Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αν συνδεσουμε ενα κινητο ή κατι τελος παντων που συνδεεται με usb αυτοκινητου ή radiocd με usb που ειναι σε αυτοκινητο υπαρχει περιπτωση να παθει ζημια λογω ρευματος αυτοκινητου ή κατι αλλο ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Στην usb στο δικό μου πάντως έχω συνδέσει τόσο το ipod (για φόρτιση) όσο και καναδυό φλασάκια (για να διαβάσει mp3) χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν κατάλαβα την απορία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Αν συνδεσουμε ενα κινητο ή κατι τελος παντων που συνδεεται με usb αυτοκινητου ή radiocd με usb που ειναι σε αυτοκινητο υπαρχει περιπτωση να παθει ζημια λογω ρευματος αυτοκινητου ή κατι αλλο ? Ευχαριστω. Όχι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ουτε για φορτιση κινητων ??? Σας ευχαριστω. Η οθονη μου Kenwood 7 ιντσων βγαζει και usb Μπορω να φορτιζω το HTC μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Το εγχειρίδιο της οθόνης δεν αναφέρει κάτι σχετικό; Για ποιο μοντέλο πρόκειται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Το εγχειρίδιο της οθόνης δεν αναφέρει κάτι σχετικό; Για ποιο μοντέλο πρόκειται; Δεν το εχω πια Kenwood 7029 ειναι. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/multimedia/receivers/DDX7029/details/ Σε αυτο λεευ iPod Charge οποτε να φανταστω θα ισχυει και το ιδιο για αλλες συσκευες μιας και ολα τα usb εχουν τα ιδια ρευματα? Το ιδιο αναφερει και στο manual... http://www.kenwood-electronics.co.uk/WebFiles/File/uk/download/Instruction%20Manuals/MultiMedia/DDX-7029%20ins%20manual.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μπορεις να το συνδεσεις κανονικα.Αλλωστε usb ειναι,τα ρευματα και οι ταση που δινει ειναι στανταρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μπορεις να το συνδεσεις κανονικα.Αλλωστε usb ειναι,τα ρευματα και οι ταση που δινει ειναι στανταρ. Ευχαριστω πολυ...Φοβομουν το ρευμα που παιρνει απο το αυτοκινητο οτι δεν ηταν στεθερο και μπορει να επηρεαζες την συνδεδεμενη συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Παντως και εγω το κινητο καμια φορα το φορτιζω στην πηγη απο το usb.Και εννοειται εχω βαλει κατα καιρους φλασακια κτλ,χωρις καποιο προβλημα.Και εμενα το αμαξι ειναι μοντελο 97,με οτι σημαινει αυτο για την κατασταση των ηλεκτρικων λογω ηλικιας,και η πηγη μια hyundai των 100 ευρω που την ειχα αγορασει πριν 3 χρονια μονο και μονο για την υποστιρηξη sd card. Αφου δεν εχω εγω προβληματα δεν νομιζω να εχει μια kenwood και ειδικα τετοιας κατηγοριας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μόνο πριν βάλουμε μπρος και σβήσουμε την μηχανή καλό είναι να αποσυνδέουμε. Την έχω πατήσει με το gps έτσι, έχασα όλους τους χάρτες πριν από διακοπές και δεν ήμουν σπίτι να τους ξαναπεράσω από μπακαπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthunder Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Φορτιζω για πολλα χρονια το iphone στο αυτοκινητο και ποτε δεν εχει προβλημα. Πιστευω μπορεις να το κανεις αφοβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αν το καλοσκεφτει κανεις... το usb δεν εχει καποιο ιδιαιτερο ρευμα να τραβιξεις... σταθερα το ιδιο βγαζει η θυρα και σταθερα τραβαει η συσκευη... οσο για το οταν αναβεις και σβηνεις το αμαξι, οι ακριβες σιγουρα πρεπει να εχουν κυκλωμα regulator για τα 5+ volt να ειναι σταθερα... και οι φθηνες ισως μιας και δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σαν "κυκλωμα"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadybav233 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση?? Εχω το kia proceed το οποιο ειχε απο την μανα του θυρα usb κ ακριβως διπλα μια θυρα aux.. μαζι με το αυτοκινητο ειχε κ ενα καλωδιο δωρο το οποιο απο την μια μερια ειχε usb κ το τσουνακι για το aux διπλα διπλα κ απο την αλλη εβγαινε 30pin ετσι ωστε να φορτιζω iPhone iPod.. οσο ειχα το iPhone 4 δεν ειχα κανενα προβλημα κ φορτιζε κανονικα! πριν κανα μηνα πηρα το 5s με αποτελεσμα να μην ταιριαζει ο φορτιστης! αυτο που εκανα ηταν να βαλω το κανονικο καλωδιο που εχω για να φορτιζω το κινητο στην θυρα usb του αυτοκινητου.. συνδεεται κανονικα αναβει η οθονη του κινητου κ λεει οτι φορτιζεται αλλα μετα απο 10 - 15 περιπου δευτερολεπτα που σβηνει η οθονη, ξανααναβει κ λεει συνδεθηκε το κινητο κ οτι φορτιζει! μου το κανει συνεχεια, σαν δλδ να κοβεται το ρευμα κ να ξαναερχετε ή να το αποσυνδεω κ να το ξανασυνδεω! να πω επισης οτι φλασακι για να ακουω μουσικη δουλευει μια χαρα.. ξερετε τι μπορει να φταιει? σκεφτηκα να παρω ενα ανταπτορακι ετσι ωστε να μετατρεπει το 30pin σε 8pin αλλα ειναι πανακριβο 33€ ! αντε κ τον περνω, θα δουλεψει η θα κανει παλι τα ιδια? απο την αλλη αν παρω ανταπτορακι για τον αναπτηρα που να εχει εξοδο usb λετε να δουλεψει? συγνωμη αν εγινα κουραστικος κ ευχαριστω εκ των προτερων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα