Zapee995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Με λιγοτερα volt σου κρασαρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Με λιγοτερα volt σου κρασαρει? ειναι σιγουρο οτι δεν το εχει δοκιμασει και οτι απλα αλλαξε τον πολλαπλασιαστη και του εκατσε.. ειναι υπερβολικα πολυ το ρευμα που του δινει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Για overcklocking θα μιλαμε τωρα ; Το εχω 2.5 χρονια ετσι χωρις προβληματα, οπως ειπε και ο Zapee995 ειναι σταθερα στα 1,496 αν σκασει αυριο δικο μου προβλημα , η κάθε Λίτσα Πατέρα λεει την γνωμη του εδω, αν ηθελα να μαθω κατι θα ρωτουσα , δεν ζητησα την γνωμη κανενος για overcklocking, αντε το κλειστε το post να τελειωνουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ΜΜΜααααλιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Για overcklocking θα μιλαμε τωρα ; Το εχω 2.5 χρονια ετσι χωρις προβληματα, οπως ειπε και ο Zapee995 ειναι σταθερα στα 1,496 αν σκασει αυριο δικο μου προβλημα , η κάθε Λίτσα Πατέρα λεει την γνωμη του εδω, αν ηθελα να μαθω κατι θα ρωτουσα , δεν ζητησα την γνωμη κανενος για overcklocking, αντε το κλειστε το post να τελειωνουμε . καταρχην δεν καταλαβαινω γιατι τρελενεσαι... απο την αλλη μπηκες ειπες τις θερμοκρασιες σου οι οποιες απλα δεν ειναι αυτες σε idle μιας και αλλη συχνοτητα αναφερεις και αλλη κανεις printscreen (3ghz κατω να αναφερω)... απο την αλλη εμεις να βοηθησουμε θελαμε ...ο καθενας οπως θελει .... με εκτιμηση Ασυ Μπιλιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Για overcklocking θα μιλαμε τωρα ; Το εχω 2.5 χρονια ετσι χωρις προβληματα, οπως ειπε και ο Zapee995 ειναι σταθερα στα 1,496 αν σκασει αυριο δικο μου προβλημα , η κάθε Λίτσα Πατέρα λεει την γνωμη του εδω, αν ηθελα να μαθω κατι θα ρωτουσα , δεν ζητησα την γνωμη κανενος για overcklocking, αντε το κλειστε το post να τελειωνουμε . Για να σου δωσω να καταλαβεις. Καποιος ζητησε γνωμες για την H100. Εσυ μπαινεις και λες οτι ειναι πολυ καλη, και οτι κραταει το cpu σου σε αριστα επιπεδα. Οποτε βλεποντας πως δουλευει το συστημα σου, μαλλον εσυ εισαι Λιτσα Πατερα και γραφεις οτι να ναι. Για αν αυριο μεθαυριο ο "καποιος" παρει την H100 και ακολουθησει τη λογικη σου, ανεβασει το Cpu στα 1,5volt και το καψει, εσενα θα βριζει. Προφανως ομως δε σε απασχολει και πολυ το θεμα και ουτε ρωτας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αμα φτασει τα 1,5 θα καει η θα παθει downgrade ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μιλαμε για σχεδον το ιδιο πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι σωστα ... συγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Zapee995 ειδες πουθενα να λεω να ανεβασει καποιος cpu στα 1.5 ; Το ξαναλεω δεν ειπα να κανει καποιος overclocking και να ανεβει στα 1.5v, επειδη τυχαινει να εχω Η100 εδειξα θερμοκρασιες που τρεχουν στο δικο μου συστημα . Τωρα αν ανεβασει καποιος cpu στα 4.8 δεν παει να πει ότι θα τρεχουν 100% ιδιες θερμοκρασιες. Αν εχω δοκιμασει να κατεβασω/ανεβασω τα volt sobi1984 ναι μπορει να το εχω δοκιμασει 4.6 με 1.4v και 5.2 με 1.5 όταν θα εχουμε τα ιδια συστηματα πες μου εσυ τι θα δοκιμασεις. Άλλος μπορει να τρεχει στα 4.8 με 1.35 και άλλος με 1.5 δεν δουλευουν όλα το ιδιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Και εγω μπορει να εχω ενα cpu που παει 6,4 με 2volt. Πρακτικα, ναι, γινεται. Το θεμα ειναι ποσο ασφαλες ειναι. Βεβαια εσενα δεν σε απασχολει οπως ειπες. Αλλα μη νομιζεις οτι η H100 κανει δουλεια αυτη τη στιγμη. Ειναι σα να ξεζουμιζεις τον επεξεργαστη και η υδροψηξη των 100 ευρω να αποδηδει σαν αεροψυξη. Θελω να πω δηλαδη, οτι με τη λογικη σου, αν πας σε 1,3V οι θερμοκρασιες θα ειναι 10 βαθμους κατω. Βλεποντας ομως τα αποτελεσματα στο δικο σου pc λεω οτι με την Xigmatek εγω σκοτωνω. Δεν εχει σημασια στα ποσα mhz δουλευεις αλλα στα ποσα volt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Zapee995 ειδες πουθενα να λεω να ανεβασει καποιος cpu στα 1.5 ; Το ξαναλεω δεν ειπα να κανει καποιος overclocking και να ανεβει στα 1.5v, επειδη τυχαινει να εχω Η100 εδειξα θερμοκρασιες που τρεχουν στο δικο μου συστημα . Τωρα αν ανεβασει καποιος cpu στα 4.8 δεν παει να πει ότι θα τρεχουν 100% ιδιες θερμοκρασιες. Αν εχω δοκιμασει να κατεβασω/ανεβασω τα volt sobi1984 ναι μπορει να το εχω δοκιμασει 4.6 με 1.4v και 5.2 με 1.5 όταν θα εχουμε τα ιδια συστηματα πες μου εσυ τι θα δοκιμασεις. Άλλος μπορει να τρεχει στα 4.8 με 1.35 και άλλος με 1.5 δεν δουλευουν όλα το ιδιο . λολ 1.5 δεν δίνουν ουτε με άζωτα,πάνω απο 1.3 είναι απογορευτικό σε sandy-ivy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonarilla Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 http://img.hwbot.org/u8011/image_id_929502.jpeg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 1.5 και με αερα δινουν αλλα τελος παντων . Για να μην το συνεχισουμε πιστευω εδω θα ειμαστε ευχαριστημένοι 4.3Ghz , 1.304v με Η100 . http://img838.imageshack.us/img838/321/13vj.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα