Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα iPod Nano 5g (16GB) από τότε που βγήκε το μοντέλο της 6ης γενιάς (do the math που λένε, για το πότε το αγόρασα). Μπορώ να πω ότι είμαι απίστευτα ευχαριστημένος, μέχρι πρόσφατα. Τελευταία, βλέπω μια ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ μείωση της διάρκειας της μπαταρίας μου. Σε στυλ 5-6 ώρες μουσικής και τέλος.

Υπέθεσα, πως ίσως είναι από ακουστικά 16Ohm που ενδεχομένως να τραβάνε περισσότερο ρεύμα. Μιλώντας με μια συμφοιτήτρια που έχει το ίδιο μοντέλο, μου είπε πως αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο τελικά λύθηκε αγοράζοντας ακουστικά με remote. Έτσι, στη μεταβολή της έντασης, ή στην αλλαγή τραγουδιού, δεν ανάβει καν η οθόνη. Μου φάνηκε λογικό εν μέρει, καθώς πατάω αρκετά συχνά το next. Ποιά είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

Ολοκληρώνοντας τώρα ένα τεστ, είδα αυτονομία μπαταρίας 6 ώρες. Το mp3 το άγγιξα 2-3 φορές ίσα ίσα να δω την μπαταρία.

Οι παράμετροι ήταν οι εξής: 16 Ω ακουστικά, Shuffle all και σχεδόν πλήρης ένταση. Το αποτέλεσμα με απογοήτευσε. Περίμενα να βρω καμιά 15αριά ώρες αυτονομία ώστε να πω "τελικά φταίνε οι πολλές εναλλαγές που κάνω". Θα δοκιμάσω και τεστ πέραν του shuffle mode και επίσης με apple ακουστικά.

Έχει κανείς καμιά συμβουλή;

Δημοσ.

2η δοκιμή, με μόνη αλλαγή σε ακουστικά. Χρησιμοποιώ τα Apple ακουστικά που είχε η συσκευή (που είναι 32Ω αν δεν κάνω λάθος). Είμαι ήδη στις 7+ ώρες, με την ένδειξη της μπαταρίας να έχει πέσει σε νορμάλ επίπεδο. Δείχνει να βγάζει σίγουρα άλλες τόσες. 

Δημοσ.

γενικα δεν εχει καλη αυτονομια...εγω επειδη το εχω μεσα σε σακιδιο εχω μεσα παντα ΑΥΤΟ...βγαζω βδομαδα χωρις να με νοιαζει κατι και φορτιζω και το κινητο τουλ 2-3 φορες... ειναι ΤΕΡΑΣ σε πολυ μικρο μεγεθος

Δημοσ.

Καλά, δε σχολιάζω την αυτονομία του, είναι δεδομένα μικρή. Αλλά άλλο 6 ώρες με τα χ ακουστικά, κι άλλο 20 (κοντά στις 24 του κατασκευαστή) με τα ψ ακουστικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...