Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Εχω εναν εξωτερικο WD 500αρη usb3 "my passport 0730"για την ακριβεια και ενω ολα ηταν οκ ξαφνικα σημερα οταν τον συνδεσα ενω τον αναγνωριζαν τα windows σαν συσκευη δεν μπορουσα να τον ανοιξω!Συγκεκριμενα μεσα απο την διαχειρηση στις συσκευες μου ελεγε οτι δεν βρισκει το προγραμμα οδηγησης του...τεσπα προσπαθησα ειτε να βρω drivers απο ιντερνετ ειτε μεσω προγραμματων που εχω για drivers και τιποτα..στην τηλεοραση ο δισκος ανοιγει κανονικα για προβολη φωτογραφιων ταινιων και τραγουδιων!(αυτο τουλαχιστον δειχνει οτι ο δισκος ειναι οκ απο αποψη λειτουργειας)Στον pc ομως τιποτα...το δοκιμασα και σε αλλα 2 pcakia αλλων αλλα παλι τα ιδια...μου ζηταει μαλιστα και διαμορφωση για να χρησιμοποιηθει ξανα αλλα αν κανω διαμορφωση bye bye σε σχεδων 500 giga δεδομενων....εχει κανεις καμια λυση?τι μπορει να φταιει πως μπορει να λυθει το προβλημα αλλα συγκεκριμενα πως μπορω να τραβηξω τα δεδομενα απο εκει?και φανταστειτε οτι αυτος και αλλος ενας ηταν για τα back up αρχεια μου!!!! :fear:

Δημοσ.

Προσπαθησα  και σε linux παιδια μηπως μου τον αναγνωριζε να εσωζα τα αρχεια αλλα τιποτα...μου τον εβλεπε οταν τον συνεδεα αλλα δεν τον ανοιγε και οταν τον εβγαζα μου ελεγε για σφαλματα ως αναφορα το ntfs του...καμια ιδεα πριν παω για διαμορφωση?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...