Autonomous Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 καλησπερα, εχω προβλημα μεγαλο :/ εκανα χαζομαρα με το paragon partition manager και τωρα εχω 400 gb unallocated και εκει εχω αρχεια που χρειαζομαι υπαρχει κανενας τροπος να σωσω τα αρχεια να τα παρω με καποιο τροπο ; βοηθεια
vaiosgtr Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 μπουταρεις απο ενα cd linux και αντιγραφεις τα αρχεια σε ενα αλλο μεσο
Autonomous Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ Μ ΠΕΙΣ ? ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ ΡΕ ΣΥ
linkin Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Βρες ενα linux live cd, bootαρε απο αυτο και θα μπορεις να ανακτησεις τα αρχεια σου.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 https://help.ubuntu.com/community/LiveCD
kage Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 βρισκεις το puppy linux και το περνας σε φλασακι -------------- αν και νομιζω οτι μπορεις να τοn επαναφερεις τον δισκο σε active. 400gb ειναι συνολικα ο δισκος?δηλ.εχεις τον μισο active και τον αλλον μισο unallocated?απλα τον κανεις merged
Autonomous Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Βρες ενα linux live cd, bootαρε απο αυτο και θα μπορεις να ανακτησεις τα αρχεια σου. πως ακριβως ομως γτ δεν σκαμπαζω απο linux
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Καταρχάς εδώ που πόσταρες το θέμα δε βοηθάς τον εαυτός σου. Ζήτα να το μεταφέρουν στη σωστή κατηγορία. Όσο για το live cd, δε πρόκειται να βοηθήσει μιας και με αυτό πάλι unallocated θα βλέπεις το διαμέρισμα. Δες αυτό το νήμα.
tritonas00 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 μπουταρεις απο ενα cd linux και αντιγραφεις τα αρχεια σε ενα αλλο μεσο εσβησε το partition, δεν θα του κανει τιποτα το linux
παπι Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Βασικα εσβησε το NTFS table. Τα αρχεια υπαρχουν, απλα ειναι χωρισμενα σε κομματακια των 512byte και ειναι σκορπισμενα καπου μεσα στο σκληρο. Α, και δεν εχουν ονομα.
άδικος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ακριβώς. Μόνο που δεν ξέρεις αν είναι κομματάκια των 512 ή 4Κ
scullyist Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Γιατί δεν έχουν όνομα; Σε δική μου περίπτωση που τον έβλεπε raw και δεν έλεγε να ξαναγραφτεί το partition table, μια χαρά τα είδε όλα κανονικά με recovery software (με το EASEUS Data Recovery Wizard) και τα έκανα ανάκτηση. ΥΓ.: με αφορμή το ποστ του sphinxgr παρακάτω, να πω ότι κι εγώ τον είχα συνδέσει ως 2ο
sphinxgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 A) βαζεις το δίσκο που έχεις το πρόβλημα σαν 2ο και δεν γραφεις τίποτα σε αυτόν Β) κατεβάζεις κάτι απο αυτά http://data-recovery-software-review.toptenreviews.com/ και το εγκαθιστάς στον 1ο δίσκο Γ) δουλευεις το πρόγραμμα και κάνεις ανάκτηση στον πρώτο δίσκο the end
παπι Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Γιατί δεν έχουν όνομα; Σε δική μου περίπτωση που τον έβλεπε raw και δεν έλεγε να ξαναγραφτεί το partition table, μια χαρά τα είδε όλα κανονικά με recovery software (με το EASEUS Data Recovery Wizard) και τα έκανα ανάκτηση. Γιατι το ονομα ειναι στο mft. (ή αν ειναι μεγαλο τοτε γινεται allocated καπου στο σκληρο, αλλα και να το βρεις δεν θα καταλαβεις τιποτα). Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι κανοντας deallocate διαγραφεται το mft record ή απλα ξεflagαρεται το bitarry. Αλλα και παλι δεν βλεπω το λογο να ξεflagαρεται το bitarray και να μενει το mtf record....
scullyist Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αν θυμάμαι σωστά, με το testdisk -υποθέτω κι άλλα software- μπορεί να ξαναγραφτεί το mft, αλλά αρκετοί το θεωρούν λίγο risky (?) και πηγαίνουν κατευθείαν γι' ανάκτηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα