timos81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εφοσον παιζουμε με C-states, και η μαμα ψυκτρα σε idle ή σερφαρισμα κραταει εναν "4,8" σε αυτη τη θερμοκρασια. Δοκιμασμενο. Το θεμα ειναι τι κανει στο 100%. Εγω με xigmatek και idle ειμαι στους 30-33 βαθμους. 1 μαμα ψύκτρα δεν πας στα 4.8 2 με noctua 70-75 είναι πολλά , αλλού είναι το πρόβλημα πιστεύω 3 xigmatek idle 30-33 βαθμους stock ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 1 μαμα ψύκτρα δεν πας στα 4.8 2 με noctua 70-75 είναι πολλά , αλλού είναι το πρόβλημα πιστεύω 3 xigmatek idle 30-33 βαθμους stock ? άριστα είναι για 22 ambient και 4.8 σε ivy. Kάτω από 68 δεν θα έχει ούτε με Η100 αν λάβουμε υπόψιν το μέσο ρεύμα που θέλει ο 3570Κ για να παιξει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 1 μαμα ψύκτρα δεν πας στα 4.8 2 με noctua 70-75 είναι πολλά , αλλού είναι το πρόβλημα πιστεύω 3 xigmatek idle 30-33 βαθμους stock ? Ποσταρες την εικονα πιο πισω με το pc σου προφανως. Δεν ξερω αν εχεις Η100 αλλα εκανες λογο για 35+ βαθμους. Και εγω λεω οτι εφοσον το pc ειναι idle, δε πα να ναι και 5ghz με μαμα ψυκτρα, χαμηλες θερμοκρασιες θα δεις. Ακομα και ο δικος σου παιζει στα 1720mhz την ωρα που εβγαλες τη φωτογραφια. Με τη Noctua οι 70-75 ειναι ονειρο και οχι πολλοι. Για ivy bridge μιλαμε στο κατω κατω. Xigmatek idle 30-33 βαθμους, ναι εφοσον ισχυουν τα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ποσταρες την εικονα πιο πισω με το pc σου προφανως. Δεν ξερω αν εχεις Η100 αλλα εκανες λογο για 35+ βαθμους. Και εγω λεω οτι εφοσον το pc ειναι idle, δε πα να ναι και 5ghz με μαμα ψυκτρα, χαμηλες θερμοκρασιες θα δεις. Ακομα και ο δικος σου παιζει στα 1720mhz την ωρα που εβγαλες τη φωτογραφια. Με τη Noctua οι 70-75 ειναι ονειρο και οχι πολλοι. Για ivy bridge μιλαμε στο κατω κατω. Xigmatek idle 30-33 βαθμους, ναι εφοσον ισχυουν τα παραπανω. αν ειναι οκ με μαμα ψυκτρα στα 4.8Ghz και 70-75 ειναι μια χαρα , τι να πω τοτε τζαμπα μιλαμε εδω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βρε αγοραρε, στην αρχη ειπες οτι η Η100 ψυχει αριστα 33-35 βαθμους. Σε idle δε λεει κατι. Εγω δηλαδη που με 30 ευρω ψυκτρα ειμαι στους 30-33 ειμαι θεος?? Οχι. Σου ξαναλεω οτι τα 4.8 δε λενε κατι σε idle κατασταση. Επομενος και με στοκ ψυξη, σε idle μια χαρα θερμοκρασιες θα υπαρχουν. Θελω να πω οτι οσο overclock και να εχεις σηκωσει, με οποιαδηποτε ψυκτρα, το idle ειναι idle. Αν θες ανεβαζω τον 3570k στα 4,8 (καθολου stable for sure) αλλα για να δεις οτι σε idle θα παιζω παλι 30-33, αντε το πολυ 33-38. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 στα 4.8 ανεβα και πες μου θερμοκρασιες σε idle και σε load . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 http://imageshack.us/photo/my-images/845/insomniab.jpg/ ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι οι θερμοκρασιες αυτες δεν ειναι στα 4.8 μιας και την συγκεκριμενη στιγμη εισαι στα 1.7 .. δεν εισαι σε σταθερο 4.8 οποτε αυτο που μου λες μαλλον ουτοπικο ειναι.. τι ψυξη εχεις ? το γεγονος οτι παιζεις εκει αλλα με 1.7% load και 1.700mhz δεν λεει οτι ειναι οι θερμοκρασιες ενος idle intel @ 4.8 mhz απαντα και πες μου ποια ψυκτρα εχεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 στα 4.8 ανεβα και πες μου θερμοκρασιες σε idle και σε load . Σε load θα βαρεσω 85αρια για πλακα. Αλλα idle το 35αρακι το εχω στανταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 h100 http://imageshack.us/photo/my-images/571/idlem.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/833/loadn.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Καταρχήν έχεις πολύ υψηλό ρεύμα και ο επεξεργαστής σου αργά ή γρήγορα ενδέχεται να φάει degrade. Μην δίνεις επουδενί πάνω από 1.40. Τρέξε ένα intel burn test very high να δεις τα 85αρια.... Κατέβα στα 4.5 με το λιγότερο δυνατό ρεύμα. Αυτό που έκανες είναι κακοποίηση όχι overclocking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Κατέβα στα 4.5 με το λιγότερο δυνατό ρεύμα. Αυτό που έκανες είναι κακοποίηση όχι overclocking. βιασμό το λέω εγώ τι ρεύματα είναι αυτά? xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Kλασσικά θα έδωσε ένα χ48 στον πολλαπλασιαστή και θα τo άφησε έτσι.. Aυτά συμβαίνουν όταν ο καθένας μπαινει στο bios και πειράζει χωρίς να ξέρει τι πειράζει. Σε κανα χρόνο τον βλέπω τον i7 να γίνεται i3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Απ'οτι καταλαβαινω παιζεις με fixed voltage σταθερα στα 1,496. Δηλαδη στο bios εχεις βαλει περιπου 1,5-1,52. Οποτε να ταν χρονος καλα θα ηταν. Ακομα και σε idle με 1,5 το σκοτωνεις. Αν δοκιμασες να κανεις overclock και για τα 4,8 ειδες οτι θελεις τοση ταση, καλυτερα να ριξεις πολλαπλασιαστη γιατι ενδεχομενως η Cpu σου να μην φτανει τοσο. Ασχετα αμα πηγαινει με 1,5volt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Suleiman-Magnificent Μια χαρα ειναι και ετσι βλεπω που ειναι don't worry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Suleiman-Magnificent Μια χαρα ειναι και ετσι βλεπω που ειναι don't worry απο οτι εχεις καταλαβει απο αυτα που σου λενε και οι αλλοι πιο πανω μαλλον δεν... και μην μου δειχνεις θερμοκρασιες σε idle λεγοντας μου οτι εισαι στα 4.8 γιατι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! απλα πειραξες ενα multi και εχεις ακομα ενεργοποιημενη την επιλογη να ανεβοκατεβαινει η συχνοτητα αναλογα την χρηση.. οποτε idle 32-35 βαθμους στα 4.8 οταν μου κανεις printscreen συχνοτητα στα 1.7 με το ρευμα που του δινεις του καημενου του επεξεργαστη σου ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.. προσεχε γιατι ο Βαγγελης στο ειπε κομψα οτι θα παθει degrade αλλα εγω δεν τα λεω τοσο κομψα οποτε η αποψη μου ειναι οτι θα τον παρεις στο χερι και ειναι απλα κριμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα