evoracing Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλημέρα... Έχω το netbook Acer Aspire ONE D750 και κολλάει αρκετά. Είδα στην Διαχείριση εργασιών ότι το "Διαδικασία αδράνειας συστήματος του τρώει 85-98%. Από ότι είδα δεν είναι τίποτα αλλά γιατί να αργεί τόσο? οι θερμοκρασίες είναι στους 51C και ο σκληρός του είναι 100% Per. και 97% Health. Απο win είναι στα XP... Του έτρεξα CCleaner-Malwarebytes και εξακολουθεί να αργεί...
mikelamar Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Περίεργο μου φαίνεται να μη βγάλουν τίποτα.<br><br> Μυρίζει adware/malware, πολύ βρώμα η δουλειά!<br> Δοκίμασε κ το <a href="http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html">http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html</a>Crystal Disk Info για να δεις τη κατάσταση του σκληρού.<br><br> Αν ειναι και αυτο βγει καλο, εγω θα έτρεχα κ ενα anti-Trojan για σιγουρα.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 evo λογικά έχεις bad sectors στο δίσκο έτσι; Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι μια αιτία. Από μνήμη πως πας; Σύνολο; Κατανάλωση σε αδράνεια; Αριθμός διεργασιών;
evoracing Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Περίεργο μου φαίνεται να μη βγάλουν τίποτα.<br><br> Μυρίζει adware/malware, πολύ βρώμα η δουλειά!<br> Δοκίμασε κ το <a href="http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html">http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html</a>Crystal Disk Info για να δεις τη κατάσταση του σκληρού.<br><br> Αν ειναι και αυτο βγει καλο, εγω θα έτρεχα κ ενα anti-Trojan για σιγουρα.<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Θα το δω αύριο... Σε ευχαριστώ. evo λογικά έχεις bad sectors στο δίσκο έτσι; Αυτό από μόνο του μπορεί να είναι μια αιτία. Από μνήμη πως πας; Σύνολο; Κατανάλωση σε αδράνεια; Αριθμός διεργασιών; Αρχικά (δεν ξέρω πως δημιουργούνται τα bad sectors) το netbook δεν το μεταφέρω και πολύ και το έχω για χρήση net και κανένα τραγουδάκι. Από ram έχει 1gb 266GHz. Είναι λίγη αλλά το θέμα μου είναι ότι όταν το είχα πρώτο πάρει δεν είχα κανένα πρόβλημα...
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις. Τα bs τα βλέπεις εκεί που είδες την υγεία του δίσκου.
evoracing Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Άμα δεν είναι η σωστή πες μου που να βγάλω.χωρίς τίτλο.bmp
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Tough luck 1η, 3η καρτέλα. Ανέβασε τες να φαίνονται εδώ. Και είπαμε: Από μνήμη πως πας; Σύνολο; Κατανάλωση σε αδράνεια; Αριθμός διεργασιών;
evoracing Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καλά βρε παιδί μ.. αρπάζεσαι κατευθείαν Γράψε λάθος.... Το netbook είναι το D250 και όχι το D750.... τυπογραφικό λάθος...
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν είσαι και άσχημα. Ίσως θα μπορούσες να απαλλαγείς από κάποιες ακόμα διεργασίες. Που σου κολλά; Όταν έχεις πολλά tabs στο φυλλομετρητή; Ο δίσκος δε δείχνει ιδιαιτέρα προβληματικός. Του έτρεξα CCleaner-Malwarebytes και εξακολουθεί να αργεί... Αυτό θα υποθέσω πως το έχεις καλύψει αφού το αναφέρεις. Μ/Βs σε safe mode έτσι;
evoracing Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Κολλάει σε αρκετά μέχρι... π.χ. είμαι fb (απλά είμαι μέσα) και κολλάνε τα τραγούδια, τα games στο fb μερικά δεν τα παίζει και άλλα τα παίζει με lag Το mb δεν το έβαλα σε safe γιατί έκανα και κάτι άλλο (που απλά ήθελε χρόνο όχι pc) και είπα να τρέχουν μαζί. Σκευτόμουν να του έκανα ένα format και να του περάσω win 8 ή και κανένα win 7
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ε λογικό είναι με αυτή τη μνήμη. Ναι είπες πως στην αρχή δε το έκανε. Τότε όμως δεν ήταν φορτωμένο όπως τώρα. Και δεν είναι μόνο η ram. Γενικά μη περιμένεις πολλά με τέτοιο cpu και vga. Ξεφόρτωσε το όσο μπορείς ή βάλε κάποιο ελαφρύτερο os πάνω. Σκευτόμουν να του έκανα ένα format και να του περάσω win 8 ή και κανένα win 7 Σε λένε Καραμήτρο; 1
evoracing Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Το θέμα είναι ότι δεν το χρησιμοποιώ μόνο εγώ και σε άλλα os όπως ubuntu εγώ τα βρίσκω.... :/ Με αυτή την ram θα στρώσει? http://www.ebay.com/itm/2GB-2-RAM-MEMORY-FOR-ACER-ASPIRE-1-ONE-D150-D250-AOD150-1B-/260992305024?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item3cc45a8780
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Max παίρνει 2gb. Αν έχει 2ο slot εγώ θα έπαιρνα 1gb. Από εκεί και πέρα βέβαια όπως είπα γενικά δεν έχει επιδόσεις με αυτό το cpu. Ούτε μπορείς να βλέπεις hd βίντεο με αυτή τη κάρτα. Μη περιμένεις και τρομερή διαφορά. Σίγουρα όμως θα ανασάνει. (εγώ δε θα έδινα ευρώ για να το αναβαθμίσω)
mikelamar Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ρε παλικάρι netbook ειναι, δεν ειναι για παιχνίδια ουτε για μετατροπές hd video κ cinema 4D έλεος δηλαδη. Το λέει κ η λέξη!!! Μπαίνεις Ίντερνετ, ακούς μουσική, βλέπεις καμία ταινιουλα κ τέλος. Αν δεν τα κανει αυτα έχεις πρόβλημα. Αφού δε φταει το hardware τραβα του ενα φορματ να ησυχασεις. Sent from my iPhone using Insomnia
evoracing Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι ρε φίλε το θέμα ειναι ότι αργεί και στο net. Ελεγα μήκος το γλητοσω γιατί δεν έχω ξανακάνει φορματ με USB. Οταν βρω όρεξη θα το κάνω. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα