Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημμα εκτυπωτή cannon ip 2000


TASOS60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οταν εκτυπώνω με τον συγκεκριμένο εκτυπωτή και οι σειρές είναι πολυ κοντά μεταξύ τους την δευτερη σειρά δεν την εμφανίζει ολόκληρη. Εμανίζει το πάνω μισο του κάθε γραμματος. Οταν έχει μεγαλυτερο κενό τα εμφανίζει κανονικά. Δοκίμασα να κανω ευθυγράμμιση και κατι άλλα τεστ που είχε στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή αλλα τίποτα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαλλον σου τελειωνει το μελανι η αυτο που εχεις δεν τρεχει οσο γρηγορα πρεπει και η κεφαλη δεν προλαβαινει να το ψεκασει. Δοκιμασε καθαρισμο κεφαλης απο το μενου του εκτυπωτη μηπως και στρωσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σβησε τον εκτυπωτη βγσλε τον απο την πριζα αφαιρεσε μελανια και κεφαλη για 15min για να χασει τις ρυθμισεις. googlare να βρεις πως κανειreset o ςκτυπωτης. κρατας πατημενο καποιο πληκτρο και τον συνδεεις στο ρευμσ και μετα κατι αλλο πατας.

Αν τιποτα δεν πιασει βγαλε γρηγορα αυθεντικα μελανια που σιγουρα εχουν καλη ροη γιατι το μελανι καθως κυλαει μεσα στη κεφαλη την ψυχει κιολας. Αν τα θερμικα στοιχεια της μεινουν χωρις μελανι η κεφαλη καιγεται...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι ! μονο αν προσπαθεις να ψεκασεις και δεν κυλαει μελανι προς τα ακροφυσια ψεκασμου.

η αρχη λειτουργιας τους ειναι οτι ζεσταινονται και ζεσταινουν το μελανι το οποιο διαστελεται και εκτοξευεται. η συνεχης υπαρξη υγρου μελανιου στα ακροφυσια εξασφαλιζει οτι κατα την διαδικασια ψυχονται. Αν δεν εχεις μελανι και προσπαθει ο εκτυπωτης να τυπωσει τα θερμικα ακροφυσια κσιγονται και καταστρεφονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...