karn Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τους εστειλα ακριβως το μοντελο που βρηκα να υπαρχει στο αγγλικο site της dell και τους ρωτησα αν μπορουν να το φερουν η να κανουν customise σε ενα μοντελο που κυκλοφορει εδω αλλα με τα χαρακτηριστικα που εχει το συγκεκριμενο. : Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Με ενδιαφέρει η αγορά αυτού του συγκεκριμένου λαπτοπ της DELL υπάρχει στο αγγλικό site. http://configure.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=sbns4647&model_id=vostro-3460&c=uk&l=en&s=bsd&cs=ukbsdt1 Εδω δεν ξέρω αν το φέρνει η dell. αν δεν το φέρνει μπορω να το παραγγέιλω μέσω εσάς απο την ελληνική αντιπροσωπία ή υπάρχει δυνατότητα να ζητήσετε εσείς με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά? και αν ναι σε τιμη θα είναι? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. απαντηση Καλημέρα σας ! Το μοντέλο που μας στείλατε είναι μεν πολύ ωραίο ….αλλά όπως και παλιότερα που είχαμε φέρει την προηγούμενη σειρά της Vostro – η Dell μας ζήτησε ποσότητα 100+ τεμαχίων για να το εισαγάγουμε L …οπότε προσφορά για 1 τεμάχιο δε βγαίνει πλέον . Θα πρέπει να περιμένετε να κλείσουμε κάποια συμφωνία με τη Dell για να έρθει ποσότητα – με λογική τιμή κτήσεως από το τελικό πελάτη . (προς το παρόν δεν έχουμε κανονίσει κάτι να έρθει μιας και υπάρχουν ακόμα πολλά Notebook σε στοκ στην Ελλάδα ) Λογικο μου ακουγεται αυτο που απαντησαν. Η σειρα vostro δεν εισαγεται γιατι δεν την επιλεγουν τοσοι πολλοι... Εξου κ δεν μπορουν να φερουν custom. Οχι δηλαδη δεν μπορουν να φερουν custom απλα πρεπει να φερουν αλλα τοσα τεμαχια για να σου βγει νορμαλ η τιμη. Αν τους ελεγες για τη σειρα inspiron ή xps τοτε επειδη ετσι κ αλλιως φερνουν πολλα τεμαχια κ απ τις δυο, πιθανον και να μπορουσαν να σου φερουν και ενα custom..
bebis4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 δεν διαφωνω με ολα τα παραπανω. προφανως και η λογικη του εκαστοτε συνεργατη της dell ειναι να φερει πολλα κομματια για να πετυχει καλη τιμη. λογικο. πηρα μετα στο e-laptos και μου ειπαν να στειλω το μοντελο για να ρωτησουν στην dell τιμη και να μου πουνε σε 2 μερες. λογικο επισης το γεγονος οτι μου ειπαν οτι η τιμη θα ειναι διαφορετικη απο το περνανε πολλα κομματια.περιμενω απαντηση τους. απλα φανταζομαι οτι αυτο που θα κανει το συγκεκριμενο καταστημα η και αλλα που δεν ρωτησα να μην το κανουν ολα για να μπαινουν στην διαδικασια για ενα μονο κομματι που παραγγελνει καποιος. νεωτερα μετα απο την απαντηση τους.
karn Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Καλημερα παιδια. Συγγνωμη που επαναφερω το θεμα αλλα θελω να ρωτησω μηπως ξερετε τι τυπο ειναι το πανελ που φορανε τα inspiron special edition? (το 7720 ας πουμε) Γιατι διαβαζα οτι το xps φοραει tn κ μαλιστα κακης ποιοτητας... Το 7720 παιζει να φοραει ips?
zaxarias1980 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δεν είναι ips αλλά είναι οθονάρα και πραγματικα χαίρομαι να δουλεύω!
μtj Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Για τα Latitude που λέγατε, υπάρχει η σειρά 5 και η 6. Η 6 είναι πιο premium, μεταλλικά μέρη κτλ. Η 5 είναι με πιο φθηνά υλικά αλλά και ελαφρότερη. -Ξεκινάνε με εγγύηση 3 ετών και φτάνουν 5. -Έχουν όλα υποδοχή για dock station που είναι ίδια σε όλη την σειρά E νομίζω. -Στα manuals δίνουν και οδηγίες για αφαίρεση cpu, πράγμα που δεν κάνουν στα inspiron απ ότι έχω δει (αυτό μπορεί να σημαίνει πως αν αλλάξεις cpu σε inspiron χάνεις την εγγύηση). -Έχουν υποδοχή για κάρτα-κεραία gsm (στα πιο φθηνά μοντέλα υπάρχουν μόνο τα καλώδια) δικτύων και κάτω από την μπαταρία υπάρχει υποδοχή για sim. -Έχουν όλα (νομίζω) οθόνες anti-glare Θετικά: Θεωρούνται πολύ ποιοτικά. Η σειρά 6 πρέπει να θεωρείται από πολλούς η κορυφαία επαγγελματική. Και οι δύο σειρές φημίζονται για τα πληκτρολόγια τους. Αρνητικά: Η σειρά 5 νομίζω πως έρχεται μόνο με γραφικά Intel. (Η 6 έρχεται με γραφικά Nvidia (κάρτα επαγγελματική φύσεως)). Γενικά μάλλον οι ανμιστήρες τους είναι λίγο πιο θορυβώδεις από το αναμενώμενο. Τα τρέχοντα μοντέλα είναι τα E5x30 και E6x30 (όπου x = 5 για 15.6", 4 για 14" κτλ) που εξωτερικά είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τα E5x20 και E6x20 αντίστοιχα. Απλά η τελευταία γενιά έχει chipset 7x και Core i 3ης γενιάς, ενώ τα περσινά έχουν chipsets 6x και επεξεργαστές core-i 2ης γενιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα