Gunix Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Γεία σας, Θέλω να πάρω αυτό το κουτί http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001841 και παρατήρησα ότι το τροφωδοτικό πάει κάτω αντί απάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω. Όταν θα βάλω το τροφωδοτικό ο ανεμηστήρας να κιτάει προς τα πάνω ή πρως τα κάτω? Όπως φένεται στην σελίδα που ανέρτησα πριν.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Προς τα κάτω για να παίρνει τον κρύο αέρα του εξωτερικού χώρου και όχι τον ζεστό του κουτιού. Το κουτί σου έχει και φίλτρο σκόνης στο σημείο που μπάινει το psu, καθάριζέ το που και που για να μην μπουκώνει η εισαγωγή.
Gunix Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Οκ ευχαριστώ. Αλλά έχω ακούσει ότι πρέπει να είναι προς κάτω. Ισχύει αυτό?
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Οκ ευχαριστώ. Αλλά έχω ακούσει ότι πρέπει να είναι προς κάτω. Ισχύει αυτό? Προς τα κάτω για να παίρνει τον κρύο αέρα του εξωτερικού χώρου και όχι τον ζεστό του κουτιού. Το κουτί σου έχει και φίλτρο σκόνης στο σημείο που μπάινει το psu, καθάριζέ το που και που για να μην μπουκώνει η εισαγωγή. 1
Gunix Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για την παρατήσει σου αλλά δεν βοηθάς. Ξέρω ότι μου έδωσε την απάντηση στο κουτί. Ρωτάω γενικά για να ξέρω. Γιατί είχα ακούσει το αντίθετο. Επίσης παρατήρησα σε κάποια κουτιά άλλα που δεν έχουν τρίπες από κάτω αλλά το psu κιτάει προς τα πάνω ο ανεμηστήρας.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Σου εξηγησα γιατί ο ανεμιστήρας είναι καλό να κοιτάει προς τα κάτω, δεν το έπαιξα στο κέρμα
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Οκ ευχαριστώ. Αλλά έχω ακούσει ότι πρέπει να είναι προς κάτω. Ισχύει αυτό? ισα ισα δε πρεπει να ειναι προς τα πανω , γιατι αν σου πεσει μεσα πχ καμια βιδα θα γινει το ελα να δεις το τροφοδοτικο παντα προς τα κατω , για αυτο αλλωστε και το κουτι σου εχει μια τρυπα εκει κατω, για να τραβαει τον αερα που χρειαζεται προς τα πανω οπως ειπα μπορει να ειναι και επικινδυνο
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ισα ισα δε πρεπει να ειναι προς τα πανω , γιατι αν σου πεσει μεσα πχ καμια βιδα θα γινει το ελα να δεις προς τα πανω οπως ειπα μπορει να ειναι και επικινδυνο ? seriously δεν είναι αυτός λόγος...
qsis Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ? seriously δεν είναι αυτός λόγος... κανονικα οχι , αλλα ποτε δεν ξερεις.. ο πιο βασικος και λειτουργικος λογος ομως οπως ειπωθηκε ειναι ο κρυος αερας στα περισσοτερα πιο καινουρια κουτια που δεν ειναι τεραστια το τροφοδοτικο πηγε υποχρεωτικα κατω για να παιρνει αερα εξωτερικα απο το κουτι και οχι το ζεστο αερα που κυκλοφορει μεσα στο κουτι αλλιως θα συνεχιζαν να το εχουν στη πανω μερια οπως εκαναν ολα τα προηγουμενα χρονια αυτος ειναι ο ειναι αδιαμφισβητητα ο πιο σοβαρος λογος, απλα το να το εχεις κατω κατω και να κοιταει ο ανεμιστηρας προς τα πανω ενεχει και κινδυνους στους οποιους καποιος μπορει να μη δωσει και τοση σημασια (πχ παει να βαλει μια gpu και του φευγει η βιδα) και να τα καψει ολα , για αυτο και το αναφερω ειναι ακραιο σιγουρα, αλλα οχι και απιθανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα