Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

θέλω να αντιγράψω ένα dvd ( βίντεο ορκωμοσίας) που περιέχει ένα φάκελο ο οποίος περιέχει αρχεία βίντεο. Το αγόρασε ενας φίλος απο φωτογράφο και μου έκανε αντίγραφο  πριν απο  6 χρόνια. η αντιγραφή είχε γίνει με το clone dvd αν θυμάμαι καλά.

θέλω να το αντιγράψω τώρα για έναν άλλο φίλο αλλα δεν μπορώ γιατι μου βγάζει σφάλμα

''Δεν είναι δυνατή η ανάγνωση απο το αρχείο ή δίσκο προέλευσης''

Αν πατήσω παράβλεψη χάνω 1GB απο την βιντεοσκόπηση. μου εμφανίζει σφάλμα με πολλά προγράμματα. Δοκίμασα να το περάσω στο σκληρό δίσκο αλλα πάλι μου βγάζει σφάλμα και χάνω το 1 GB της βιντεοσκόπησης.

επισυνάπτω φωτογραφίες . 

αν μπορείτε να μου πείτε τι κάνω και πως το φτιάχνω θα σας είμαι υπόχρεος . 

Ευχαριστώ 

post-208976-0-49939400-1366474111_thumb.jpg

post-208976-0-90224400-1366474121_thumb.jpg

post-208976-0-30301900-1366474136_thumb.jpg

post-208976-0-40722000-1366474146_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν το δεις σαν βίντεο βγάζει «χαλασμένα γραφικά» μήπως;Ενδέχεται πραγματικά σε αυτό το 1gb να υπάρχει πρόβλημα στο δισκάκι.

Δες και την επιφάνεια αν έχει κάνα γρατσούνισμα ή βρομιά.

Δημοσ.

Αν το δεις σαν βίντεο βγάζει «χαλασμένα γραφικά» μήπως;Ενδέχεται πραγματικά σε αυτό το 1gb να υπάρχει πρόβλημα στο δισκάκι.

Δες και την επιφάνεια αν έχει κάνα γρατσούνισμα ή βρομιά.

Όχι παίζει κανονικά ! δεν εχει χαλασμένα γραφικά ή γδαρσίματα το dvd  . απλά για να δω το βίντεο ρίχνω όλα τα αρχεία στο vlc και ξεκινάει . Δεν ξέρω όμως τι γίνεται με το 1GB , αν μου το δείχνει ή είναι προβληματικό .

Απλά δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή σε άλλο dvd λόγω του σφάλματος .

Δημοσ.

Όχι παίζει κανονικά !

Ολόκληρο;;;;Γιατί το σφάλμα το πετάει στο δεύτερο αρχείο VTS_01_2.vob οπότε στην αρχή θα παίζει σωστά,ρίξε μόνο αυτό το αρχείο στο vlc και πες τι γίνετε.

Δημοσ.

Θα προτείνω το πολύ καλό και δωρεάν dvd decrypter (http://www.videohelp.com/tools/DVD-Decrypter).

Κατά την εγκατάσταση ξετσεκάρισε τον έλεγχο για ενημερώσεις γιατί ο προγραμματιστής του έχει σταματήσει την ανάπτυξη μετά από μηνύσεις της sony και δεν πρόκειται να βγει άλλη έκδοση.

Στις ρυθμίσεις (tools-settings-I/O) βάλε και τα δύο retries από το 20 στο 0 και τσεκάρισε Ignore read errors.

Βάλε το δισκάκι και μόλις το αναγνωρίσει πάτα Decrypt (το μεγάλο κουμπί στη μέση).

Πάνε καμιά βόλτα για καφέ γιατί μπορεί να αργήσει στα προβληματικά σημεία.

Όταν τελειώσει θα σου έχει έτοιμα τα αρχεία, μπορεί κάποιο (π.χ. το vts_01_2) να μην είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα υπόλοιπα λόγο του κοψίματος των προβληματικών sectors, δεν έχει σημασία. Δοκίμασε να δεις αν παίζει κανονικά και αν είναι εντάξει γράψτο σε dvd και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, τελικά κατάφερα και το πέρασα. Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον με τα σφάλματα γιατί είναι και 60 λεπτα βίντεο (που δείχνει όλο τις ίδιες εικόνες)  . Απ ότι είδα πάντως σε γενικές γραμμές παίζουν όλα τα κομμάτια και δεν χάθηκε το αρχείο που δεν έπαιζε. Να είστε όλοι καλά :) 

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι για τα σφάλματα. Ακόμα και 100 sectors να έβγαλαν σφάλμα δεν είναι ούτε ένα δευτερόλεπτο στο βίντεο. Το πολύ-πολύ να κάνει ένα μικρό ντροπάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...