peorambo Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 τελικά είπαν να μην κάνω τπτ σε αυτο το κουτι αφου οπως λογικά είπατε είναι πολυ περιορισμένος ο χώρος.Θα κοιταξω να τα παρω ολα τα πραγματα που θελω και μετα θα κανω μεταφορα σε full tower. σας ευχαριστω πολυ ομως για τις απαντησεις και τον χρόνο σας.βαζω μερικες φωτο απο την φαση που ειναι τωρα ο υπολογιστης.απλα το μονο που θελω να του κανω ειναι να βαλω led κοκκινα αντι για τις λαμπες.αν θέλετε ακουω σχόλια σας για να βελτιωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Εγώ μια χαρά το βλέπω το κουτάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peorambo Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 που μπορω να βρω το guide για oc της mobo μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 που μπορω να βρω το guide για oc της mobo μου ? πολύ ωραίο και τακτοποιημένο το κουτάκι σου! όσο για το o/c δες λίγο το στικυ οδηγό εδώ στο φορουμ να πάρεις μια ιδέα στο περίπου(βέβαια στην δική σου περίπτωση δεν κλοκάρεις με fsb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα