TASOS60 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Έναν εξωτερικο wd my passport που διαθέτω ξαφνικα άρχησες να έχει πολυ αργές ταχύτητες. Εκανα checkdisk και format αλλα τιποτα. Δοκίμασα να τον ανοίξω αλλα δεν διαθέτει βίσμα για sata καλωδιο. Δοκίμασα hdd regenerator και σε μια μερα ειχε φτάσει στο 2%. Καμία αλλη ιδέα κανεις???
jimmis1974 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Οταν λες δεν εχει βισμα για sata , τι εννοεις?? Εβγαλες τον σκληρο απο την θήκη ? Aποκλειεται να μην εχει συνδεση sata o δισκος , εκτος και αν ειναι IDE που δεν νομίζω. Οποτε καλο ειναι σχετο τον δισκο να τον συνδεσεις στο PC (moterboard) , ειτε με sata ειτε με IDE αν εχει. Εκει κανε μερικες μεταφορες μεγαλου ογκου δεδομενων να δεις τι ταχυτητες πιανει , αν τα βλεπει φυσιολογικα μαλλον εχει προβλημα η θηκη. Εκει στο pc να τον ελενξεις με το hdsentinel , γιατι σαν εξωτερικος usb δεν τον ελενχει, και θα δεις και την κατασταση του . Αν ολα ειναι ΟΚ , παρε μια καινουργια θηκη , δεν ειναι ακριβες.
TASOS60 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι το πρόβλημα μου δεν μπορω να το συνδεσω με sata ειναι κάπως ετσι http://blog.wisefaq.com/wp-content/uploads/2010/06/WesternDigitalMyPassportDriveUSBInterface.jpg Αυτο που κάνει είναι να πηγαίνει στην αρχή κανονικά για λιγο και μετα να πεφτεί η ταχύτητα στα 1-2Μb/s Επεξ/σία 22 Απριλίου 2013 από TASOS60
mikegad Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 στο sentinel τι λέει από υγεία και bad sectors 1
TASOS60 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι δεν ειχα σκεφτει να δοκιμάσω εβαλα hd sentinel και μου εβγαλε τα εξη... " Προβλέπεται βλάβη - Απόδοση: 5 Reallocated Sectors Count, Αριθμος τομέων που μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην επιφάνεια του δίσκου ή στις κεφαλές ανάγνωσης/εγγραφής.Υπάρχουν 561 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων θα μετακινηθούν σε εφεδρική περιοχή.Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, η υγεία του δίσκου χειροτέρευσε σε διαφορετικά βήματα.Υπάρχουν 93 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου.Αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο αμέσως.Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων. " Υπάρχει ελπίδα...??
kostas_dr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο αμέσως. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων. Κάνε ότι σου λέει!
mikegad Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 αν έχεις χρήσιμα πράγματα στον σκληρό κάνε back up αμέσως γιατί είναι πολύ πιθανό αν το αφήσεις ,να μην μπορείς να κάνεις ούτε αυτό σε λίγες μέρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα