Προς το περιεχόμενο

embed υπότιτλους σε video?

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα Windows έχω παίξει με αρκετά προγράμματα που βάζουν τους υπότιτλους μέσα, σε OSX τί επιλογές έχουμε? 

Θα προτιμούσα κάτι free, αλλά και εμπορικό (σε νορμάλ κόστος μέχρι 30€ πχ..) να ήταν δεν με πειράζει ιδιαίτερα, αρκεί να είναι απλό, φάση drag & drop και encode.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν λες embed εννοείς καμένους στην εικόνα(hardsubbed) ή να είναι μέσα σε container και να επιλέγονται;

Το δεύτερο γίνεται απλά με drag and drop στο πρώτο μπορεί να μην βγουν όπως το θέλεις(μικρή σε μέγεθος κτλ) . 

hardcoded θέλω, για να παίζω το αρχείο μετά σε TV..

Το πρόβλημά μου με το να πετάω απλά το srt μέσα στο USB είναι ότι όταν το κάνω έτσι τα γράμματα είναι πολύ μικρά, ενώ όσες φορές (από windows) τα έχω κάνει hardcoded εμφανίζονται μεγάλοι οπότε φαίνονται πολύ καλά...

hardcoded θέλω, για να παίζω το αρχείο μετά σε TV..

Το πρόβλημά μου με το να πετάω απλά το srt μέσα στο USB είναι ότι όταν το κάνω έτσι τα γράμματα είναι πολύ μικρά, ενώ όσες φορές (από windows) τα έχω κάνει hardcoded εμφανίζονται μεγάλοι οπότε φαίνονται πολύ καλά...

Καν' το σε Windows. Αντί να τα αναφέρεις σαν κάτι γκόμενες που λένε στον δικό τους "Ο Τάδε δεν θα το έκανε έτσι"... κάν' το σε windows να ησυχάσουμε και εμείς. 

ο λόγος που δεν θέλω να το κάνω σε windows που τρέχουν μέσω parallels είναι ότι ουσιαστικά τρέχουν με κουτσουρεμένα specs CPU & RAM, θα κάνει 2 ώρες οπότε καληνύχτα...

Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα για κάτι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΠΛΟ όπως η ενσωμάτωση υποτίτλων ας μου πει, αλλιώς θα το παλέψω με το Handbreak και ότι βγει....

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Για μακ αυτο που εσωσε εμενα ειναι το Beamer το οποιο απλα κανεις drag n drop την ταινια στο παραθυρο του προγραμματος και το παιζει αμεσως στην τηλεοραση μεσω apple tv. και αν εχεις στον ιδιο φακελο το αρχειο τον υποτιτλων με ιδιο ονομα τους παιζει και αυτους!

Για windows κατεβασε το AviAddXSubs. Ενωνει αρχειο βιντεο με υποτιτλους μεσα σε ενα λεπτο. Αυτο χρησιμοποιουσα και εγω μεσω parallers μεχρι να βρω το κολπο με το Beamer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...