caution Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Γιατι να βαλεις υδροψυξη?? Αφου στα 4.8 δουλευεις στους 70 βαθμους, μια χαρα εισαι. Wait, what? Υπάρχει κάποιο inside joke που έχω "χάσει"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 πρωτον θα το βγαλω το οβερκλοκ δευτερον ποιες ειναι οι πιθανοτητες για leak ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Τεραστια , μην το ρισκάρεις!! Και θα καταλήξεις σαν τον Bade! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ... ελα ρε παιδια μια σοβαρη απαντηση. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλά, ρε gamer μην δεις κάτι ρε φούστη μου αμέσως να μας σπάσεις τα καρύδια.. Μια χαρα συστηματαρα εχεις πουλάκι μου γλυκό ( άν την έχεις κατα βάθος), γιατί ασχολείσαι με πράγματα που δεν καταλαβαίνεις και μας ζαλίζεις τον έρωτα. Εχει ρίσκο το νερό όπως και να το κάνεις... Εχεις γομαρενια αεροψηκτρα... τι τα θελεις τα νερά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Gamer το θέμα ξεκίνησε με h100 vs h100i ,αν είναι να βγάλεις το οβερκλοκ (overclock) πιστεύω δεν υπάρχει λόγος αγοράσεις h100 / h100i, αν θες υδρόψυξη μπορείς να πας και σε Corsair Hydro Series H55 / H60 η κάποια αλλη ψύκτρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Gamer , Πέρα απο την πλάκα θελω να με υιοθετήσει ο μπαμπάς σου. Τα φαγάκια και τις βόλτες μου τα πληρώνω εγώ αρκεί να μου κάνει αναβάθμιση κάθε μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Η διαφορά του gamer hd με τον bade είναι ότι ο πρώτος γνωρίζει στοιχειώδη αγγλικά. Κατά τα άλλα...... Θα το βγάλω το overclock... τι να λέμε τώρα, θεούλης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ευχαριστω παιδια εσεις λετε να την κρατησω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ευχαριστω παιδια εσεις λετε να την κρατησω ε? Συννενόηση μπουζούκι.. Πες στον πατέρα σου να σου πάρει μια Η110 κατευθειαν. Κρίμα να παρεις την Η100 και σε μια βδομαδα να θελεις την 110. Μ@λ@κί@ όπως και να το κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 λες να παρω την h110 ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Απο μένα να πας σε H100i, μικρή διαφορά σε τιμή με H100. Ανεμηστήρες μην αλλάξεις , διαφορες db είναι παρα πολυ μικρές, το ίδιο ισχύει για ροή αέρα . Θερμοκράσιες σε Overclocking 4.8GHz θα είσαι 30-36 βαθμούς . Εφοσον παιζουμε με C-states, και η μαμα ψυκτρα σε idle ή σερφαρισμα κραταει εναν "4,8" σε αυτη τη θερμοκρασια. Δοκιμασμενο. Το θεμα ειναι τι κανει στο 100%. Εγω με xigmatek και idle ειμαι στους 30-33 βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 gamer hd: 5ghz Z77x d3h and 3570k με h80 with nf p12 nf f12 θα καταφερω το στοχο μου? απάντηση: γιατι να το κανεις αυτο? gamer hd: Ενοικιαζω σερβερς , ετσι για το γαμοτο και καλο gaming http://www.insomnia.gr/topic/461801-5-ghz/ Όλο το θέμα στο παραπάνω λινκ. Περιμένω να εκφράσετε τις ευχαριστίες σας με likes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 α ρε δεινοσαυρε ε δεν το καταφερα το 5 τι να κανουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεινόσαυρο να πεις τον παππού σου. Εγώ είμαι πολύ νέος ακόμα. Σοβαρά, από το παραπάνω ποστ κατάλαβες ότι σου κάνω κριτική επειδή δεν κατάφερες τα 5? Αν ναι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα