αρχικους κατοχους του...μολις το πηρα το κινητο ομως ενω βρισκοταν σε 6.1.2 το εκανα jailbreak με evasi0n...επειτα ανοιξε το κινητο με την cydia κανονικα....αλλα πατησα την επαναφορα ροπως ανεφερε και τωρα μετα απο πολλα restore και jailbreak με snowbreeze βρισκομαι σε αυτην την κατασταση...οποτε ουσιαστικα υπηρξε jaibroken το κινητο σε 6.1.2 αλλα τα SHSH αποθηκευονται αυτοματα?

http://www.ipho9.com/here-is-step-by-step-guide-to-hacktivate-iphone-on-ios-6-1-3-using-redsnow/

οποτε αυτο δεν λειτουργει και δεν το δοκιμαζω ετσι?

δεν βγαινει τπτ...επειδη δεν ειχε γινει save SHSH φανταζομαι...λογικο ;ρ

Aν δεν έχουν γίνει SHSH saved δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Για ποιό λόγο πάτησες επαναφορά εφόσον ήταν στην 6.1.2. και jailbroken? ΠΟΤΕ δεν κάνουμε επαναφορά σε jailbroken κινητό. ΠΟΤΕ. 

Κατέβασε το tinyumbrella που σου είπα, σύνδεσέ το και πήγαινε στο ADVANCED και τίκαρε το Request SHSH from Cydia και μετά πάτα SAVE SHSH και πες μου τί σου γράφει. Αν δε σου βγάλει τα 6.1.2 SHSH δεν πας πουθενά. 

Τα SHSH αποθηκεύονται (περίπου) αυτόματα στο σέρβερ της Cydia (εξ ού και το Request SHSH from Cydia του tinyumbrella) ή μπορείς να τα κάνεις χειροκίνητα save με το tinyumbrella ΕΦΟΣΟΝ είσαι στην έκδοση εκείνη (που σημαίνει ότι υπογράφεται ακόμη απο την apple όσο είσαι εκεί)

Δημοσ.

nope...δεν βγαζει τιποτα...οποτε τι κανω τωρα??...περιμενω μεχρι αυριο για σιμ ή υπαρχει καποιο προβλημα που εγινε επαναφορα σε jailbroken device?  δεν εχω προβλημα να ειμαι στη 6.1.3 ετσι πως εγινε τωρα...απλα να κανω activate το κινητο και σε λιγο καιρο φανταζομαι θα βγει και jailbreak (αν δεν εχει βγει ηδη tethered) επισης τωρα το κινητο εινια με original λογισμικο 6.1.3 αμα δεν ειμουν ξεκαθαρος..

σας παρακαλω αν μπορειτε απαντηστε μου για να σταματησω να ανυσηχω ;Ρ

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι να περιμένεις να πάρεις τη μικροσιμ. Θα τη βάλεις μέσα και θα κανεις ενα ρηστορ/setup as new ΜΕ την καρτα μέσα και θα το ενεργοποιήσεις κανονικά.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ως προς αυτό. Οσο για jailbreak, δεν ξέρω τί θα γινει με την 6.1.3. Το πιο πιθανό να μή βγει μεχρι ιος 7 καινούριο jailbreak.

Δημοσ.

ουτε καν για tethered ας πουμε?

Αυτή τη στιγμή όχι. Δεν ξέρω αν θα βγαλουν πιθανώς tethered αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Δημοσ.

δεν ξερω...παντως εγω το εκανα jb στην 6.1.3... tethered ομως...χρησιμοποιοντας το firmware 6.0

ναι οκ με tethered. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...