diaxeirisi Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Η τιμή του έχει πέσει αρκετά το βρισκεις και 168 ευρω καινουργιο. Αξίζει η αγορά του? μου αρέσει και το dual sim και θέλω να μπορω να σερφαρω και λιγο. Το τελευταιο έιναι αφικτο ή θα κολλαέι? Μου προτεινεται καποια άλλη συσκευη σε αυτά τα χρήματα?
nikoskon Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μια χαρά είναι για αυτά που περιγράφεις. Σε δίκαρτο δεν νομίζω θα βρεις κάτι καλύτερο από Ελλάδα. Ωστόσο, δες και αυτό που είναι μακράν καλύτερο από S Duos, http://www.merimobiles.com/JIAYU_G3_Dual_core_4_5_inch_IPS_Screen_1280x720_An_p/meri5684.htm το οποίο σου έρχεται φθηνότερα(ακόμα και μαζί με μεταφορικά για express delivery) και το έχουν πάρει αρκετά παιδιά από Ελλάδα(check myphone.gr). Για φθηνό δίκαρτο android smartphone επιδόσεων θα έπαιρνα το Jiayu G3.
tony81 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Κ εμένα μου άρεσε αλλά συνέχεια ακούω ότι κολλάει, οπότε το απέρριψα για να τελειώνει..
tony81 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το s duos εχω διαβάσει από αρκετούς ότι κολλάει κάπως...
christos1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εγώ το έχω περίπου 2 μήνες, και δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα, και δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα, ούτε κολλήματα, ούτε κάτι άλλο, και του έχω φορτώσει και αρκετά προγράμματα, τραγούδια, video κ.τ.λ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα